Şimdi Ara

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
39
Favori
34.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Erken konuşmayı sevmem ama pas, koşu ve şut animasyonları FIFA Online 4'ten hallice gibi görünüyor. Çok çok güzel arayüz tasarlamışlar; oyunu güzel promote ediyorlar ama oynanış olarak bu oyunun FIFA'ya yaklaşamayacağı çok bariz.

Grafikler de keza FIFA Online ile eFootball 22 arasında bir yerde duracak belli ki.

• Deneyip bir şans vermek lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şimdi şunu göz önünde bulundurmak lazım. Bende UE5'in tüm nimetlerinden faydalanabilecek büyük bir firma futbol oyunu yapsın isterim. Keza FIFA 17den beri işi iyice paraya döktü, PES desen kendi kendini bitirdi. Sağlam bir rakip şart.

Bu oyunu geliştirenler ise birkaç kişiyle başlayıp zamanla büyümüşler ve bir şeyler ortaya çıkarmışlar. Benimsedikleri yöntem kesinlikle pay to win değil, yeteneğin ve her konuda adil bir yapımın ön planda olduğu, gerçekçi ve komutlarımıza olabildiğince duyarlı bir oyun çıkarmak. Eğer bu vaatlerini gerçekleştirebilirlerse pazarda kendilerine yer bulabilirler. Benim için de önemli olan vaat ettiklerini gerçekleştirebilmeleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılların tecrübesi, milyar dolarlık KONAMI'nin eFootball denen garabetinden çok daha iyi duruyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AcemiÇaylak1905 kullanıcısına yanıt

Evet,

Efootball için biraz daha vakit lazım. 2023 ile büyük olasılık eski dinamiklerine yetişecektir ama onda da artık manuel savunma olduğu için zor gelecek yine. Pes 21'de ne güzel yapay zekayı gönderip boşlukları ben kapatıyordum. UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) 

• UFL - Exclusive Gameplay Reveal Trailer

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024)IGNyoutube
    Get an exclusive first look at UFL, the upcoming football game starring Cristiano Ronaldo looking to take on FIFA for its crown.
    https://www.youtube.com/watch?v=mLaOGks6EAU

UFL - First Look | Gameplay Reveal

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024)UFLyoutube
    The first look at UFL gameplay!
    https://www.youtube.com/watch?v=YmRpmiT2bF0
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt

Mobilden kurtulmazlarsa işimiz yaş. Bence manuel savunma yanında eski sistem savunma modunu da koyacaklardır. En azından ofline maçlarda oynanabilir. Pes 21 i kütüphaneden kaldırdıkları için oynayamıyorum. Ama şuan için en iyi oyun pes 21 dir. İnşallah toparlarlar UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) 

• Adamlar (fifa,pes) 25 yıldır oyun yapıyor beğenmiyosunuz.
    ..
    3 kişi çıkmış oyun yapıyoruz demiş
    Millet azı açık bekliyor.
    ..
    Yaa arkadaş bu iş o kadar kolay mı?
    Futbol oyunundan bahsediyoruz
    25 yıldır pek çok dinamik değişmiş ve hala kusursuz değiller.
    eee..
    UFL gelecek
    .
    ..
    Bir kesimi anlamak çok zor.
    UFL 20 cıksa bile memnun olmıyacaksınız
    ..
    Gidin konamiye dua edin de..
    futbol işini bırakmasın
    ..

• Playstation 2 konsolundan sonra ,futbol oyunları Konami ve EA firmalarının tekeline kalmıştı.Her türden bir sürü oyun yapıldı ama nedense futbol ve basketbol oyunlarının sayısı ,ikiyi geçmedi.2004 yılında Namco'nun yaptığı Football Kingdom ile yeni bir futbol oyunu serisi çıkacak diye umutlanırken bir anda o oyun da yok olup gitti.

Kısıtlı imkanlarla kurulan bir firmanın cesaret edip yaptığı bu oyunu ,tüm eksiklerine rağmen, desteklemek gerek.Hele ki artık sıkıcı bir şekilde, önceki serilerin tekrarı haline gelen Fifa oyunları piyasaya hakim hale gelmişken,ve köklü futbol oyunu geçmişine ve birçok sevenine, hayranına ihanet eden Konami'nin çıkardığı Efootbal rezaletinden sonra ,futbol oyunu çıkarmayı düşünen iyi niyetli her firmaya destek olmak gerek.

