Şimdi Ara

Ufak mpg dosyalarını bütün yapmak.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mümkünse banada gönderebilirmisin kardeş, çok teşekkür ederim. anorienn@yahoo.com
  • mümkünse banada gönderebilirmisin mewluth kardeş, çok teşekkür ederim. anorienn@yahoo.com
  • tamamdır
  • THANK YOU MEWLUTH.ABİ SEN ORDA NASIL İNTERNETE GİREBİLİYON.KONUŞULMUYOR BİLE ORDA HATLAR KÖTÜ.
  • valla cebelleşe cebelleşe giriyoz işte 30 dk da bir kopuyor. bazen bir hiç gelmiyor.
    Allah'ın dağına bile interneti getirdim yakında köyde bi cafe açarsam şaşmayın :P
  • :)) zaten orta başka yapabilecegin bişey yok güç kaynagın kesinlikle olmalı degilse bilgisayar meftah olur dikkat et.
  • var. güç kaynağı aldık ama o da fos çıktı 1 dakka gitmiyor 15 dklık olmasına rağmen.
    yarıyıl tatilinde götürüp değiştirecem
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gergozen</i>
    <br />copy a.mpeg+b.mpeg c.mpeg (a ve b dosyalarını c ismi altında birleştirir)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

onun şöyle olması lazım:
    copy /b a.mpg+b.mpg c.mpg

dos altında dosya adı uzantısı maks. 3 harf olduğu için mpg ler ya mpe dir yada mpg dir.bide /b olması gerekiyo diye hatırlıyorum
  • Drejan haklı
    COPY /B 1.MPG+2.MPG+3.MPG TOPLAMA.MPG
    Ayrıca bu mpeg dosyalarının süresi farklı olabilir ama ses,çözünürlük vs aynı özelliklerde olması lazım.
  • ben o olayı denedim de birleşmeyi yaptı boyut da değişti ama sadece 1. dosyayı izleyebildim.
  • download.com da var mpeg editor 2 diye aratın okadar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.