Öncelikle iyi günler dilerim (: Bende clio III var arabanın ön ve arka hoparlörlerini değiştirmek istiyorum. Arka kapı içi hoparlör 13cm ama öndekini bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ? ( tam ölçüsü lazım ) bu arada 1800 = 4x450 wat lık amfi aldım , onun yanında pioneer 1200 watt ( pioneer 307d 4 ) subwofeer aldım bunlara ek olarak ön ve arka kapı içi hoparlör olarak ne önerirsiniz ? Şimdiden teşekkür ederim.
iki çift hertz dsk 165 mid takımını önericem ama hepsini o amfıye baglayamazsın. ya 2 çift mid baglarsın bas için ayrı amfi alırsın, ya da 1 çift mid ++ bas baglayabılırsın.
Audiocu, ilgilendiğin için teşekkür ederim. Ben bugün bir çift mid takım aldım. önümüzdeki hafta amfi, bas ve hoparlörleri bağlatıcam bakalım nasıl olucak (:
quote:
Orjinalden alıntı: drummerhonor
Audiocu, ilgilendiğin için teşekkür ederim. Ben bugün bir çift mid takım aldım. önümüzdeki hafta amfi, bas ve hoparlörleri bağlatıcam bakalım nasıl olucak (:
daha iyi bir amfi alsaydınız. alpın gibi bir amfiden kaliteli ses alamazsınız ayrıca düşük ohmajlarda dc kaçırıp bas veya hoparlörü yakabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme