mümkünse banada gönderebilirmisin kardeş, çok teşekkür ederim. anorienn@yahoo.com
mümkünse banada gönderebilirmisin mewluth kardeş, çok teşekkür ederim. anorienn@yahoo.com
tamamdır
THANK YOU MEWLUTH.ABİ SEN ORDA NASIL İNTERNETE GİREBİLİYON.KONUŞULMUYOR BİLE ORDA HATLAR KÖTÜ.
valla cebelleşe cebelleşe giriyoz işte 30 dk da bir kopuyor. bazen bir hiç gelmiyor. Allah'ın dağına bile interneti getirdim yakında köyde bi cafe açarsam şaşmayın :P
:)) zaten orta başka yapabilecegin bişey yok güç kaynagın kesinlikle olmalı degilse bilgisayar meftah olur dikkat et.
var. güç kaynağı aldık ama o da fos çıktı 1 dakka gitmiyor 15 dklık olmasına rağmen. yarıyıl tatilinde götürüp değiştirecem
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gergozen</i> <br />copy a.mpeg+b.mpeg c.mpeg (a ve b dosyalarını c ismi altında birleştirir) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
onun şöyle olması lazım: copy /b a.mpg+b.mpg c.mpg
dos altında dosya adı uzantısı maks. 3 harf olduğu için mpg ler ya mpe dir yada mpg dir.bide /b olması gerekiyo diye hatırlıyorum
Drejan haklı COPY /B 1.MPG+2.MPG+3.MPG TOPLAMA.MPG Ayrıca bu mpeg dosyalarının süresi farklı olabilir ama ses,çözünürlük vs aynı özelliklerde olması lazım.
ben o olayı denedim de birleşmeyi yaptı boyut da değişti ama sadece 1. dosyayı izleyebildim.
download.com da var mpeg editor 2 diye aratın okadar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme