Tahkim Kurulu'nun gerekçeli kararı UEFA'ya gönderildi…TFF'nin İstinye'deki merkezinde hareketli saatler yaşanmaya başlandı. Başkan Demirören yönetim kurulunu toplantıya çağırdı….
Sporx'in haberine göre; Tarihi şike davasında TFF Tahkim Kurulu'nun verdiği nihai kararın ardından tüm gözlerin çevrildiği UEFA nihayet Türkiye'deki şike dosyasını eline aldı. TFF Genel sekreterliğinin Tahkim Kurulu'nun gerekçeli kararını pazartesi günü UEFA Genel Sekreterliğine gönderdiği öğrenildi
TFF'nin göndereceği Tahkim Kurulu gerekçeli kararını bekleyen UEFA'da, disiplin kurulu gerekçeli kararın gelmesinin ardından 20 haziran 2012 Çarşamba günü toplantı kararı aldığı ve Türkiye dosyası ile ilgili kararını bu toplantıda vereceği öğrenildi. TFF genel sekreterliği de şike davasında yargılanan kişilere bu sabah itibariyle gerekçeli kararlarını göndermeye başladı.
TFF YÖNETİM KURULU TOPLANIYOR
Tahkim Kurulu'nun gerekçeli kararını yazıp başkanlık makamına teslim etmesinin ve dosyanın UEFA'ya gönderilmesinin ardından başkan Yıldırım Demirören yönetim kurulunu 13 haziran 2012 Çarşamba günü saat 14.00'de toplantıya çağırdı. Demirören federasyonun Çarşamba günkü toplantısında birinci gündem maddesinin FİFA ve UEFA ile son günlerde yapılan görüşmeler olduğu öğrenildi.
Bir süredir Bank Asya Ligi ile ilgili şike ve teşvik incelemesini sürdüren Etik Kurulu bu dosya ile ilgili mütaalasını da TFF başkanlık makamına sundu. TFF yönetiminin Etik Kurulu'nun verdiği son şike dosyası ile ilgili kararını da yarınki toplantıda karara bağlayacağı belirtildi. TFF yönetimi ayrıca bu toplantıda Talat Yılmaz'ın istifasıyla boşalan yönetim kuruluna atanacak yedek yönetim kurulu üyesinin ismini belirleyecek.
ANKARASPOR SENEYE BANK ASYA LİG'DE OLACAK
Geçen yıl yapılan TFF genel kurulunda üyeliği iade edilen Ankaraspor A.Ş'nin yeni sezonda Bank Asya Lig'inde mücadele etmesi ise hemen hemen kesinleşti. TFF yönetiminin bu konudaki resmi kararını da yarınki toplantıda verecek. 2012-2013 sezonunda Bank Asya Ligi 19 takımla oynanacak .
Haydi hayırlısı bakalım. Bir an önce bitsin şu süreç, düşen düşsün kalan kalsın. Hak ettiğimiz kupaya da kavuşalım artık.
Bence ceza verilecek ama bizim kulüplere hiçbirşey olmayaca ve daha sonra UEFA ülkeye ceza verecek. Başbakanımız adam kayırdığı için bu seferlik suçu işleyenin/işleyenlerin yanına kalacak. Adam bildiğin 5 sene gitmeyiz gerekirse ama Fenerbahçe ligde kalacak dedi. Allah sonumuzu hayretsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Yıldırım Demirören'in gazetesi Milliyet'ten bir alıntı.
Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi kura çekimi öncesi organizasyonlarda yer alacak takımları belirleyecek UEFA’nın, Türkiye değerlendirmesini şike soruşturmasında sportif ceza alan kulüp yöneticileri üzerinden yapacağı bildirildi.
Geçen yıl TFF kanalıyla Fenerbahçe’yi, Şampiyonlar Ligi’nden men eden UEFA’nın, şike cezalarında kulüpler ve şahısların ayrı tutulmasına karşı çıkması, üç yöneticisi ceza alan sarı-lacivertli kulübe yeni bir ceza olasılığını artırdı.
Milliyet bile böyle yazmaya başladıysa bayramımız yakındır.
