Şimdi Ara

!***'UEFA'yı ancak biz alırız'***! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş zağten galatasarayın kadrosu çok geniş ve bunların üstüne ilave olarak alınan profesyonel futbolcular nokta transferlerdir ve hepside ilk 11 i hakeden futbolcular şimdi elinizde sağdece Roberto Carlos ile yetinin ve daha fazla kıskançlık yaratmayın.

siz kimi aldınız ya. ALLAH aşkına bana söylermisin.aldıgınız adamlardan tek işe yarayan lincoln ya. ne çokta övdünüz bu kadar ya.servet: adamın ne oldugunu herkes biliyo

gurbetçiler: 3.ligden geldiler

bouzid: 2.ligden geldi. daha nasıl bir topcu oldugunu kimse bilmiyo

linderoth: eh işte diger transferlere göre biraz iyi.

ee sorun ne şimdi. bi lincolnu aldınız diye uefa -süper kupa - bütün kupalar sizinmi. yeter artık daha fazla abartmanın bir anlamı yok.

• @BJKKKKK

Yahu hacım, şimdi yanlış anlama beni ama.. Hangi yüzle söylüyorsun sen bunları ? Bir fenerli olsan söyle derim tamam, GS'ın en ezeli rakibi fenerbahçe çünkü. Ama bir beşiktaşlı olarak söylüyorsun hatırlatırım Güldürdün beni vallahi..

@zurna(1.msj)

0 çekmek denince akla fener gelir dost.. bunu sen de biliyorsun ama kabullenemedikden sonra nafile..

@_L@STM@N_

he hacım bu arada, msnde sürekli konuştuğum cezayirli bir abim var. Sürekli bouzid'i övüyor çok şanslısınız onu aldınız diye görüceksin çok iyi performans göstericek felan diyor bakalım inşallah doğru çıkar söyledikleri yaşı da 32

• quote:

Orjinalden alıntı: EvilPhoenix

@BJKKKKK

Yahu hacım, şimdi yanlış anlama beni ama.. Hangi yüzle söylüyorsun sen bunları ? Bir fenerli olsan söyle derim tamam, GS'ın en ezeli rakibi fenerbahçe çünkü. Ama bir beşiktaşlı olarak söylüyorsun hatırlatırım Güldürdün beni vallahi..

@zurna(1.msj)

0 çekmek denince akla fener gelir dost.. bunu sen de biliyorsun ama kabullenemedikden sonra nafile..

@_L@STM@N_

he hacım bu arada, msnde sürekli konuştuğum cezayirli bir abim var. Sürekli bouzid'i övüyor çok şanslısınız onu aldınız diye görüceksin çok iyi performans göstericek felan diyor bakalım inşallah doğru çıkar söyledikleri yaşı da 32

hocam elbette ne yazdığımı biliyorum. artık avrupada takımlarımız başarılı olsunlar istiyorum.ligde birbirimizi yiyelim ama avrupada durum farklı.(benim için)
    düşünsenize cl finalini 2 türk takımının oynadığını.

• avrupaya gelince farklı tabi avrupada herhangi 1 türk takımını galatasarayımı desteklermiş gibi desteklerim, orası şüphesiz
  • Türk takımları içinde, daha önce bizi sokaklara döken takım hangisiyse, ilerde de o olacaktır. Ben diğer takımların başarılı olmasını isterim ama açıkçası hiç sanmıyorum diğer takımların başarıyı yakalayabileceğini. Şuan bizde yakalayamayız, o ayrı konu ancak bi daha ne zaman başarı yüzü görürsek Avrupa'da, bunu gerçekleştiren yine Galatasaray olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurna

alın yeterki siz alın. trömsöye elenmeyin.puan alın.sıfır çekmeyin.yeterki takımlarımız ülke puanı alsınlar.

avrupada sıfır(0) puan çekmek size özel bir şey bize deil puan alda konuş bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: old_wolf1905

quote:

alın yeterki siz alın. trömsöye elenmeyin.puan alın.sıfır çekmeyin.yeterki takımlarımız ülke puanı alsınlar.

tromsoye yenilmekte size özgü bişey. tromsoyü yende konus bize
  • quote:

Orjinalden alıntı: _L@STM@N_

quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş zağten galatasarayın kadrosu çok geniş ve bunların üstüne ilave olarak alınan profesyonel futbolcular nokta transferlerdir ve hepside ilk 11 i hakeden futbolcular şimdi elinizde sağdece Roberto Carlos ile yetinin ve daha fazla kıskançlık yaratmayın.

siz kimi aldınız ya. ALLAH aşkına bana söylermisin.aldıgınız adamlardan tek işe yarayan lincoln ya. ne çokta övdünüz bu kadar ya.servet: adamın ne oldugunu herkes biliyo

gurbetçiler: 3.ligden geldiler

bouzid: 2.ligden geldi. daha nasıl bir topcu oldugunu kimse bilmiyo

linderoth: eh işte diger transferlere göre biraz iyi.

ee sorun ne şimdi. bi lincolnu aldınız diye uefa -süper kupa - bütün kupalar sizinmi. yeter artık daha fazla abartmanın bir anlamı yok.

