Bildirim
Ufak ekranlı laptop
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İlk adaylarım:
Dell Inspiron XPS M1210
HP RD661EA (dv2085ea)
HP RN062EA (dv2172ea)
HP RN063EA (dv2190ea)
Toshiba Satellite M100-165
Toshiba Satellite M100-222
Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. -
Eger paran varsa, Sony Vaio'nun kucuk ekranli modellerini kacirma derim. Hem gercekten cok ufak, hem de pil omurleri cok iyi. Ayrica, kucuk ekranli olarak Tablet PC'lere de bir goz at derim. Turkiye'de iyi model pek olmasa da, guzel bir seyler denk getirebilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: tuncaybe
İlk adaylarım:
Dell Inspiron XPS M1210
HP RD661EA (dv2085ea)
HP RN062EA (dv2172ea)
HP RN063EA (dv2190ea)
Toshiba Satellite M100-165
Toshiba Satellite M100-222
Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Scaevola
Eger paran varsa, Sony Vaio'nun kucuk ekranli modellerini kacirma derim. Hem gercekten cok ufak, hem de pil omurleri cok iyi. Ayrica, kucuk ekranli olarak Tablet PC'lere de bir goz at derim. Turkiye'de iyi model pek olmasa da, guzel bir seyler denk getirebilirsin.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Scaevola
Eger paran varsa, Sony Vaio'nun kucuk ekranli modellerini kacirma derim. Hem gercekten cok ufak, hem de pil omurleri cok iyi. Ayrica, kucuk ekranli olarak Tablet PC'lere de bir goz at derim. Turkiye'de iyi model pek olmasa da, guzel bir seyler denk getirebilirsin.
Sony Vaio abimde var, çok kullandım, ikimiz de hiç memnun değiliz ki aldığında en iyi modellerinden biriydi. Tabletlerden önerebileceğin spesifik bir model varsa yazarsan sevinirim.
-
memnun kalmadığın vaio modelini ve ne için memnun kalmadığını yazarsan çok sevinirim..quote:
Orijinalden alıntı: tuncaybequote:
Sony Vaio abimde var, çok kullandım, ikimiz de hiç memnun değiliz ki aldığında en iyi modellerinden biriydi. Tabletlerden önerebileceğin spesifik bir model varsa yazarsan sevinirim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: face1tr
memnun kalmadığın vaio modelini ve ne için memnun kalmadığını yazarsan çok sevinirim..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: face1tr
memnun kalmadığın vaio modelini ve ne için memnun kalmadığını yazarsan çok sevinirim..
Modelini şu an söyleyemiyorum çünkü dediğim gibi laptop abimin ve onda, ama en kısa zamanda yazarım. Memnuniyetsizliğimiz ise aletin sürekli sorun çıkarmasından kaynaklanıyor, örneğin uzun süredir optik okuyucusu (DVD, CD) çalışmıyor.
-
Boğaziçinin getirdiğiquote:
Orjinalden alıntı: face1tr
Modelini şu an söyleyemiyorum çünkü dediğim gibi laptop abimin ve onda, ama en kısa zamanda yazarım. Memnuniyetsizliğimiz ise aletin sürekli sorun çıkarmasından kaynaklanıyor, örneğin uzun süredir optik okuyucusu (DVD, CD) çalışmıyor.
Alıntıları Göster
W3J de olabilir Ama Core Duo
T2300e x1600 ekran kartlı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Yolgezer80
Boğaziçinin getirdiği
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Yolgezer80
Boğaziçinin getirdiği
Markasını yazmamışsın ama yanılmıyorsam Asus'tan bahsediyorsun. -
toshiba m100 165 bakabilirsin..quote:
Orjinalden alıntı: Yolgezer80
Boğaziçinin getirdiği
Markasını yazmamışsın ama yanılmıyorsam Asus'tan bahsediyorsun.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: CHATPATH
toshiba m100 165 bakabilirsin..
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: CHATPATH
Kullanıyor musun? Görüşlerini yazar mısın? -
acer 1005 dell 1210m toshiba nın vardı bir core duoquote:
Orjinalden alıntı: CHATPATH
Kullanıyor musun? Görüşlerini yazar mısın?
Alıntıları Göster -
bence HP'nin DV2000 serisine bi bak çok sevmem HP'leri ama ben bile hayran kaldım...quote:
Orijinalden alıntı: zzzzz
acer 1005 dell 1210m toshiba nın vardı bir core duo
Alıntıları Göster -
m100 164 ünü aldık kardeşe gaet memnun bencede fena deil ama parasal açıdan sorun yoksa acer ferrari 1005 harika bişi şiddetle tavsie ederimquote:
Orijinalden alıntı: camelon
bence HP'nin DV2000 serisine bi bak çok sevmem HP'leri ama ben bile hayran kaldım...