Kısa videodan gördüğüm kadarıyla top fiziği şu an için 15 yıl öncesinin Pes 6'sından bile geride.Tuhaf,balonumsu, hareketleri kısıtlı bir top var sahada.Kendinden önceki başarılı oyunlara öykünmek kötü bir şey değil!Kaliteli Pes serilerinin top ve şut fiziği, daha da geliştirilerek bu oyuna eklenmelidir.

Ayrıca daha önce başarılı işler yapmış futbol oyunu yapımcılarından yardım istemek de zor olmasa gerek.Önceki efsane Peslerin yapımcısı Japon Seabass ,artık uzun yıllardır Pes ekibinde değil.Bu yapımcıdan yapay zeka, top fiziği, keyifli oynanış dinamikleri konusunda yardım alınabilir.

Bunun dışında yapımcıları,bunca yıldan sonra ,piyasaya hakim olan 2 futbol oyununa kafa tutan bir oyun denemesine girdikleri için kutluyorum ve bu oyunu her türlü destekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Ocak 2022; 12:2:40 >

• Konamının son yaptığından sonra eminim ki birçok insan UFL'yi bekledi ve bunu anlamaman oldukça tuhaf. Görmedin mi Efutbolu? Pes artık bitti. İhanet ettiler ve güzelim seriyi öldürdüler. İşi para kazanmaya döküp mobille birleşim yapmaya çalıştılar ve bunun için seni beni kandırıp 2 yıl beklettiler. Yoksa Pes serisinden çok memnun bir kesim vardı ve bunlardan biri de bendim. Şimdi fifa oynamak zorunda kalıyorum kardeşim! Neden UFL'yi beklemeyim ki. Neden rekabet artmasın? Belki bu şekilde bile Konamı kendine çeki düzen verebilir. Fifadan zaten ümidim yok. Ancak rekabet olmayan yerde aha da böyle ihanetler yaşıyoruz. Maç oynayamıyorum evimde...

• Şu azıcık videodan gördüğüm kadarıyla maalesef hala tek kral FIFA olmaya devam edecek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun doğrudan Fifa'ya yada E-Football rakibi olarak gelen bir oyun değil, bence hedefledikleri oyun Fifa online 4 ve o minvalde bir oyun tasarlamışlar haliyle beklentiyi o yönde ayarlamak lazım...

Doğrudan Fifa ile rekabet etmeleri çok çok zor, yüzlerce çalışanı ve ciddi bir sermayeye sahip firmaya karşı mütevazı bir yapıyla oyun geliştirmişler, takdir edilesi bir durum fakat daha rekabet edecekleri seviyeye gelmedikleri aşikar...

Fifa 19 ile birlikte online tarafı bırakan bir oyuncu olarak, tek korkum fifa offline modları bırakması :) Fifa offline tarafı bıraktığında piyasada offline futbol oyunu kalmayacak...

• ECBalaban kullanıcısına yanıt

Çıplak kral.

• AcemiÇaylak1905 kullanıcısına yanıt

İnşallah diyelim. Fifa oynamak istemiyorum, ISS 3 döneminden beri Pes ile gidiyoruz, alıştık artık. Bir ara Fifa 16'yı da oynadık, sarıyordu tabii de, Pes her zaman daha gerçekçi bir oynanış sunduğundan, Pes oynadık bu zamana kadar.

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) 

• UFL yanılmıyorsam 2022 de çıkacak. Sizce yakın bir zamanda yayınlarlar mı oyunu?

• Oyun yaza doğru çıkar büyük ihtimalle umarım server vardır yoksa yine oynanmaz oyun güzel olsa bile en azından server olursa oynanacak derecede oyun olur diye tahmin ediyorum
    Birde bunların imkanı kısıtlı büyük ihtimalle server yoktur lag gecikmeli maç olursa oynayan çok çıkmaz
    Şunu da belirteyim FIFA ya hiçbir futbol oyunu rakip olamaz zaten en azından tek kalmasın ki birşeyler gelistirsin
    Cod mesela bf den daha çok satıyor ea de burda geride kalıyor

• Bence kötü bir iş çıkarmamışlar gibi duruyor. Futbol oyunu yapmak zor bir alan, yüzlerce farklı dinamik var. PS1-2 dönemi gibi birkaç animasyon yeterli gelmiyor artık kimseye. İnşallah tutunurlar da gelişmeye devam eder bu oyun da.

Yalnız oynanışta PS3 Fifa'sı izliyormuş hissine kapıldım. Acaba Fifa'nın şu sızdırılan kodlarıyla bu oyunun bi bağı var mı? :)

• UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024)
  • Oyun FIFA ya benziyor görüntü olarak bir oynayıp görmek lazım

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.