Şimdi Ara

UEFA'nın Fenerbahçe takıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kura çekilir çekilmez keltoş bizim CEO'ya 40 yıl önceki maçı anımsatıyor "7 attılardı size"

Hadi o olay o anda olabilir. Biraz kabul edilebilir. Takımlar yeni eşleşmiş böyle bilgiler hoş olmasa da verilebilir. Ama UEFA resmi sitesine girerseniz işin ciddiyetini kavrarsınız. 2 haber yapmışlar bununla ilgili:

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/index.html

1-http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1942367.html (Gidip oyuncuyla röportaj yapmışlar üşenmeden)
    2-http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=1941834.html (Başlık: Bozgun)

Aynı detaylar maçın background bölümünde de yazmakta.

Son olarak: Lazio ırkçı pankartlar açsın, UEFA başkanına domuz desin 2 maç saha kapatma, bizde bir meşale düşsün 2 maç saha kapatma + Avrupa kupalarından men. Art niyet tavan boyutta.

• Allah'tan hakemlere yansıtmıyorlar. Yansıtmazlar da. İstedikleri kadar haber yapabilirler. İplemeyin
  • Uefa ya almadıkları Fener uefa yı almaya geliyor. Olur o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenereSevdalı

Uefa ya almadıkları Fener uefa yı almaya geliyor. Olur o kadar.

+ 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Allah'tan hakemlere yansıtmıyorlar. Yansıtmazlar da. İstedikleri kadar haber yapabilirler. İplemeyin

Evet zaten böyle bir şeye cesaret edebileceklerini de sanmıyorum ama her türlü taşı koymak istiyorlar önümüze.

Kura çekimlerinin hileli olduğuna ben de inanıyorum. Hepsini geçtim bu seneye kadar her zaman çeyrek final kuraları son kura olurdu, yarı final çapraz eşleşmeden gelirdi. Bu sezon ilk defa yarı final için de kura çektiler, sırf kendi istedikleri final olsun diye...

Siz dua edin de Plzen-Fenerbahçe maçındaki sahte bilet olayından bir ceza yemeyelim. Sevk edilmemiz 1 ayı geçti ne zaman açıklayacaklar kararı acaba? Kulüp en geç 19 Nisan diyordu ama hala bir ses yok. İnşallah ceza gelmemiştir de ondandır bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DHF_Viper

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Allah'tan hakemlere yansıtmıyorlar. Yansıtmazlar da. İstedikleri kadar haber yapabilirler. İplemeyin

Evet zaten böyle bir şeye cesaret edebileceklerini de sanmıyorum ama her türlü taşı koymak istiyorlar önümüze.

Kura çekimlerinin hileli olduğuna ben de inanıyorum. Hepsini geçtim bu seneye kadar her zaman çeyrek final kuraları son kura olurdu, yarı final çapraz eşleşmeden gelirdi. Bu sezon ilk defa yarı final için de kura çektiler, sırf kendi istedikleri final olsun diye...

Siz dua edin de Plzen-Fenerbahçe maçındaki sahte bilet olayından bir ceza yemeyelim. Sevk edilmemiz 1 ayı geçti ne zaman açıklayacaklar kararı acaba? Kulüp en geç 19 Nisan diyordu ama hala bir ses yok. İnşallah ceza gelmemiştir de ondandır bu.

Ona da cesaret edemezler. Yarı finale çıkmış takıma o cezayı verirlerse bir sürü yabancı ülkelerden Platini karşıtları da tepki gösterir

• Kupayı alıp bunlara kapak yapmak lazım işte ama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.