Şimdi Ara

Ufak bir soru (Kasko Delinmesi, Sürtme olayı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dışarda 200 300 liraya halledebiliyorsanız kaskoya hiç dokunmayın. Olduda kaskodan yapıp 1 2 sene sonra satarsanız niye böyle dediğimi anlarsınız. Yakın zamanda araba satmış biri olarak millet icin en önemli şeyin tramer kaydı olduğunu öğrendim.. tutar kaza önemli değil kayıt varmı yokmu....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile alamasız, konu sahibi kusura bakma dostum.

Şimdi bu hasar veya 40-5-6 binlik bir hasarı yaptırsan...
    Kasko delinip bir sonraki sene daha üst dilimden mi ödüyorsun.

Bu kasko olayları nasıl oluyor. İlk hasar kaskodan yapılınca sadece hasarsızlık indirimi mi yalan oluyor ki.

• Güncelleme, uzun uğraşlar sonucu detaylı temizlik sonrası grilikleri giderebildim. Geriye sadece göçükler kaldı. Servise gitmeme gerek kalmadı dolayısıyla. Boya soyulmamış, kazıdıkça gitti grilikler.
    Merak edenler için son halini atıyorum
    Ufak bir soru (Kasko Delinmesi, Sürtme olayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StereoLove -- 26 Mayıs 2019; 23:24:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StereoLove

Güncelleme, uzun uğraşlar sonucu detaylı temizlik sonrası grilikleri giderebildim. Geriye sadece göçükler kaldı. Servise gitmeme gerek kalmadı dolayısıyla. Boya soyulmamış, kazıdıkça gitti grilikler.
    Merak edenler için son halini atıyorum
    Vakumla cektirebilirsiniz isterseniz sanayide. Ya da hiç ellemeyin öyle bile kalabilir. Geçmiş olsun.
    Bu sıkıntı yüzünden sıfır araba alıncaya dek ufak hasar kayıtlı bir iki parça boyalı araç alma taraftarıyim. Kafam rahat olsun en azından..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Maliyet analizi yapmanız gerekiyor.
    Servise gider, kasko deldirirsem gelecek sene ne kadar gelicek kasko? Hasarsızlık indirimim bozulunca fiyat ne olucak?
    Bunların hesabını yapıp sonra da kendi cebimden yaptırırsam ne kadar öderim diye hesap yapip, ikisini karşılaştırıp hangisi kârlı ise onu yaptırmanız daha doğru olur.
    Yok kayıt olsun, yok şu olsun vs. Siz o aracı satarken alıcılarin çoğu hasar kaydı varsa indiririm fiyati, alırım, cebime para kalır gözü ile bakacaktır.

• fatihburak95 kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam, valla dediğiniz gibi yaptırmayı düşünmüyorum kalsın nazarlık.
    Boyalı araba almak bence mantıksız bir iş değil, düzgünce neden boyandığı belgelendikten sonra ve düzgün expertiz yapıldıktan sonra alınabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.