Şimdi Ara

UEFA KUPASINI NA MALUP KAZANAN TAKIMLARIN LİSTESİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
15.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kktn1925

quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

1-Galatasaray
    2-Tottnham
    3-Ajax

işte bu kuluplerin arasındayız ne bu bişeylerı kanıtlama duygusu.....bu kupada hiç çeyrek finali aşabilen varmı

Maksat karşı çıkmak olsun. Göztepe yarı final oynamıştı bu kupada.

ya sorma daha yenı aklıma geldı benımde tam edit dicektim kiii sen yazmışsın unutmuşum göz gözu

benım nazarımda gözgöz fenerden buyuk takım

• quote:

Orjinalden alıntı: Deli_AslaN

1:GALATASARAY
    2:
    3:
    4:
    5:

BAŞKA VARMI
    fb nin olmadığı liste tesadüftür

• Galatasaray'ın aldığı kupalar Türk'ün kupası değilmi? Türk milletinin kazandığı kupalar değilmi? Yoksa Galatasaray da Fenerbahçe gibi Cumhuriyet işinemi soyundu? Ben her kim kazanmışsa o kupaları ülkem adına; Allah onlardan razı olsun derim. Yurdumun futbolunun üstüne ölü toprağı serilimş ama hala kendi içimizde kupayı alanda rahatsız alanı izleyende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fıratkale

Galatasaray'ın aldığı kupalar Türk'ün kupası değilmi? Türk milletinin kazandığı kupalar değilmi? Yoksa Galatasaray da Fenerbahçe gibi Cumhuriyet işinemi soyundu? Ben her kim kazanmışsa o kupaları ülkem adına; Allah onlardan razı olsun derim. Yurdumun futbolunun üstüne ölü toprağı serilimş ama hala kendi içimizde kupayı alanda rahatsız alanı izleyende.

Rahatsızdan kastım huzursuz.. Yanlış anlaşılma olmasın.
  • quote:

1:GALATASARAY
    2:
    3:
    4:
    5:

BAŞKA VARMI

ya benim internet browser im bozuk gösteriyor.
    diğer takımları göremiyorum

opera sürüm 9.2

• quote:

çok salam bi araştırma yaparsan galatasarayın tek olduğunu anlarsın halen uzatığonuz var die

he yav daha UZATIĞOLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

quote:

çok salam bi araştırma yaparsan galatasarayın tek olduğunu anlarsın halen uzatığonuz var die

he yav daha UZATIĞOLAR

ama nie UZATIĞOLAR.bende onu ANLAMIYOĞUM

• tamam ya bu konu cok uzadi turk ligin de bir tek uefa cupasini alan kim galatasaray uzatmayalim artik
  • [quote]Orjinalden alıntı: fıratkale

Galatasaray'ın aldığı kupalar Türk'ün kupası değilmi? Türk milletinin kazandığı kupalar değilmi? Yoksa Galatasaray da Fenerbahçe gibi Cumhuriyet işinemi soyundu? Ben her kim kazanmışsa o kupaları ülkem adına; Allah onlardan razı olsun derim. Yurdumun futbolunun üstüne ölü toprağı serilimş ama hala kendi içimizde kupayı alanda rahatsız alanı izleyende.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultraaslangs

tamam ya bu konu cok uzadi turk ligin de bir tek uefa cupasini alan kim galatasaray uzatmayalim artik

başlık öyle diil ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: VıLLa

quote:

tamam ya bu konu cok uzadi turk ligin de bir tek uefa cupasini alan kim galatasaray uzatmayalim artik

başlık öyle diil ama

tmm başlık öyle dğeilde sen bir fenerli olarak niye giriyorsun bizdemi uefa kupasını yenilmedek aldık 2. sıraya yazın diyemi giriyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: black jack

quote:

quote:

başlık öyle diil ama

tmm başlık öyle dğeilde sen bir fenerli olarak niye giriyorsun bizdemi uefa kupasını yenilmedek aldık 2. sıraya yazın diyemi giriyorsun

bencede

• quote:

quote:

quote:

başlık öyle diil ama

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: YoK

1. Turdan başlayarak UEFA kupasını namağlup alan tek takım Tottenham Hotspur FC dir

UEFA KUPASINI NA MALUP KAZANAN TAKIMLARIN LİSTESİ

KAYNAK:http://www.uefa.com/competitions/uefacup/history/season=1971/intro.html

dikatli inceleme yaparsan ilk malübiyeti olduğunu göürürsün direk alıp kopyalamakla olmuo gir ve incele sonra burda yorumunu yaz

dikkat eersen bir berabere kalmışlar yenilmemişler

• quote:

quote:

quote:

başlık öyle diil ama

öyle bişey mi dedim?

la havle...

• quote:

Orjinalden alıntı: Wepis

quote:

quote:

he yav daha UZATIĞOLAR

sendomenin işleri işte uzatığo. ne yapmaya çalışığosa anlamadım

• VILLA ben sana öyle bir şey dedin dedin mi hem imzanı beyendim tehlikenin 2 mactır farkına vardık
  • quote:

VILLA ben sana öyle bir şey dedin dedin mi hem imzanı beyendim tehlikenin 2 mactır farkına vardık

tamam anladım he he

hakketen bi acayipsiniz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

he yav daha UZATIĞOLAR

ya kardeşim sana acayip ayarl oldum ne sin sendomen deyip duruon bu adam sana galiba çok fane taktıki böle dion helal olsun adama seni bu hgale sokmuş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

he yav daha UZATIĞOLAR

ya kardeşim sana acayip ayarl oldum ne sin sendomen deyip duruon bu adam sana galiba çok fane taktıki böle dion helal olsun adama seni bu hgale sokmuş

ok

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.