Şimdi Ara

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç | Galatasaray - Chelsea | 26.02.2014 | 21:45 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.386
Cevap
7
Favori
32.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fati32

buraktan acilen kurtulmamız lazım, elazığda deniz diye bi çocuk var, tam galatasarayda oynayacak, yıldız olacak bi çocuk..keşke ilgilenseler, altyapısı made in german

drogba yaşlandı, ilk geldiğindeki gücü kalmadı..drogba yerine hulk tarzı bi forvet harika olur..

eboueye söyleyecek lafım yok, giderse gitsin..kalıcaksa adam olsun..kıvranıp durmasın yerde..adam kacırıp durmasın artık..ondan beklediğim ne kadar atak yapabildiği değil, adam kaçırmaması..

hayroviçi begeniyorum, biraz zaman tanınmalı..

son birkaç maçta yekta uzun yıllar sonra yeniden sempatimi kazanmayı bildi..

muslera ve semih bu takımın kesinlikle bel kemiği oldu..onlarsız galatasarayı düşünemiyorum..

chedjuya herzaman güveniyordum zaten..kötü bile oynasa hatalı pas yapan eboue ve dany gibi gözüme batmıyor..

felipe melo bence "futbolculuk oynamayı" biraz becerebilse hagi ve popescunun yanına adını yazdırabilir..

selçuk un defansif özelliğini beğeniyorum fakat xavi gibi sürekli tek top ile boşluk araması lazım, eskiden sıklıkla yapardı hatta burağın ofsayt fantezisine rağmen..

sneider telles takıma fayda sağlayan diğer futbolcular...

seni seviyorum galatasaray

Katılıyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: fati32

buraktan acilen kurtulmamız lazım, elazığda deniz diye bi çocuk var, tam galatasarayda oynayacak, yıldız olacak bi çocuk..keşke ilgilenseler, altyapısı made in german

drogba yaşlandı, ilk geldiğindeki gücü kalmadı..drogba yerine hulk tarzı bi forvet harika olur..

eboueye söyleyecek lafım yok, giderse gitsin..kalıcaksa adam olsun..kıvranıp durmasın yerde..adam kacırıp durmasın artık..ondan beklediğim ne kadar atak yapabildiği değil, adam kaçırmaması..

hayroviçi begeniyorum, biraz zaman tanınmalı..

son birkaç maçta yekta uzun yıllar sonra yeniden sempatimi kazanmayı bildi..

muslera ve semih bu takımın kesinlikle bel kemiği oldu..onlarsız galatasarayı düşünemiyorum..

chedjuya herzaman güveniyordum zaten..kötü bile oynasa hatalı pas yapan eboue ve dany gibi gözüme batmıyor..

felipe melo bence "futbolculuk oynamayı" biraz becerebilse hagi ve popescunun yanına adını yazdırabilir..

selçuk un defansif özelliğini beğeniyorum fakat xavi gibi sürekli tek top ile boşluk araması lazım, eskiden sıklıkla yapardı hatta burağın ofsayt fantezisine rağmen..

sneider telles takıma fayda sağlayan diğer futbolcular...

seni seviyorum galatasaray

hislerime tercüman olmuşsun

• sanırım 2 ay kadar önceydi.
    Juve maçı ile bir hayata dönüş olmuştu.
    Avrupa macerası ile takım bir motivasyona havaya girmiş idi.

Sanırım dünkü sonuç ile bu sona erdi.

Birkaç haftaya kalmaz.
    Kavga gürültülerin olduğu ve hızla puan kaybeden yapısına geri dönen bir GS olmalı.
    - yabancı türk çekişmesi zaten vardı.
    - bir de tugay mancini çekişmesi başlıyor. gözüken o.

İzleyelim görelim.

Buraya kadarmış koçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kazahell

sanırım 2 ay kadar önceydi.

Birkaç haftaya kalmaz.
    Kavga gürültülerin olduğu ve hızla puan kaybeden yapısına geri dönen bir GS olmalı.

İzleyelim görelim.

Buraya kadarmış koçlar.

Guzel senaryoymus sincap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Birkaç haftaya kalmaz.

İzleyelim görelim.

Buraya kadarmış koçlar.

/>

• Dün maça başlarken Mancini kumar oynadı ve tutmadı. Ardından yaptığı değişiklikler çok doğruydu ve maçı çevirebildi.

