Şimdi Ara

!***'UEFA'yı ancak biz alırız'***! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: subsonic

quote:

Orjinalden alıntı: heLLWeapon

quote:

Orjinalden alıntı: subsonic

Başkan da yükselmiş yukarılara.
    GS bu sene 2.yarının ortalarında havlu atar lige.Yönetim de artık durmaz herhalde

Fenerli oldugunu belli etmeseniz olmuyo dimi?

Belli etmeme gerek yokki bilen biliyor

o zaman mantıklı konusmalar yapsak iyi olur gerçekten havlu atar dalan bırakın bu işleri dostum.Adam almış oldugu bir kupaya tekrar talip bunu unutmamak gerek

• türkiye ye o kupa bi daha gelmez.
    en azından bizim nesil göremez diye düşünüyorum.

futbolumuz çok kötü vaziyette, hem takımların durumu, mali yapıları, kadro kalitesi kötü hemde kulüp yöneticileri ve futbol federasyonu çok çok başarısız.
    taraftar kitlesini sölememe gerek yok en basitinden şurda bile garip garip muhabbetler dönüyo devamlı.

bu durumlar düzelmeden ki ben yakın zamanda düzeleceğini düşünmüyorum türk futbolunda hiç bişey olmaz.

karamsar diyebilirsiniz ama gerçek bu.

ama ben çok ister gene bi takımızın çıkıp en azından final oynamasını.
    ama biz gene boş işlerle uğraşıyoruz her zamanki gibi....
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

türkiye ye o kupa bi daha gelmez.
    en azından bizim nesil göremez diye düşünüyorum.

futbolumuz çok kötü vaziyette, hem takımların durumu, mali yapıları, kadro kalitesi kötü hemde kulüp yöneticileri ve futbol federasyonu çok çok başarısız.
    taraftar kitlesini sölememe gerek yok en basitinden şurda bile garip garip muhabbetler dönüyo devamlı.

bu durumlar düzelmeden ki ben yakın zamanda düzeleceğini düşünmüyorum türk futbolunda hiç bişey olmaz.

karamsar diyebilirsiniz ama gerçek bu.

ama ben çok ister gene bi takımızın çıkıp en azından final oynamasını.
    ama biz gene boş işlerle uğraşıyoruz her zamanki gibi....

Gelde bunu arkadaşlara anlat.

• Asfalttan bataklığa düşmüşsün o zaman ne böbürleniyorsun bizden başkası alamaz diye.

quote:

Orjinalden alıntı: antiyoba

quote:

Orjinalden alıntı: electra

7 sene oldu bekliyoruz artık.

Uefayı Süper Kupayı alan Ş.ligini alırım diye Avrupa takımlarına kafa tutar. Gidip Tromsoye elenmez.

Bir ferrari ve bir traktörle git bataklıkta bir yarış yap bakalım kim geçecek.
  • ortada ne faruk suren var ne fatih terim var nede hagi var bu kadroyla bu baskanla bu futbolcularla ne uefa kupasi ilk siralarda duzgun dursunlar yeter
  • quote:

Asfalttan bataklığa düşmüşsün o zaman ne böbürleniyorsun bizden başkası alamaz diye.

quote:

quote:

Uefayı Süper Kupayı alan Ş.ligini alırım diye Avrupa takımlarına kafa tutar. Gidip Tromsoye elenmez.

Böyle yapmak pek huyum değildir ama

• quote:

Asfalttan bataklığa düşmüşsün o zaman ne böbürleniyorsun bizden başkası alamaz diye.

quote:

quote:

tromsonun stadının bataklık olması bzim sucumuz mu?
  • Elecrta hocam klavyene sağlık.

quote:

quote:

quote:

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.