Şimdi Ara

Uefa yılın futbolcusu ödülünün hak edeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • van dijk kazmasını görmezden geliyorum benim için skandal bir karardı. Ramos alamamışken bu adam nasıl aldı hayret bişey modricten daha fena bi skandaldı bu yıl ki.

Messi'ye gelince sahadaki oyuna koyduğu etki hariç istatistikleri şöyle goatın.

• European Golden Boot
    • La Liga winner
    • Most goals in La Liga
    • Most goals in UCL
    • Most assists in La Liga
    • La Liga POTY
    • Highest rated player
    • Most free-kicks
    • Goal of the season

Daha ne yapması gerekiyor bu adamın anlayamadım? 3-0'dan tur verirken defans mı yapaydı? Neye göre veriliyor arkadaş biri açıklasın.

Endüstriyel futbolun arkasındaki para babaları messi-ronaldo hanedanlığını yıkalım mı dediler nedir olay?

• Avrupa ve abd de bi akım çıktı sjw diyolar buna

Güçsüz olanı ön plana çıkarma,farklılıkları anlamsızca insanların gözüne sokma vs

Mesela her diziye,filme zenci eşcinsel yerleştirme,feminizm yapma.T

Bu akımdan uefa da etkilendi haliyle.

Bu istatistikleri ve futbolu messi yerine atıyorum hazard yapsaydı ,%100 ödül ona giderdi.

Truva filminin yenisi çekilecek,başrolü zenci oynayacak diyorlar aşil rolünü.Aşil -zenci ne alaka lan

Bu da onun farklı versiyonu işte.Messinin bi puskas ödülünde çok ciddi hakkı yendi,diğeri de bu.

Yazık,ödülün adını değiştirsinler bari ''CL yi alan en başarılı futbolcuya verilen ödül'' diye de boş boş kafa yormayalım.
  • Avrupa ve abd de bi akım çıktı sjw diyolar buna

Güçsüz olanı ön plana çıkarma,farklılıkları anlamsızca insanların gözüne sokma vs

Mesela her diziye,filme zenci eşcinsel yerleştirme,feminizm yapma.T

Bu akımdan uefa da etkilendi haliyle.

Bu istatistikleri ve futbolu messi yerine atıyorum hazard yapsaydı ,%100 ödül ona giderdi.

Truva filminin yenisi çekilecek,başrolü zenci oynayacak diyorlar aşil rolünü.Aşil -zenci ne alaka lan

Bu da onun farklı versiyonu işte.Messinin bi puskas ödülünde çok ciddi hakkı yendi,diğeri de bu.

Yazık,ödülün adını değiştirsinler bari ''CL yi alan en başarılı futbolcuya verilen ödül'' diye de boş boş kafa yormayalım.
  • Messi bu kadar iyi olmasaydı hakkı yenmezdi. Adam harika olduğu için hakkını yiyorlar işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dijk tamamen hak ederek kazanmıştır bu ödülü hiç boşuna laf etmeyin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.