Alıntıları Göster -
hp 2000 seriside güzel ancak pil ömrü çok kötü onların o düşündürüyo bana kalırsa mobilite önemli bi alettede pil ömrüde önemli bana kalırsa..quote:
m100 164 ünü aldık kardeşe gaet memnun bencede fena deil ama parasal açıdan sorun yoksa acer ferrari 1005 harika bişi şiddetle tavsie ederim
Alıntıları Göster -
sony vaio tx1 kullanan biri olarak senin söylediğin tarzda hiç bir sorunla karşılaşmadım 1 yıldır kullanıyorum gayet sorunsuz ve 6 saat pil ömrü var,quote:
hp 2000 seriside güzel ancak pil ömrü çok kötü onların o düşündürüyo bana kalırsa mobilite önemli bi alettede pil ömrüde önemli bana kalırsa..
Alıntıları Göster
paran çoksa bekle sony yeni type g serisini çıkartıyo aralık ayında japonyada çıkacak muhtemelen 3-4 aya türkiye pazarına da girer, kısaca özelikleri
11,1" ekran
895gr ağırlık
dvd-wr
ulv işlemci core solo (seçenekleri var)
512mb-1gb-1,5gb ram seçenekleri
60-80gb hdd seçenekleri
dvd-wr
muhtemelen paylaşımlı ekran kartı
ve en önemlisi 12saatlik aşmış pil ömrü.
japonyada 1900dolardan başlayan rakamlara satılacak muhtemelen burda 2500€+kdv gibi bişey olur ama mobilite anlamında muhteşem özellikleri var . normal laptoplarda 3 saat civarı pil ömrü varken bu cihaz 12saat sunuyo
-
Zaten genellikle küçük ekranlı bilgisayarlarda pil ömrü ön plana çıktığı için paylaşımsız ekran kartı çok sık görülmüyor. Paylaşımsız olan kartlar da düşük enerji harcamaya önelik olduğu için performans kartı olmuyorlar. Yani bence, sen kendini palaşımsız ekran kartı ile sınırlama.quote:
Orijinalden alıntı: furkan_
sony vaio tx1 kullanan biri olarak senin söylediğin tarzda hiç bir sorunla karşılaşmadım 1 yıldır kullanıyorum gayet sorunsuz ve 6 saat pil ömrü var,
paran çoksa bekle sony yeni type g serisini çıkartıyo aralık ayında japonyada çıkacak muhtemelen 3-4 aya türkiye pazarına da girer, kısaca özelikleri
11,1" ekran
895gr ağırlık
dvd-wr
60-80gb hdd seçenekleri
dvd-wr
japonyada 1900dolardan başlayan rakamlara satılacak muhtemelen burda 2500€+kdv gibi bişey olur ama mobilite anlamında muhteşem özellikleri var . normal laptoplarda 3 saat civarı pil ömrü varken bu cihaz 12saat sunuyo
Alıntıları Göster
-
forumda biri sadece japonyada satılcağını söylemişti ama bilmiyorum yani :)quote:
Orijinalden alıntı: furkan_
sony vaio tx1 kullanan biri olarak senin söylediğin tarzda hiç bir sorunla karşılaşmadım 1 yıldır kullanıyorum gayet sorunsuz ve 6 saat pil ömrü var,
11,1" ekran
895gr ağırlık
dvd-wr
60-80gb hdd seçenekleri
dvd-wr
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_
11,1" ekran
895gr ağırlık
dvd-wr
60-80gb hdd seçenekleri
dvd-wr
-
yok artık , sony sadece japonyada satmak gibi bi salaklığı yaparsa çok büyük hata eder bence.quote:
Orijinalden alıntı: zzzzz
forumda biri sadece japonyada satılcağını söylemişti ama bilmiyorum yani :)
quote:
Orjinalden alıntı: furkan_
11,1" ekran
895gr ağırlık
dvd-wr
60-80gb hdd seçenekleri
dvd-wr
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Scaevola
Zaten genellikle küçük ekranlı bilgisayarlarda pil ömrü ön plana çıktığı için paylaşımsız ekran kartı çok sık görülmüyor. Paylaşımsız olan kartlar da düşük enerji harcamaya önelik olduğu için performans kartı olmuyorlar. Yani bence, sen kendini palaşımsız ekran kartı ile sınırlama.
Alıntıları Gösterquote:
Zaten genellikle küçük ekranlı bilgisayarlarda pil ömrü ön plana çıktığı için paylaşımsız ekran kartı çok sık görülmüyor. Paylaşımsız olan kartlar da düşük enerji harcamaya önelik olduğu için performans kartı olmuyorlar. Yani bence, sen kendini palaşımsız ekran kartı ile sınırlama.
Paylaşımsız ekran kartlı laptop kullanıcıları performansla ilgili görüşlerini yazabilirler mi acaba?
-
ekran 12.1 olacak şimdilik ilk olarak yani japonyada satışa sunulacak sonra diğer ülkelere satışa başlanır bence.quote:
Paylaşımsız ekran kartlı laptop kullanıcıları performansla ilgili görüşlerini yazabilirler mi acaba?
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dijitek -- 17 Kasım 2006; 9:40:47 >
Benzer içerikler
- monster boot tuşu
- msi klavye rengi değiştirme
- monster seri no öğrenme
- pozitif teknoloji güvenilir mi
- casper mı lenovo mu
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- yazılım için laptop önerisi 2024
- safari takip edicinin profilinizi oluşturmasını engelledi ne demek
- firmware nedir
- macbook pro m4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X