o değil de bu savı destekleyenlere yazık olmuş.Birşeyle övüneyim derken yerin 32 kat altına girmek kötü bir his olsa gerek...
quote:Orjinalden alıntı: Micro_Processor o değil de bu savı destekleyenlere yazık olmuş.Birşeyle övüneyim derken yerin 32 kat altına girmek kötü bir his olsa gerek... yoooo siz bizim basarılarımız eleştireceğinize gidin kendi basarısızlıkalrınızı düşünün (cl de 0 çekmek gibi)
quote:Orjinalden alıntı: black jack quote:Orjinalden alıntı: Micro_Processor o değil de bu savı destekleyenlere yazık olmuş.Birşeyle övüneyim derken yerin 32 kat altına girmek kötü bir his olsa gerek... yoooo siz bizim basarılarımız eleştireceğinize gidin kendi basarısızlıkalrınızı düşünün (cl de 0 çekmek gibi) bir de böyleleri var tabi.Sıkışınca dansöz gibi kıvıran...
quote:Orjinalden alıntı: black jack quote:Orjinalden alıntı: Micro_Processor o değil de bu savı destekleyenlere yazık olmuş.Birşeyle övüneyim derken yerin 32 kat altına girmek kötü bir his olsa gerek... yoooo siz bizim basarılarımız eleştireceğinize gidin kendi basarısızlıkalrınızı düşünün (cl de 0 çekmek gibi) isterseniz sizin başarısızlıklarınızı da konuşuruz trö...
quote:Orjinalden alıntı: _L@STM@N_ quote:Orjinalden alıntı: Wepis quote:Orjinalden alıntı: _L@STM@N_ quote:Orjinalden alıntı: Deli_AslaN çok salam bi araştırma yaparsan galatasarayın tek olduğunu anlarsın halen uzatığonuz var die he yav daha UZATIĞOLAR ama nie UZATIĞOLAR.bende onu ANLAMIYOĞUM sendomenin işleri işte uzatığo. ne yapmaya çalışığosa anlamadım Öss ye girecek adam Türkçe dilini bilmiyorsa yuh artık hadi kısaltma olarak uzatıo diyenleri anlarız ama uzatığo ne demek ya.
quote:Orjinalden alıntı: aLCoHoL111 quote:Orjinalden alıntı: _L@STM@N_ quote:Orjinalden alıntı: Wepis quote:Orjinalden alıntı: _L@STM@N_ quote:Orjinalden alıntı: Deli_AslaN çok salam bi araştırma yaparsan galatasarayın tek olduğunu anlarsın halen uzatığonuz var die he yav daha UZATIĞOLAR ama nie UZATIĞOLAR.bende onu ANLAMIYOĞUM sendomenin işleri işte uzatığo. ne yapmaya çalışığosa anlamadım Öss ye girecek adam Türkçe dilini bilmiyorsa yuh artık hadi kısaltma olarak uzatıo diyenleri anlarız ama uzatığo ne demek ya. bana dediysen yanılıyorsun. ilk diyen kişiye bak istersen. ben onunla dalga geçmek için öyle yazdım.