Chelsea çok kırılgan ve her an hata yapabilecek bir takım. Bu durum dün bariz belliydi. Bizimkiler biraz daha zorlayabilse, koparabilirdik.

Semih olmazsa olmaz bir oyuncu. O yaşta bu kadar soğukkanlı ve olumlu oynamak inanılmaz. Jose Mourinho, sene sonu bitmiş Terry yerine Semih e kanca atarsa şaşırmam. Basın toplantısında ağzı sulanıyordu.

Dünkü sonuca göre İngiltere de onlar fazla üstümüze gelmeyecekler, kontrollü oynayıp bizim açıklarımızı arayacaklar. Başlangıçta sıkıcı bir maç olabilir ancak ilk gölü atarsak o zaman ortam renklenir. O durumda da Umut un daha erken oyuna alınıp kontra yapmamız gerek. Şu kesin, ikinci maçta Umut daha fazla süre almalı.

I love Melooo. I love Galatasaray SK..

İyi günler.

• quote:

Birkaç haftaya kalmaz.

İzleyelim görelim.

Buraya kadarmış koçlar.

[simage]
    http://i.imgflip.com/5c05a.gif[/simage]

• quote:

Birkaç haftaya kalmaz.

İzleyelim görelim.

Buraya kadarmış koçlar.

Ülkemizde tipik muhalefet düşüncesi işte.
  • bu burak adamı kanser eder.nasıl dayanıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeCouldBeTheSame

bu burak adamı kanser eder.nasıl dayanıyorsunuz

Asist ve gol kralı olunca dayanılıyo işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

quote:

önemli maçlarda seyyar satıcı gibi dolanıyor.bende atarım malatyaya 3 tane
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MoÇü

quote:

önemli maçlarda seyyar satıcı gibi dolanıyor.bende atarım malatyaya 3 tane

O iş öyle olmuyo kardeş işte herkes atıcak olsa herkes gol krallığına yarırışdı bakıyosun 3 5 oyuncu yarışıyor adamın yerli olması da cabası yabancı sınırı esnetilsin ondan sonra düşünürüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Gonzo

Semih olmazsa olmaz bir oyuncu. O yaşta bu kadar soğukkanlı ve olumlu oynamak inanılmaz. Jose Mourinho, sene sonu bitmiş Terry yerine Semih e kanca atarsa şaşırmam. Basın toplantısında ağzı sulanıyordu.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç | Galatasaray - Chelsea | 26.02.2014 | 21:45

Ülkemiz de ki diğer spor dallarını ayrı tutuyorum, futbol için konuşacak olursak,

Mustafa Kemal Atatürk' ün sevdiği sporcu tanımına uyan, süper lig de ki tek Türk futbolcu, uzun yıllar bu tanıma uyan bir tek futbolcu dahi göremedik

Yıllar sonra Semih Kaya, atamızın nasıl bir sporcudan bahsettiğini süper lig gibi hırçın bir ligde bize gösterdi, gösteriyor da

İnşallah yeni yetişen yerli futbolcular, Emre gibilerini değil, Semih Kaya' ya ve onun gibileri örnek alırlar.

Semih Kaya Türkiye liginden iki üç gömlek üst bir futbolcu, o yüzden, futbolcunun futbolcuya, futbolcunun hakeme, taraftarın futbolcuya, futbolcunun taraftara, spor yorumcularının ve yazarlarının futbolcuya saygısının üst seviyede olduğu ligler de futbol yaşantısını sürdürmesi daha yerinde olur. Fakat, genç futbolculara örnek olması içinde süper lig de futbol oynamasını daha çok isterim.

Futbolcuların, taraftarın, yorumcuların insanlıktan çıktığı ve futbolun bir spor olmaktan çıktığı Türkiye süper ligin de, Semih kaya gibi örnek futbolcu bir daha kolay kolay yetişmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Sempatizanı

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Yenik durumdayız diye sevinip, eğlenen diğer renkten takımların destekçileri.. Yazıklar olsun size.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2.Tur İlk Maç | Galatasaray - Chelsea | 26.02.2014 | 21:45

GS'yi tutacak değiliz, şike davasında bize gösterilen GS tutumu belli.

Tabiki sevineceğiz.

