Şimdi Ara

uefa ya şikayet maili atalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fenerbahçeli arkadaşlar malum takımlarla ilgili uefaya bizde şikayet maili hazırlamak için neyi bekliyoruz onları avrupadan men ettirmemiz lazım bizim de bize yapılanları unuttunuz mu?BİRİ LÜTFEN HAZIRLASIN MAİLİ AYRINTILARIYLA İDDDİANAMEDEN BAHSETSİN ATALIM.BİNLERCE MAİL GİTMİŞ AMA Bİ TÜRLÜ ÖRNEK MAİL BULAMADIM

• olucakları söylüyorum mailden sonra, Mark all ( tümünü işaretle), Delete ( bunun ing. sini bilmeyen yaşamasın ztn)
  • uefa her şeyi takip ediyor, her şeyinde farkında, mail atmak bir işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

olucakları söylüyorum mailden sonra, Mark all ( tümünü işaretle), Delete ( bunun ing. sini bilmeyen yaşamasın ztn)

Fenerbahçe alehine atılan mailler için de Fenerliler öyle diyordu. Noldu, iki gün sonra yok çok mail attık, biz şikayet ettik diye ergen böbürlenmesi oldu.

Şimdi de Fenerliler atıyor, ama noluyor şimdi de siz saçmalıyorsunuz. Hayat ne garip vapurlar filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitedamn

quote:

olucakları söylüyorum mailden sonra, Mark all ( tümünü işaretle), Delete ( bunun ing. sini bilmeyen yaşamasın ztn)

Fenerbahçe alehine atılan mailler için de Fenerliler öyle diyordu. Noldu, iki gün sonra yok çok mail attık, biz şikayet ettik diye ergen böbürlenmesi oldu.

Şimdi de Fenerliler atıyor, ama noluyor şimdi de siz saçmalıyorsunuz. Hayat ne garip vapurlar filan.

niye saçmaliym kardeşim fenerle fln ne alakası var ? uefa gelen maillere yaptırım uygular mı ? zamanında hepimiz birleşim isviçre maçından sonra çıkan olaylar için ve oyuncularımıza verilen cezalar için mail attıkta ne oldu ? hemen olayı fener beşiktaşa getirme.

• Bu UEFA maille mi çalışıyor arkadaş gereken neyse yapmaları lazım zaten açıkcası şuan diğer takımlar 1 gram umramdada değil men edilmişler veya edilmemişler ne halleri varsa görsünler şu davalar başlasın artık da bizde savunmamızı yapalım.
  • quote:

bakınız; msn gençliği..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

bakınız; msn gençliği..

hmm senin mail adresin yok yani hayatında hiç mail silmedin. doğru bi noktadan dalga geçsen takdir edicektim cidden. telefonunda bile msjlar böyle silinir. dava düşer.
  • mailde ne diyeceksiniz? yakalandık, görmezden gelin filan mı diyeceksiniz?
  • aşağıdaki linke tıklayıp katılabilirsiniz.

Buradan
  • Ben daha dün attım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

mailde ne diyeceksiniz? yakalandık, görmezden gelin filan mı diyeceksiniz?

Çaktırmadan mail arasına 100 dolar sıkıştırcaz, başka bi yolu yok mu dicez
  • quote:

İyi güldüm gece gece
  • Şimdi arkadaşlar Bu olayda Trabzonsporu ve Beşiktaşı şikeyet etmenin mantığını çözemedim.

Olursunuz gençlerbirliği taraftarı, yaparsınız.. Yada hiç bir şekilde uzaktan yakından bağlantınız yoktur yaparsınız.

Siz BJK ve TS yi şikayet ediyorsunuz, adamlar diyecek Fenerbahçe taraftarı mail yağmuruna tutuyor. Olayı bir inceleyecekler, Fenerbahçe Başkanı, 2.başkanı, muhasebe müdürü içerde, Aziz yıldırım çete suçu ile suçlanmakta, örgüt üyesi olmakla suçlanıyor ilhan ekşioğlu şekip bey vs..

