Şimdi Ara

EURO 2024 (Ana Konu) (484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.859
Cevap
32
Favori
116.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şaka maka kabız İngiltere kupayı alacak 🤢🤮

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnuva başlamadan önce böyle yazmışım.

Gerçekten çok sönüktü o heyecan yoktu ama sahada çocuklar öyle emek ve yürek ortaya koydu ki uefa denen çete jülyen doğramasa belkide final biz olacaktık.

Turnuva öncesi bana "çeyrek final oynayacaksınız" dese havalara zıplardım ama huharca doğramalar yüzünden hem Hollanda denen takıma , hemde çalıştığım eski teknik servis patronuna benzeyen o herifin aşağılamalarına maruz kalmak içimi acıtsa da , "hakemle gelen hakemle gider" düsturu işleyip yarı finalde defolup gitmeleri hoşuma gitti.

Finalde de İspanya alır kupayı da en azından burukluk biraz olsun gereçe.

Hasılı Teşekkürler çocuklar ,emeğiniz için mücaadeleniz için teşekkürler.

Ben göremem ama belki olursa ilerde torunlarım falan bu şampiyonada final görür.

• dün maçı izlemedim bile. bu kabızlar beni fıtık edip bide turu geçerler diye. iyki izlememişim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EURO 2024 (Ana Konu)
  • futbolun da hayat gibi tiyatro masal yalan olduğuna inanıyorum, ingiltere eğer bu kupa bir ödül ise onu alır ama haketmemiştir, ha kim haketti derseniz galiba kimse şu takım iyiydi oynadı denemez, ispanya alırsa da sağ cepten sol cebe olur bence, sürpriz beklerdim ama yine sıralamada ilk sıralar işi bitirdi, sekmez

• Kim haketti derseniz tartışmasız herkes İspanya der. Adamlar çatır çatır top oynayıp 6da 6 yaptılar. Daha ne yapsınlar dayı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt

çok dikkatle takip etmedim doğru, iyiymiş, genel anlamda hayal kırıklığı kupa bu wow dediğin ispanyayı ve bu turnuvayı kimse hatırlamayacak demek istediğim o

Almanya'yı yenemedi 90 dakikada.

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Ee? İspanya'dan sonra en iyi futbolu oynayan takımı ve aynı zamanda ev sahibi olan takımı 90 dakikada yenemedi 120'de yendi. Bırak da o kadar olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neco. -- 12 Temmuz 2024; 18:48:26 >
    ondan demedim 6'da 6 yapmış sayılmıyor teorik olarak ondan dedim.

Kardeş finale çıktı adamlar 6da 6 yaptı işte 6da 5 buçuk mu yaptı ne yaptı, bırak teori meori. Adamlar çatır çatır oynayıp herkesi tek tek yendi, sen teorik diyorsun

dostum tamam bence de öyle de yani 6'da 6 yapmış olmuyor onu düzeltmek istedim bu kadar kızma yahu.

• Son 16'dan itibaren turnuva ağacını yapmıştım nesinede. Hollanda son dk yemeseydi finali bilmek içten bile değildi

EURO 2024 (Ana Konu)

• İngiltere hiç euro kazanamamış. Bence de oynadığı futbolla İspanya favori ama ben İngiltere kazanacak diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Euro 2024 sonrası Gareth Southgate e artık Sir Southgate diyeceksiniz. İngiltere bu kez kazanır diyorum.

• Bellingham yarın gol atar ve ingiltere kazanırsa ballondoru alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçüncülük maçı saçmalığı kaldırılmış galiba yeni gördüm. isabet olmuş.

evet hocam yerinde bir karar olmuş

• Casshernx kullanıcısına yanıt
    o herifte şeytan tüyü var kupayı alırsa ilah olurmu bilemem ama iğrenç futbol oynattığı için ülkesinde alay konusu

• Ricardo Quaresma kullanıcısına yanıt
    Gönüller İspanya'dan yana fakat sanki İngiltere bu kupayı alacak gibi bir his var bendede yılların verdiği açlıkla üst düzeyde motive olmuşlardır

• 
Sayfa: önceki 482483484485486
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.