Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç | Galatasaray - Chelsea | 26.02.2014 | 21:45 (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.386
Cevap
7
Favori
32.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tebrikler macin son yarim saatini seyredebildim mukemmel bir galatasaray vardi umarim turu gecersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla bence 2.yarıdaki oyunumuzda Chelsea'nin oyun anlayışından kaynaklanıyordu, adamlar 1 gol atmaya, o 1 golü atarsalar da kontradan 2.golü zorlamaya gelmişler. 0-0 bitse tur için bir umudum olabilirdi de bu şartlarda zor.
  • En azından 2-1 bitmeliydi hakkımızdı maç. Orada yenmek zor bakalım nolacak..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasam2012a

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

İkinci yarıyı izleyenler bence çok konuşamaz çok başka oynadık adamların 1 2 tane şutu vardır heralde

Aynen sizin bi 80 90 tane topunuz direkten döndü ya kötü oldu .s

• O değilde beyler takımla gurur duydum böyle kulvarda bizi nasıl gururlandırdılar nasıl mücadele ettiler ikinci yarıyı biz oynadık Türk Chelsea taraftarı ve takımı izledi nasıl gülüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephisto0191

3-2 chelsea yenerse onlar mı çıkıyor?

Yok Beylikduzu cikiyorr
  • ligimizdeki yabancı sınırlamasının avrupa maçlarında ne dezavantajlar doğurduğunu görüyoruz
  • Skor güzel. 2 gol yeseydik tur Chelsea 'nindi.
  • GS 2. yarı iyiydi fakat Chelsea'nin de beraberliğe yattığını unutmamak lazım. 2. maç çok farklı olur.
  • Chelsea ye çok kötü diyenler var , adamların amacı buydu zaten 1 gol atıp ingiltereye gitmek. Chelsea savunma yaptı.
  • Alnımız dik ayrıldık sahadan, İngiltere'de erken bir gol tur getirir
  • Şampiyonlar Ligi maçlarında sürekli saçma goller yiyoruz. Bu gollerin telafisi de zor oluyor.
    Takım bence iyi bir oyun oynadı. Forvetsiz ancak bu kadar üretken olabiliyoruz. Sneijder de çizgiye hapsoldu, pek efektif olamadı.
    Ben taraftara üzüldüm, bu kadar kötü bir taraftar olamaz. Futbolcular el kol hareketi yapmasa bağıracakları yok. Yakışmıyor bize.
  • Escherich kullanıcısına yanıt
    sağolasın duran toplarda , korner vs bi etkimiz yok bunun üzerinde yoğunlaşılmalı bence
  • 1-1 2-2 yi unutun adamlar bizim sahamızda geçirmiyorlar onların sahasında 2 gol atacak boşluğu nasıl bulacaz. Adamlar tur şansını %50 den %70 e çıkardı

• Arkadaslar rovans ne zaman???

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Beyler bu skorla , ikinci macta neler dahilinde cikip cikamiyoruz ? Her defasinda unutuyorum bu olayi

0-0 biterse onlar çıkıyor, 1-1 biterse maç penaltılara gidiyor, diğer beraberliklerde biz çıkıyoruz. Kazananın çıktığını söylememe gerek yok sanırım.

Skor gerçekten iyi, Drogba'nın eski evinde bundan daha iyi oynayacağına adım gibi eminim. Talihsizlikler başımızı buldu çok erken gol yedik toparlanmamız 20 dakika sürdü ondan sonra tabiri uygunsa Chelsea'yı sahadan sildik 2-3 pozisyon hariç. Yekta artık ilk 11 başlar sanırım hem kupadaki Antalyaspor maçı hem de bu maç inanılmaz performans sergiledi. Yekta,Melo,Chedjou bu maç ekstra performans gösterdiler. Takımımızı tebrik ediyorum İngiltere Premier Liginin lideri olan bir takıma karşı gösterdikleri performanstan dolayı.

Dipnot: Burak son zamanlarda yokları oynuyor, bir sürü pas hatası ve hiçe giden atakların baş mimarı oldu. Umarım bu kasveti üstünden atar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

deplasmanda 2 gol atın turu geçin bu kadar basit

1-0 dada biz çıkıyoruz neyin kafası bu
  • kim ne derse desin maçın adamı yekta.semihte telles ve melo 2. yarı iyi oynadılar.hajroviç çıkarıp umut bulutla 4 - 3 - 3 deneyebilirdik ama 1 - 0 geri durumdayken çok riskli olurdu.hala bir umut var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commander_1905

Arkadaslar rovans ne zaman???

18 Mart

• 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.