Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç | Galatasaray - Chelsea | 26.02.2014 | 21:45 (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.386
Cevap
7
Favori
32.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Mourinho'nun taktik iyi işledi aslında, maçın başında attı hemen sonra pozisyon vermedi Chelsea ama korner işi bozdu.

Aynen hepsi chelsea istediği gibiydi değil mi ? Hic pozisyon vermediler çok rahat oynadilar. Panik yapmadilar. Kornerlede sansa artik her şey chelseanin kontrolündeydi. Neyse bir gün sizde oynarsiniz ya hayirlisi...

Ne alaka yalan mı dediklerim? Seksen tane pozisyon mu buldunuz? Herifler taş gibi savunma yapıyorlar vermiyorlar işte pozisyon. Panik yaptıklarını gördün mü? İkinci yarı kendi sahanızda top çevirip durdunuz. Şans diye bir şey de demedim ayrıca, duran topta goldür normal topta goldür hiçbir farkı yok, planı bozdu dedim sadece. Gene de avantajlı skor aldılar.

Maçı izlememişsin gibi yorum yapmışsın sanki.Ben maçı izledim bayağı pozisyon buldu GS.Chelsea de panik de yaptı bazen ama toparladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: James Douglas Morrison

quote:

Orijinalden alıntı: kemo0o

quote:

Orijinalden alıntı: James Douglas Morrison

Mancini heyecan peşinde koşmayıp ideal ilk 11 ile başlasaydı maçın seyri çok farklı olurdu. 35. dakikadaki ve ikinci yarının başındaki değişiklikler çok amatörce geldi bana.

Nasıl amatörce adam maçı çevirdi.Semih ve Yekta oyuna girmese skor çok farklı olabilirdi.

İşte diyorum ki semih ve yektayla başlasaydı keşke , değişikliğin sonradan yapılması amatörce geldi.

Değişiklikleri zamanında yaptı Allahtan ona dua edelim .

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Tamam kardeş mutlaka yazdın bende yanlış anladım o zaman.Maç sonu görüşmek üzere

Maç sonu niye görüşecez kardeş? alt tarafı bi maç büyütmeyin bu kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0Selçuk0

Geçen sene Schalke ile evimizde 1-1 kalmıştık deplasmanda yendik
    ama bi ingiliz takımını evinde yenmek zor olacak Chelsea biraz yatar gibi o maça

Bugün Galatasaray'a karşı 0-1 skorla yatılmayacağını öğrenmemişler midir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar nasıl büyük takım adamlar beraberliğe gelmişler resmen sinir bozucu paslar yapıp durdular,inşallah deplasman gol sallarız bunlarada biraz telaşlanırlar schalke maçında olduğu gibi
  • Chelsea golden savunmamı yaptı allah aşkına o şeyin adı savunma mıydı.Dk 30-35'ten ,gol ve sonrasındaki 10 dk'ya kadar ,sağdan soldan açıklar verdi,baskı preste 7+ top kaptırdı,bi 65 dk oyun kuramadı. bi ara bunlar 10 kişi mi oynuyo dedirtti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Inverness

quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Tamam kardeş mutlaka yazdın bende yanlış anladım o zaman.Maç sonu görüşmek üzere

Maç sonu niye görüşecez kardeş? alt tarafı bi maç büyütmeyin bu kadar

Hocam yanlış anladınız görüşmek derken kim haklı çıkar onu konuşuruz anlamında dedim.Tabii ki alt tarafı bir maç
    Ben 1-0da bitebileceğini düşünüyorum sadece bu

• Şu trolleri beslemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niccolo Machiavelli

quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

Beyler bu skorla , ikinci macta neler dahilinde cikip cikamiyoruz ? Her defasinda unutuyorum bu olayi

Golsüz beraberlikte chelsea, 1-1 olursa uzatmalar, 2-2 ve üzeri biz. Galibiyet durumunda yenen çıkıyor.

1-0 yenip çıkıyosak iyi ama diğer türlü zor sanki ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk7

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

quote:

Mourinho'nun taktik iyi işledi aslında, maçın başında attı hemen sonra pozisyon vermedi Chelsea ama korner işi bozdu.