Mahkeme sürecini bekliyor diye düşünüyorum Uefayı.
mahkeme bu ay sonu bitiyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: loko
Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi kura çekimi öncesi organizasyonlarda yer alacak takımları belirleyecek UEFA’nın, Türkiye değerlendirmesini şike soruşturmasında sportif ceza alan kulüp yöneticileri üzerinden yapacağı bildirildi.
YD'nin gazetesi Milliyet bile böyle yazıyorsa UEFA'nın mahkeme süreciyle pek alakası olmadığı sonucunu çıkarabilirsin.
FB taraftarını zor günler bekliyor. Tahminimi söyleyeyim, UEFA kararlarından sonra Aziz Yıldırım arkasındaki destek hızla erimeye başlayacak. Bunu gören AY de istifa edecek ve başkanlığa Ali Koç gelecek. Zaten AY de FB camaisını, taraftarını kullanarak TFF'nin vereceği cezalardan yakayı kurtardı, mahkemenin vereceği cezaların da yattığı süreye sayılacağı varsayılırsa o da istediğini elde etmiş oluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: alone61
quote:
YD'nin gazetesi Milliyet bile böyle yazıyorsa UEFA'nın mahkeme süreciyle pek alakası olmadığı sonucunu çıkarabilirsin.
FB taraftarını zor günler bekliyor. Tahminimi söyleyeyim, UEFA kararlarından sonra Aziz Yıldırım arkasındaki destek hızla erimeye başlayacak. Bunu gören AY de istifa edecek ve başkanlığa Ali Koç gelecek. Zaten AY de FB camaisını, taraftarını kullanarak TFF'nin vereceği cezalardan yakayı kurtardı, mahkemenin vereceği cezaların da yattığı süreye sayılacağı varsayılırsa o da istediğini elde etmiş oluyor.
Yd nin gazetesi milliyetin benim için bir inanırlıgı yok.İşlerine nasıl geliyorsa öyle yazacaklardır.Hatırlarsanız platini elimizde binlerce belge var demişti.O belgelere bakarak işin aslını ögrendiler ve Mahkeme sürecide bitince ona göre kulüplere ceza verecekler.Belki şöyle olabilir:geçici bir ceza verebilirler,Mahkeme süreci sonuçlanınca verdikleri cezanın üstüne koyarak daha agır bir cezada gelebilir.
Yd nin gazetesi milliyetin benim için bir inanırlıgı yok.İşlerine nasıl geliyorsa öyle yazacaklardır.Hatırlarsanız platini elimizde binlerce belge var demişti.O belgelere bakarak işin aslını ögrendiler ve Mahkeme sürecide bitince ona göre kulüplere ceza verecekler.Belki şöyle olabilir:geçici bir ceza verebilirler,Mahkeme süreci sonuçlanınca verdikleri cezanın üstüne koyarak daha agır bir cezada gelebilir.
Koyulaştırdığım yerde ben de seninle aynı fikirdeyim. Demek istediğim tüm haberleri Fenerbahçe'sinin lehine yorumlattığı gazetesi bile artık UEFA'nın mahkeme süreci ile ilgilenmediğini söylüyor ki ben de aynen böyle düşünüyorum. UEFA mahkeme sonucunu beklemeden elindeki iddianame, tapeler, etik kurulu raporları ve tahkim kararları doğrultusunda cezayı verip geçecek, mahkeme sonucunu merak bile etmeyecek.
quote:
quote:
quote:
quote:
Koyulaştırdığım yerde ben de seninle aynı fikirdeyim. Demek istediğim tüm haberleri Fenerbahçe'sinin lehine yorumlattığı gazetesi bile artık UEFA'nın mahkeme süreci ile ilgilenmediğini söylüyor ki ben de aynen böyle düşünüyorum. UEFA mahkeme sonucunu beklemeden elindeki iddianame, tapeler, etik kurulu raporları ve tahkim kararları doğrultusunda cezayı verip geçecek, mahkeme sonucunu merak bile etmeyecek.
sonucu merakla bekliyorum.
uefa adlı dernek rusya milli takımına 2016 elemeleri -6 puan ile başlama cezası verdi
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
uefa adlı dernek rusya milli takımına 2016 elemeleri -6 puan ile başlama cezası verdi
Hocam gerekçe ne ?
quote:
Orijinalden alıntı: @lexiS
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté