Bildirim
Ufak bir soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaşamasin ddr 3 neticede 2 side -
ramlerın artık dual calısmaz. anakartın tekmodul 2gb yı desteklemıyorsa ramde calısmaz
sen en ıyısı anakartın modelını yaz ona gore kesın konusalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 30 Nisan 2011; 22:27:45 > -
gigabyte ep45t-ud3lr -
ben olsam elımdekılerı satar 2x2gb yenı ram alırım elınızdekı ram ılk cıkan ddr3 lerden ve yavas suan pıyasada mınımum 1333mhz ram var uyum sorunuda olabılır + dual calısmayacak ramlerınız -
neyse toptan değişirim o zaman sistemi
yardımınız için sağolun -
4 x 1.5V DDR3 DIMM yuva ile 16GB'a kadar bellek desteği
Çift kanal bellek mimarisi
DDR3 2000+/1333/1066/800MHz
nasil calişmaycak biostan ayarldi zaman çalişr ya yoksa benmi yazi anlamdim -
quote:
Orijinalden alıntı: cem53
4 x 1.5V DDR3 DIMM yuva ile 16GB'a kadar bellek desteği
Çift kanal bellek mimarisi
DDR3 2000+/1333/1066/800MHz
nasil calişmaycak biostan ayarldi zaman çalişr ya yoksa benmi yazi anlamdim
guzel kardesım ben ram calısmaz demedımkı dual calısmaz dedım ramlerın dual calısabılmesı ıcın aynı kapasıtede cıfter olarak takılması gerekır bunu bılıyorsun degılmı
+ hız farkı olan ramler bırlıkte teorık olarak dusuk olanın hızında calısır ama pratıkte uyum sorunları cıkıyor ben bunu soyledım en mantıklısı bence elındekılerı satıp guncel daha hızlı 2x2 kıt almasıdır dedım yanlısmı ? -
ramler çalışır büyük ihtimalle, çalışmama riskini en aza indirmek için aynı marka ve aynı seriden bulmaya çalışmak lazım.
dual channel çalışmaması çok ahım şahım perf. kaybı yaratmaz %5-10
kafam rahat etsin dersen, uygun fiyatlı bunun gibi bir kit almak daha mantıklı olur
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=3293
-
Yasamazsiniz. Fakat 2x1GB alirsaniz sistem icin daha iyi olur.
RAM alirken mevcut RAM'in ayni MHz ve CL degerine sahip RAM seciniz. -
yani o konuda bende hem fikirim ayni olursa çalişmada sorun hiç olmaz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X