Aynen hepsi chelsea istediği gibiydi değil mi ? Hic pozisyon vermediler çok rahat oynadilar. Panik yapmadilar. Kornerlede sansa artik her şey chelseanin kontrolündeydi. Neyse bir gün sizde oynarsiniz ya hayirlisi...

Ne alaka yalan mı dediklerim? Seksen tane pozisyon mu buldunuz? Herifler taş gibi savunma yapıyorlar vermiyorlar işte pozisyon. Panik yaptıklarını gördün mü? İkinci yarı kendi sahanızda top çevirip durdunuz. Şans diye bir şey de demedim ayrıca, duran topta goldür normal topta goldür hiçbir farkı yok, planı bozdu dedim sadece. Gene de avantajlı skor aldılar.

Maçı izlememişsin gibi yorum yapmışsın sanki.Ben maçı izledim bayağı pozisyon buldu GS.Chelsea de panik de yaptı bazen ama toparladı.

İzledim maçı, ciddi pozisyon olarak hatırladığım Selçuk'un direğin dibinden kaçırdığı var, bir de Telles'in uzaktan şutu var başka da hatırlamıyorum. Zaten kaleyi bulan şutları gösterdi ikinci yarının sonlarına doğru Drogba ile Burak'ın şutu yok kaleyi bulan. İki tane Telles çekmiş bir tane Hajrovic bir tane de Chedjou, Chedjou'nunki de gol oldu zaten. Umut da girdikten sonra bir şey yapamadı.

• Telles hiç sırıtmadı güzel oynadı.Sneijder ile anlaşıyorlar.Eboue yerine orda daha çalışkan iki de bir atlamayan biri oynayabilirdi(kısacası yaşlanmış).
    Hakeme tebrikler Eboue'ye prim vermediği için.Chec'nin değişiklik istediği pozisyonda da iyi sezdi olayı.Onun dışında alayı yatmaya gelmiş bir Chelsea vardı.
  • Semişşş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telles kendini kanıtlamak için gol atmak istiyor ben bunu anladım ama o son şutunda solda Şınaydere verseydi daha tehlikelide olabilirdi.
  • Weightless kullanıcısına yanıt
    Duran toplardan yağlarız 2 tane
  • Galatasaray'ı tebrik ederim 3 kuponumu da yatırdı ama mücadelesi şahaneydi.
  • juventus bile bu chelsea iyi takım

• Chelsea ye yaziklar olsun. Boyle oyunu sogutarak geride bin tane pas yaparak bu seviyede bu kadroyla ancak bu kadar keyifsiz tatsiz zevksiz mac olurdu!! Terry nin hareketi icin bizde fifa ya basvuralim serefsiz herife iyi kufrettim. Gerci cech tutabilirdi birakti topu oyle gol oldu ama yinede boyle bisey olmamasi gerekirdi. Hayrovic ve baltanin kadroda olmasi hataydi. Burak umut hicbisey yapamadi. Burak cok top ezdi. Drogba yerine burak cikmaliydi. Umarim rovansta daha keyifli acik bir futbol olur ve turu gecen biz oluruz.

• Chealsea eski Chealsea değil, İngiltere de turu geçmek imkansız da değil, Chealsea kendi liginde ne takımlara yeniliyor. Galatasaray, çok dikkatli bir şekilde hata yapmadan oynarsa, turu geçebilir. Bu maç Galatasaray' ın hakkıydı ama olmadı. 0-0 bitseydi iyiydi. Elemelerde kendi evinde gol yemek kadar gıcık bir durum yok, Galatasaray orada dikkatli oynayıp gol yemeyecek, atabilirse 1 gol atıp işi bitirecek

İngiltere de Drogba dan gol bekliyorum. Yıllarca o sahada gol attı. Arena dan daha çok o stadda maç yaptı. Hatta Chealsea de ki en yaşlı oyuncu bile, belki Drogba kadar Stamford Bridge top oynamamıştır.

Drogba Stamford Bridge de destan yazacak, buna çok inanıyorum.
  • Arkadaşlar hajrovic erken çıkmış sebebi ne ?
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.