Şimdi Ara

üff ya tv8de staj işi yalan oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi zaten bilen bilir tv8e geçen hafta gittim onayladılar dosyaları istediler götürdüm bugün bilgi işlem yardımcı oldu bana sonra sorun çıktı beni muhasebeye yolladılar oradada %30 maaş verilme zorunluluğu varmış onlarda veremeyeceklerini söleyip beni geri yolladılar
    ama ben kesinlikle hedefimden vazgeçmicem orası olmadı başka kanallara başvuru yapmaya başladım hiç bir şey beni hedefimden döndüremez deniycem ve inşallah bir kanalda staj yapıp sonra orada kalıcam olmadı mı lisede olsun üniversiteden sonra yine devam edecem ama mutlaka hedefimi gerçekleştirecem

• hedefin ne
  • insallah emellerine ulasirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exerion

hedefin ne

stajda bilgi işlem ilk başta asıl hedefim programcılıkta çalışmak kamera önü yani sunuculuk spikerlik şu anda staj için bilgi işlemde çalışabilirim bilgisayar konusunda bilgim vardır
    afrodisyak çok sağol sende ulaşırsın inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: kabus07

quote:

Orijinalden alıntı: exerion

hedefin ne

stajda bilgi işlem ilk başta asıl hedefim programcılıkta çalışmak kamera önü yani sunuculuk spikerlik şu anda staj için bilgi işlemde çalışabilirim bilgisayar konusunda bilgim vardır
    afrodisyak çok sağol sende ulaşırsın inşallah

Alıntıları Göster
    okullar kapancak dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Steve McManaman

okullar kapancak dostum

haklısın 2 hafta içerisende halletmezsem mayıs ayında onlar bulacak o yüzden acele edemessem 1 sene istemeye istemeye staja gidecem
    ben başlıyorum artk gidicem atv show tv neresiyse artık bulacam biyer kapı kapı dolaşıcaz artık bu iş hırsa bindi yapıcam inşallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Steve McManaman

okullar kapancak dostum

haklısın 2 hafta içerisende halletmezsem mayıs ayında onlar bulacak o yüzden acele edemessem 1 sene istemeye istemeye staja gidecem
    ben başlıyorum artk gidicem atv show tv neresiyse artık bulacam biyer kapı kapı dolaşıcaz artık bu iş hırsa bindi yapıcam inşallah

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    up
  • quote:

up

Alıntıları Göster
    badem bıyık bırakıp stv dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: aqua35

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

quote:

Alıntıları Göster
    sana kolay gelsin dostum. dua edin de bende düzgün biyerde staj bulayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

sağol inşallah sende düzgün bir yerde staj yparsın
    birde trt nasıl sizce stajer alıyorlar mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus07 -- 13 Nisan 2011; 23:05:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertcanylmaz

sağol inşallah sende düzgün bir yerde staj yparsın
    birde trt nasıl sizce stajer alıyorlar mı

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    Bilgi işlemde kim vardı la? Özledim oraları. Ayrıca üzüldüm dostum. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahve uzmanı

Alıntıları Göster
    %30 maaş derken sana girişte mi ödeyeceklerdi? Yoksa sen mi onlara ödeyecektin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahve uzmanı

Alıntıları Göster
    Kurumsallaşmış koskoca bir kanal.Fakat gel gör ki çırak statüsündekilere asgari ücretin %30'unu vermek zorunda olduklarını bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Kurumsallaşmış koskoca bir kanal.Fakat gel gör ki çırak statüsündekilere asgari ücretin %30'unu vermek zorunda olduklarını bilmiyor.

Alıntıları Göster
    karizmatör benimle ilgilenen bilgi işlem sorumlusu buket vardı diğerlerinin ismini bilmiyorum.bakalım ne olacak trtye başvuracam bakalım orası ne diyecek senin var mı bildiğin stajer alan kanal
    furkan onlar ödeyeceklerdi stajda maaş zorunluluğu var asgari ücretin %30u en az
    deserthawk çok haklısın birde üstüne maaşı yüzünden bir stajer alamıyorlar ne ilginç asıl o bünyeden yetişen biri ileride o kanalda işi bileceği için daha iyi hizmet verebilir.ama işte görüyoruz bir çok insan daha yaptığı işi bilmiyor ama çalışıyor bence staj çok gerekli ki yaptığı işi bilsin bir deneyimi olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus07 -- 14 Nisan 2011; 0:18:25 >

• quote:

karizmatör benimle ilgilenen bilgi işlem sorumlusu buket vardı diğerlerinin ismini bilmiyorum.bakalım ne olacak trtye başvuracam bakalım orası ne diyecek senin var mı bildiğin stajer alan kanal
    furkan onlar ödeyeceklerdi stajda maaş zorunluluğu var asgari ücretin %30u en az
    deserthawk çok haklısın birde üstüne maaşı yüzünden bir stajer alamıyorlar ne ilginç asıl o bünyeden yetişen biri ileride o kanalda işi bileceği için daha iyi hizmet verebilir.ama işte görüyoruz bir çok insan daha yaptığı işi bilmiyor ama çalışıyor bence staj çok gerekli ki yaptığı işi bilsin bir deneyimi olsun

Alıntıları Göster
    UP

• quote:

UP

Alıntıları Göster
    Oha buket orda mı? Hastasıyım orda bilgi işlemde çalışanlara. Çok kral insanlar. Yarın uğrim bari. :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.