Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 UFAK DEV Alienware 14 Satın Al 11 Ağustos 2015 21:18 1 1 UFAK DEV Alienware 14 EVET ARKADAŞLAR BİRBUÇUK YIL ÖNCE AMERİKADAN ALMIŞ OLDUĞUM LAPTOBUMU BANA FAZLA GELDİĞİ İÇİN SATIYORUM ŞU ZAMANA KADAR SADECE MAXPAYNE 3 VE TOMBRAİDER'I BİTİRDİM BUNUN DIŞINDA LOL OYNUYORUM CİHAZ KASA GİBİ KULLANILMIŞTIR EKRAN KAPALI BİR ŞEKİLDE HDMİ'DAN 27İNÇLİK SAMSUNG MONİTÖRÜME TAKARAK KULLANDIM ÇOK TEMİZ DURUMDADIR RESİMLERİNİ İLERLEYEN ZAMANLARDA ATACAĞIM SİSTEM ÖZELLİKLERİ İ7 4900MQ İŞLEMCİ 16GB RAM 512GB SSD GTX765 EKRAN KARTI LÜTFEN CİDDİ ALICILAR MESAJ ATSIN BURDAN CEVAP YAZMAYIN POLEMİĞE GİRMEYECEĞİMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma kapalıdır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. NAKİT ALIMDA 4000 LİRADIR.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4399 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Bayrampaşa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alienware 14 Meizu m5 note space gri 32gb 4gb ram UFAK DEV Alienware 14 ANALOG TV KARTı ne işe yarar demeyin(Bilgisayarınıza videolarınızı aktarın-kameranızı webcam yapın)