Şimdi Ara

EURO 2024 (Ana Konu) (483. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
9.859
Cevap
32
Favori
116.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Fransa ile Almanya yenen takım şampiyondur net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 10 Temmuz 2024; 23:59:4 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • şaka gibi turnuvanın en kötü top oynayan takımı finalde lobi böyle bir şey işte  

• Normal şartlar altında İspanya bu leşleri paramparça eder ama adamlar bu leş futbolla finale geldi ve bu leşlikle ve balla İspanya'yı yenebilir bile. Umarım böyle saçma sapan bir şey olmaz. Çeyrek bile görmemesi lazımdı bunların.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngiltere şampiyon olacak.
    Turnuva başlamadan yazdım bunu.
    Uzak ara en kaliteli kadro İngiltere'de.
    En iyi futbolu oynayan da İspanya. Özellikle italya maçında resmen ezdiler.
    Süper final olacak ve İngiltere kazanacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rarels kullanıcısına yanıt
    Son dakika yatınca çok acıklı oluyor valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harry Kane yedek kalmali finalde

• Ingilterenin 2020 finalinde kaybetme sebebi italya gibi penalti canavari bir rakibe denk gelmeleriydi

Ispanya maci 90 dkda bitiremezse ingiltere ile penalti çekişemez tarihin penaltilarda en cok kaybeden milli takimi ispanya 3-0 ile paket olur penaltiya giderse eger
    gercekten iyi takimsalar tarihin en berbat ingilteresi finalde karsilarinda yensinler görelim atalarimizin dedigi gibi Halep ordaysa arşın burada

• Requiem for a Dream kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam. Kurtuluyordun ama attı adamlar son dakika maalesef.  

Su an aktif Dunyanin en iyi 2 penalticisi Ingiltere de Palmer ve Ivan Toney

daha Bellingham da var

• devmanetihad kullanıcısına yanıt
    Cok abartili gelebilir ama ingilterede gozleri bagli penaltiyi atabilecek 4 topcu var ispanya hocası bunu bizden iyi biliyor eger hoca gibi hocaysa bu maci 120 dk icinde bitirir yoksa tarihe favoriyken kaybeden takimin hocasi olarak yazilacak

• Sac ayağının ikinci kısmını da tutturdum. Şimdi İspanya'nın kupayı alma ihtimalini bekliyorum. 

• teraziye koydum fakat ispanya nefreti daha ağır bastı

ingilizler şu an için underdog konumunda ve bu tarafımı belirledi

hollanda'ya da iyi oldu. simons şimdi bileğe basabilirsin yavrum. 2014 dünya kupasındaki indi'nin pörtlek göz memes i bu turnuvada ağlak surat simons ile devam etti. kameralar ne zaman simons'u gösterse ağlıyordu

• devmanetihad kullanıcısına yanıt

İlginçtir ama Messi ve Cristiano Ronaldo dönemlerinin ve şu anda en iyi futbolculardı ama penaltıda bazen sürpriz şaşırmalar yaşadıkları da oluyordu.

Edit: Prime dönemleri geçti tabii ki, futbollarının sonbaharlarını yaşıyorlar ama oynadıkları futbolu ve rekabeti hiçbir zaman unutmayacağım. Messi ''yeteneğin'' metaforu idi Ronaldo ise ''çok çalışmanın'' metaforu idi. Futbolun altın sayfalarından oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10487635B -- 11 Temmuz 2024; 0:12:45 >
  • Bu arada elendiler ama bir parantez 2026 dunya kupasi elemelerinde ikinci torbadan giriyoruz ve birinci torbadan gelmesini en cok istedigim takim hollanda bu adamlardan hem 2022 elemesinde 6-1 macin hem de bu Şampiyondaki 2-1'lik macin rovansini almamiz lazim birinci torbadan hollanda dışında Belçika danimarka Hırvatistan diger gözüme kestirdiklerim yeni formatta aksilik olmazsa her 3 dunya kupasinin en az 2 tanesine katılırız diye düşünüyorum 13 takim katıldığı dönem %90 hep playoffta kaybettik 16 kontenjda dunya kupasinda oluruz umarim dunya kupasi prestij ve reklam acisindan x3 avrupa şampiyonasidir benim gözümde

Dünya kupası bambaşka bir şey hocam. Benim izlerken en çok mutlu olduğum kupalardan birisi olabilir.

