Şimdi Ara

Ufak laptop aranıyor, uzmanlardan tavsiye...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendine yaklaşık 14 inç den küçük bir laptop alacağım. Oyun oynamayı düşünmüyorum, ama 1 adet orta seviye oyunu çalıştırsa iyi olur.

Genel kullanım amacım, seyahatlerde yanımda taşımak, internete bağlanmak, ve müzik dinlemek. Müzik konusunda sıkıyım. Laptopumdan iyi kalitede müzik dinlemek isterim. Müzik ve film arşivimi koyacağım için 250Gb' veya daha büyük bir laptop arıyorum.
    Ayrıca diğer multimedia uygulamalarında da performanslı olmasını isterim.

Bir önemli kriter de pil ömrü. En az 5 saat giden laptoplar tercihimdir.

10" lik mini laptopları çok ufak buluyorum, o yüzden biraz daha büyüğüne razıyım.

Bu tarz bir performansı hangi küçük taşınabilir ince bir laptoplarda bulabilirim?

Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

• Kesinlikle çok iyi tercih olacaktır. Katılıyorum...
  • fiyat sınırı yoksa bencede arkadaşın önerdiği cihaz tam size göre hem uzun süreli pil kullanımı hem core 2 duo atom değil hemde orta seviyeli oyunları açabilecek bir ekran kkartı var üstelik sadece 1.7 kg
  • Teşekkür ederim, bunu not aldım.

Peki arkadaşlar, ekranı biraz daha küçültsem ve ücreti de biraz kıssam, dolayısı ,le performanstan fedakarlık etsem, o zaman tavsiyeler ne olur?
    10 İNÇ ile 13 inç arası ne var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackR

Teşekkür ederim, bunu not aldım.

Peki arkadaşlar, ekranı biraz daha küçültsem ve ücreti de biraz kıssam, dolayısı ,le performanstan fedakarlık etsem, o zaman tavsiyeler ne olur?
    10 İNÇ ile 13 inç arası ne var ?

bu model var hem de şarjı 3-4 sat arası yüksek performansta gidiyor. Dengeli veya güç tasarrufunda ise 4-5 saat arası gidiyor. KREDİ KARTINA TAKSİT İMKANIM da var. İlgilenirseniz görüşelim, performansı gayet iyidir.

http://forum.donanimhaber.com/m_34148208/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34148208

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 12.1 inch hp pavillion dv2 model laptopımı satıyorum. 512 mb ekran kartı var böylece sorunsuz oyun oynayıp kaliteli filmler izleyebilirsin. ram işlemci ve hdd olarakda netbooklardan çok daha güçlü. oldukça da şık. garantiside filanda var netbook fiyatına. ilgilenirsen imzamdaki ilana bir göz at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizflex -- 24 Haziran 2010; 19:06:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.