Linderoth'u daha onceden izlemiştim WC2006 da İsveçde ilk gozume carpan oyuncuydu."eh işte diger transferlere biraz iyi" bu adam isvec milli takımın kaptanı kopenhagın da kaptanıydı galiba.
    bouzid,barış,serkana 2.ligde geldiler diyorsun tuncay nerden geldi bunu biliyormusun?
    Hz maclarndaki performansları da ortada

• quote:

quote:

quote:

yaw biz tromsoyu yenemedik ama, arsenal, barcelona, liverpool, real madrid, milan, juventus gibi takımları yendik. siz naptınız bu 0 çekmeyi örtecek?

• quote:

quote:

quote:

1 takıma yenilmeyi bu kadar büyütüyorsan, PENDİK DERİM BEN SANA..

• quote:

quote:

quote:

avrupada sıfır cekmek,tromso muhabbetlerinden sıkılmadınız mı
    iki takımın basarısızlıklarını sıralamak icin mi giriyz foruma simdi ben sigma olomouc dicem,sen baska bişi bole uzucak yeter artık

• quote:

Orjinalden alıntı: EvilPhoenix

quote:

quote:

quote:

1 takıma yenilmeyi bu kadar büyütüyorsan, PENDİK DERİM BEN SANA..

YENİ DERSİMİZİN KONUSU NASIL AVRUPADA SIFIR PUAN ÇEKİLİR

• yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır
    avrupa kupaları türkiye temsilcisi
  • Dediğin şeyin olması için fenerbahçeli bir öğretmen lazım yanlız.
  • gereksiz mesaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

quote:

quote:

quote:

iki takımın basarısızlıklarını sıralamak icin mi giriyz foruma simdi ben sigma olomouc dicem,sen baska bişi bole uzucak yeter artık

olayı ilk başlatana diyecen onu. bana demiyecen

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: gondor_ranger

quote:

quote:

quote:

olayı ilk başlatana diyecen onu. bana demiyecen

Mantığın bu mu yani? Başlatan ne kadar suçluysa, devam ettiren kişi olarak sende o kadar suçlusun. Çok kolay algılanıcak bir mantık.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cryofnightmare

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

Orjinalden alıntı: cryofnightmare

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Tabii tabii alırsınız siz

Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

Ne yaptınız ki? Uefa ve super kupa eskilerde kaldı.

Yav bizden daha kötü bir geçmişe sahip olduğunuz için hep geçmişte kaldı sözüne takılıyosunuz.Ve daha kötü bir geleceğiniz olacağı içinde hedeflerimizi bile kıskanıyosunuz.Beşiktaş şuan Galatasarayla kıaslanamayacak kadar az başarı sahibi bir takım fenerde keza

TAMAM EN BÜYÜK SİZSİNİZ. BU SENE AVRUPADA VE TÜRKİYEDE BÜTÜN KUPALARDA SİZİN. OLDUMU ŞİMDİ. TAMAM MI ?

NE KADAR UÇTUNUZ SİZ YA. Bİ LİNCOLNU ALDIK DİYE. TEK LİNCOLN İLE BU İŞLER YÜRÜMÜYO NE YAZIKKİ

"Haddime Olmayan İşlere Karışmicam" diye bi basın açıklması yapsana :)

• Tabikide biz alıcaz uefa yı başka kim varki avrupada bizi temsil eden

4ever galatasaray
  • Selamlar ;

Galatasaray'ın hedefleri sizleri neden bu kadar gerdi anlayamadım.Bunun adı rekabet değil resmen haset.Çok merak ediyorum birde Avrupa Kupaları ile ilgili topicte Fenerbahçe'li arkadaşların eleştirisel mesajlarının işi ne ? Fenerbahçe Avrupa Kupası dendiği zaman Galatasaray'ın yamacına yanaşıp oralarda olanları dinler ancak.Fenerbahçe'nin bu mantalite ile Avrupa'da başarılı olması için mucize bile yok.Gazetede yazdığına göre Zico Kuranyi gelirse Şampiyonlar Liginde finallere kalırız demiş.Değil Kuranyi, kimi alırsanız alın elemedeki 4-5 takımdan hangisi çıkarsa direktmen UEFA hesaplarına başlarsınız.
    Şimdi gelelim soruya ;

Atıp tutan Fenerbahçe'li arkadaşlar Avrupada esameniz okunmuyor o yüzden bana Avrupa kupaları ile ilgili herhangi bir başarınızı değilde size ait 3 tane Avrupa Kupaları ile ilgili beste yazarmısınız ? Cebelleşmeyin yazamazsınız çünkü orası sizin için Dreamland.Hadi sizi daha fazla üzmeyeyim, şimdilik bu kadar yeter.

Saygılarımla.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.