Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç | Galatasaray - Chelsea | 26.02.2014 | 21:45 (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.386
Cevap
7
Favori
32.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ingilterede eliycez demektir beklemedeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Beyler bu skorla , ikinci macta neler dahilinde cikip cikamiyoruz ? Her defasinda unutuyorum bu olayi

0-0 da eleniyoruz, 1-1 de maç uyuyor, 2-2 3-3- vs de biz çıkıyoruz.

galibiyetlerde de kazanan çıkıyo işte :)
  • Maç bitti, İngiltere'de görüşeceğiz.
  • ^neyse çok kötü değil aslında gs ikinci yarı gol atabilirdi yazık oldu
  • Bazı bjk ve fb üyelere bu maçta bi yaptopları terbiyesizlikten ve açtıkları konular için teşekkür ediyorum,onlara güzel bir hediyem var,isteye full hd mutheşem yüzyılın bu akşamki bölümününün linkini verebilirim 10kb birşey full hd
  • quote:

Beyler bu skorla , ikinci macta neler dahilinde cikip cikamiyoruz ? Her defasinda unutuyorum bu olayi

Yenmeliyiz. Ya da 2-2 ve üstü beraberlikler.
  • ilk yarıdaki rezilliği saymazsak maç fena değildi
  • quote:

Orada 2 gol atarsan cikarsin. 1-1 uzatmalar2-2 siz cikarsiniz 3-3 4-4 hep siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cl son 16 turundaki 8 maçta sanırım 6 maçı deplasman takımları, bir maçı ev sahibi kazandı. Bizim maçta berabere bitti. İnşallah İngiltere de bu işi bitireceğiz.
  • Neyse beyler sağlık olsun.İkinci maça inşallah.
  • quote:

Golsüz beraberlikte chelsea, 1-1 olursa uzatmalar, 2-2 ve üzeri biz. Galibiyet durumunda yenen çıkıyor.

• quote:

Aynen arkadaşlar aydınlatırsanız iyi olur.
  • arkadaşlar ceza sahasına çekilmiş bir takıma karşı tabi ki iyi oyun oynanır. ben londra için pek umutlanmayın derim adamların ilk 20 25 dkda oynadıkları oyun belli.
  • @Arm the Homeless
    1-1 de maç uzar.
    1-1 dışı her gollü beraberlikte Gs çıkar.
    0-0'da Chelsea
    Bu durumlar dışındada yenen çıkar kalıyor birtek
  • quote:

0-0 biterse tur onlarda, 1-1 uzatmalara gider, 2-2 ve üstü bize yarar. Diğer olasılıklarda kazanan geçer işte
  • burak tan kurtulduğumuz zaman bu takım iş yapar... o kazmayla zor...
  • eboue'nin gitme zamanı gelmiş.

selçuk ezbere oynuyor.

İngiltere'ye kaldı maç.
  • quote:

0-0 da chelsea cikar, 1-1 de uzar diger gollu beraberliklerde ve GS galibiyetinde de GS cikar hocam

• 2. golü bulabilseydik çok iyiydi.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.