Şimdi Ara

Ufak bir pürüz var bir bakarmısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi günler dilerim (: Bende clio III var arabanın ön ve arka hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Arka kapı içi hoparlör 13cm ama öndekini bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? ( tam ölçüsü lazım ) bu arada 1800 = 4x450 wat lık amfi aldım , onun yanında pioneer 1200 watt ( pioneer 307d 4 ) subwofeer aldım bunlara ek olarak ön ve arka kapı içi hoparlör olarak ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.

• iki çift hertz dsk 165 mid takımını önericem ama hepsini o amfıye baglayamazsın. ya 2 çift mid baglarsın bas için ayrı amfi alırsın, ya da 1 çift mid ++ bas baglayabılırsın.
  • Audiocu, ilgilendiğin için teşekkür ederim. Ben bugün bir çift mid takım aldım. önümüzdeki hafta amfi, bas ve hoparlörleri bağlatıcam bakalım nasıl olucak (:
  • quote:

Orjinalden alıntı: drummerhonor

Audiocu, ilgilendiğin için teşekkür ederim. Ben bugün bir çift mid takım aldım. önümüzdeki hafta amfi, bas ve hoparlörleri bağlatıcam bakalım nasıl olucak (:

daha iyi bir amfi alsaydınız. alpın gibi bir amfiden kaliteli ses alamazsınız ayrıca düşük ohmajlarda dc kaçırıp bas veya hoparlörü yakabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.