• Benim tum spor musabakalari arasinda (neredeyse izlemedigim olimpik spor yoktur badminton bile izlerim) en heyecanla bekledigim turnuva fifa dunya kupasidir canli yerinde izlemis biri olarak eger imkaniniz varsa bu hayatta para harcanacak en guzel aktivite dunya kupasinin yapildigi yere gitmektir orada dunyanin her yerinden futbol sevgisi dolu insanla eğlenmek paha bicilemez garip gelecek ama o kalabaligi yaratan insanlarin büyük çoğunluğunun mac bileti bile yok stad çevresine kurulan ekranlardan izliyorlar maclari bir uruguayli ile korelinin yanyana mac izledigi bir atmosferin bir benzeri bence yok

Amator sporlar içinde olimpiyatlar bambaska bir seviyedir her sporcu avrupa dunya şampiyon olmak ister ama olimpiyat şampiyonu olmak bu işin zirvesidir

Bana göre Bir futbolcuyu efsane yapan dunya kupasi+şampiyonlar ligi kazanmaktir
    Bir sporcuyu efsane yapan olimpiyat altini kazanmaktir(futbol bransi hariç olimpiyatta u22 ile oynaniyor çünkü)

Bu soru biraz tuhaf olacak ama Messi size göre efsane mi hocam? Bana göre efsane ama koyu Cristiano Ronaldoculardan antitezlerini savunanlar da var.

• Messinin efsaneligini tartismak komik bence hocam efsanelerin arasinda özel yerdedir kendisi

C.ronaldo efsane degil mi sizin kistasiniza göre dersen eğer burada farkli bir paradoks var arjantin tarihinde dunya kupasi kazanmış bir ülke ve bu oyuncu havuzuna kapasiteye sahip bunu söyleme sebebim su dunyada 200 civari ulke bu kupa icin 4 senede bir eleme turnuva oynuyor ve 100 yildir sadece 8 ülke bunu kazanabildi (Uruguayi ve ingiltereyi aslinda ben saymiyorum benim için 6 ülke modern denebilecek futbolda ikisinin de finali bile yok evsahibiyken cok az ulke katilirken caktirmadan kupayi atmislar müzeye )

Ozetlemek gerekirse ben c.ronaldoya messiye nazaran daha sempatiyle bakan taraftada olsam portekiz benim icin avrupada kafaya oynayabilecek ama dünya kupasi kazanmasi mucize olan bir ülkeydi hala da öyle 2 avrupa finali 1 avrupa şampiyonlugu ve sayisiz şampiyonlar ligi sampiyonlugu olsa da c.ronaldonun benim icin hep eksik bir efsane adayi olarak kalacak dogdugun ulke kaderindir ronaldo brezilyali fransiz alman dogsaydi su 20 yil icinde o dunya kupasini bir şekilde kazanirdi

Hocam bana göre Messi efsanedir, tartışmasız zaten. Ronaldo çok hırs yapan çalışan bir isimdi, bazen attığı uzun koşuları sert şutlarını anımsıyorum. Ama Messi'nin Barcelona'ya geldiği günü hatırlıyorum, bambaşka bir adamdı.

Hocam bence de tartışmaya kapalı bir konu ama bazen Cr'yi çok savunanlar oluyor, bazen çevremde de aşırı Cr hayranları Messi'den onun daha iyi olduğunu söylüyor ama bu bir hayal bana göre. Sadece Messi-Cr konusunda emin olamadığım için sordum. Fanatiği çok burada. Ama bana göre Messi tartışılmaz. 

• 
Sayfa: önceki 481482483484485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.