Sike yaparsan olacagi bu hadi sen kendi liginin basligina oda fazlada aciyorum senin gibilere 100 senelik takimsin avrupada bir hicsin ustune ustuk avrupa tarihinde en buyuk sikeci diye yazicak tarih dahala camur atma cabasi devam sasirdik hayir

Yazık, anlamamışsın.

Neymiş anlat o zaman bizde öğrenelim.

Değmez vakit harcamama. Elimi yoramam.

Desene boş atıp tutuyorum diye

Aynen bu zat atip tutar, sonra da yazik anlamamissin der surekli Mesajlarina bakin tartisma yetenegi, soyleyecek sozu olmadigi icin hep bu cumleyle biter soylemleri. Kaale alinacak biri degil sonuc olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: alstublieft

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Yenik durumdayız diye sevinip, eğlenen diğer renkten takımların destekçileri.. Yazıklar olsun size.

GS'yi tutacak değiliz, şike davasında bize gösterilen GS tutumu belli.

Tabiki sevineceğiz.

Sike yaparsan olacagi bu hadi sen kendi liginin basligina oda fazlada aciyorum senin gibilere 100 senelik takimsin avrupada bir hicsin ustune ustuk avrupa tarihinde en buyuk sikeci diye yazicak tarih dahala camur atma cabasi devam sasirdik hayir

Yazık, anlamamışsın.

Neymiş anlat o zaman bizde öğrenelim.

Değmez vakit harcamama. Elimi yoramam.

Desene boş atıp tutuyorum diye

Aynen bu zat atip tutar, sonra da yazik anlamamissin der surekli Mesajlarina bakin tartisma yetenegi, soyleyecek sozu olmadigi icin hep bu cumleyle biter soylemleri. Kaale alinacak biri degil sonuc olarak.

Koskoca bos birisi diger arkdslari rahatsiz etmemek icin yani diger fblileri cvp vermiyoruz oda nasil laf soktum der simdi

• Hakan balta nin calimarinin videosu varmi ya kimsede

• Semih i ilk çıktığı sezon öncesi hazırlık maçından beri takip ederim. Ve gelişimini takdir etmemek imkansız. Daha da gelişecek, gelişmeli.

Semih in kalmasını isterim, ayrıca kalması durumunda efsane olma ihtimali çok yüksek. Ancak avrupaya (top class bir takıma tabi) gidecem derse de hem üzülür hem sevinirim.

Tek temennim, saçma sapan kişiler tarafından harcanmaması. Malum insan harcamak milletimizin en büyük özelliği oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

quote:

Orijinalden alıntı: Vladimir İlyiç Lénin

quote:

Orijinalden alıntı: HyperioИ

1-1 kötü sonuç yalnız.
    0-1 ile 1-1 arasında çok az bi fark var. Sonuçta her türlü deplasmanda golü atmak zorundayız. 0-0a yatma şansımız yok.
    Ama burda yediğimiz gerzek gol gibi erkenden bi gol atarsak deplasmanda o zaman çarşı karışır.

1-0 yenseydik de orada gol atmak zorundasın. Her türlü deplasmanda gol atmak zorundasın. Deplasman dediğmiz de öyle inanılmaz bir atmosfer yok orada, bence hala şanslar eşit.

1-0 yenseydik orda gol atmak zorunda olmazsın Chelsea gol atmadığı sürece.
    Ama şimdi tam tersi. Chelsea gol atmasa bile gol atmak zorundasın. Adamlar tamamen kapanıp kilit vursalar da işin zor, ofansif oynayıp kendi sahalarında sana gol atıp öne geçseler de işin zor.
    Onlar daha gol atamadan, gidip, gol bulup, yemememiz lazım.
    Çok farklı şeyler 1-0 ile 1-1.

Akıl var mantık var, Chelsea'nin oraba bize gol atmama ihtimali var mı? 1-0 yenersin burada, 0-0'a kapanırsın 70'de bir takarlar, o havayla takım gaza gelir bir tane daha takarlar hopp güle güle. Londra'da Chelsea'nin gol atmama ihtimali yok.

• Galatasaray bu gibi maçlarda farklı oynuyor. Bu sebeple ingilteredeki maç bizleri farklı düşünceye sevk etmesin.

[Bir Fenerbahçe'li olarak yazıyorum]

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.