arkadaşlar xp'de movie maker'ın yaptığı bu işi yapan bildiğiniz program varmı? ben easy video joiner kullanıorm ama geçişlerde takılmalar oluo (baya bi takılıo) daha ii bir program varmı bildiğiniz? ii seneler herkese..
VirtualDub kullan..
o avi için değilmiydi? mpeg'de oluyomu?
Vcd Cutter...Bununla hem kesersin hem birleştirirsin...Ses ve görüntü dosyası fark etmiyo...Hepsinde çalışıyo...
emailini yaz sana mpeg editor 2 'yi göndereyim. Geçişlere efekt filan ekleyebiliyorsun belli olmuyor sonradan birleştiği
bana da lazım Mewluth "ddagtekin2001@yahoo.com" sana zahmet
avi için Pack's Power Join mpeg,mpg için Camel's MPEGJoin
copy a.mpeg+b.mpeg c.mpeg (a ve b dosyalarını c ismi altında birleştirir)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by gergozen</i> <br />copy a.mpeg+b.mpeg c.mpeg (a ve b dosyalarını c ismi altında birleştirir) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> vallahi acaba oluyomu diye senin yöntemi denedim gergozen ama olmuyor... yani birleşti olarak gösteriyor ama çalıştırmak istediğinde sertifika hatasından dolayı çalıştırılamadı diyor...
ozgur gönderdim inşallah gelmiştir hotmail ya sorun çıkarabilir. netekim çıkardı da "failure delivery" mesajı geldi en iyisi sen yahoo dan bi mail al :))