Kaş yapayım derken göz çıkaracaksınız, bu gözde kendi gözünüz olacak..

Uefa bilmiyor mu sizce kimin ne ile suçlandığını? Beşiktaşın Belediye maçı ile suçlandığı belli değilmiydi aylar öncesinden? Uefa gelip kendi çapında bir inceleme yapmadımı? İddianamede Farklı birşey mi var Trabzonspor ve BJK ile ilgili? Aylar önce gazetelerde ne yazıyorsa o var.

Fenerbahçe Taraftarının yanlışı şu, kendini savunmak yerine başkalarınıda yanına çekmeye çalışıyor.. Eğer fenerbahçe yönetimide aynı hatayı yapıyorsa, durum cidden vahim gözüküyor sizin için.

BJK nin suçlandığı maç İBB BJK kupa finali, hani o 2-2 biten uzatmaya giden, penaltılarla 6-5 beşiktaşın aldığı, iskenderin kendini yere atarak penaltı kazandırıp, İbrahimin gol attığı maç.

Şimdi diyeceksiniz ki doğal olarak, anlaşma olmamışsa bile bir teşebbüs varmış.

BJK, kupa finalinden haftalar öncesinden İbrahim akını takibe almıştı, tayfur hoca istediğini dile getirmişti bir maçtan sonra.

BJK başkanı çıktı, ben bu transfere onay vermedim, gidip de geri dönen futbolcudan hayır gelmediğini anladım dedi BJK tv de.

Tayfur hoca aramış bu İbonun menejerini, akını istiyorum ama maçla ilgisi yok demiş.. Tapelerde var bu.

İşgüzar menejerde İboyu arıyor, tayfur hoca seni istiyor, pek fazla asılma maça diyor..(Menejer oyunlarını en iyi bizim bilmemiz gerekiyor).

Savcı Berk, İbrahim akına şunu yapıyor.. BJK maçında şike olduğunu itiraf et(Teklif olduğunu) serbest bırakayım seni.

Akın da kendi canının derdine düştüğünden evet böyle birşey var diyor, ama bakıyor sonra olay öyle göründüğü gibi değil, o ifadesini geri alıyor ve savcının psikolojik baskı ile söylettiğini belirtiyor.

Akına verildiği, verilmek istendiği iddia edilen at haberi dolaştı haftalarca, sonra baktık ki at adalı adına yarışa devam ediyor.

BJK tarafından verildiği iddia edilen 150 bin doları fenerbahçenin verdiği tapelerde geçiyor..

Sizin de hem fikir olduğunuz gibi savcı bu davada pek iyi niyetli davranmıyor.. Belki fenerbahçe için de bu geçerlidir ama suçlandığınız maç 1 değil 3 değil. Hepsinde bir art niyet olabilme ihtimali çok çok zayıf.

Benim Tahminim, Bu hafta içinde mahkeme iddianameyi dosya dosya ayıracak. Şike suçlarını ayrı kabul edecek, Fenerbahçe yi ayrı BJK TS yi ayrı kabul edecek..

BJK TS, Spor hukuğunuda içeren ceza mahkemesinde yargılanacak, fenerbahçe Aziz yıldırım ve yöneticileri sebebiyle ağır ceza mahkemesinde.

Tahminim bu yönde.

• bir kerede objektif yorum yapın, hadi tayfur hocanız menejer kurbanı e o zaman sormazlarmı adama adalı hayrınamı içeride,

hem savcı iyi niyetli değil diyorsun hemde kalkmış siz suçlusunuz kanımca diyorsun,

bak buraya not ediyorum sende unutma, eğerki bizde sizde suçlu çıkarsak bizim alacağımız ceza sizinkinin yanında devede kulak olacak. hakta ediyorsunuz...
  • quote:

Okudun mu Allasen konuyu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.