Şimdi Ara

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
39
Favori
34.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş
    X ile baskı yok hocam. L2 pozisyon alma , ve ⬜️ müdahale

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mattmurdock kullanıcısına yanıt
    Bu olmamış nasıl defans yapacağız sıkıntı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla oyuna bugünden başlayarak update ler gelecek. Defans olayınla alakası yok ama , dikkat ederlerse iyi bir seviyeye çıkarabilirler . Bence 6 aya oyunun gidişatı tam olarak olarak belli olur.
    Single maçlarda özellikle R1 desteği ile de antreman yaparsan , ilerletirsin hocam, ama olay şu fifadaki x e basma isteğinden vazgeçmen lazım, bir çok kez kendimi x le defans yapmaya çalışıp, rakibin beni geçmesini izliyorum. :))

• mattmurdock kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama bu tercihe bağlı olmalı.x olmayınca adamlar kendi kendine sağa sola gidiyor takip çok zorlaşıyor.bu sebeple maçta çok gol atılıyor.

• Oyun sizlere göre de çok çok aşırı hızlı değil mi arkadaşlar? Sadece bana mı öyle geliyor? Futbol bu kadar hızlı bir şey değil yaa :)) çok beğenemedim, ileride gelişir orasını bilemem. İnsanın gözü yoruluyor resmen, roket gibi gidiyor topçular 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun tek kelimeyle rezalet. Türkçe spikeri yapay zeka ile yapmışlar sanki robot gibi konuşuyor

FC 25 varken şansları yok maalesef..

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    EA Sports ile rekabet etmeleri imkansız hocam, eFootball bile bundan çok daha iyidir. Adam gibi bir futbol oyununu yaparsa 2K yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 24 Aralık 2024; 14:18:40 >
  • Metal Head kullanıcısına yanıt

2K bile FC serisine yetişemez bence hocam.. Çünkü EA yıllardır futbol oyunu yapıyor ve bu konuda çok tecrübeliler. Oynanış olarak birçok şeyi oturttular. Ben nerdeyse 10 yıldır FIFA oynuyorum başka bir futbol oyununa geçiş yapmak kolay değil. Efootball ve UFL iki oyunuda denedim. Oynanacak gibi değil.. 5 dakika dayanabildim hemen sildim  

Oynanış, grafik ve animasyon olarak çok büyük işler başarmaları lazım oda çok zor. Call of Duty ve FC serilerini tahtlarından kimse kolay kolay edemez diye düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 24 Aralık 2024; 14:17:54 >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    FC 25 çok iyi oyun ama beğenmeyenler neyini beğenmiyor anlamıyorum hocam. Animasyonlar, grafikler, fizikler hepsi çok kaliteli. Bunun üzerine futbol oyunu gelmesi imkansıza yakın cidden. Call of Duty'e de her sene laf atılır, ben her çıkanı oynar keyif alırım. Eski nesile çıkmasalar tam potansiyellerini göreceğiz bu serilerin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metal Head -- 24 Aralık 2024; 14:35:59 >
  • Aynen öyle hocam gerçek futbola en yakın oyun şuan FC 25 bana göre..

Call of Duty her sene birbirinin kopyası şekilde çıktığı için insanlar tepki gösteriyor. Hak veriyorum aslında çünkü sadece mapler, silahlar ve ufak oynanış değişiyor. Geri kalan herşey aynı.  Özellikle dediğiniz gibi hocam şu eski nesili artık bıraksalar tamamen yeni nesile yönelseler efsane oynanış ve grafikler göreceğiz ama oradan gelecek paradan vazgeçemiyorlar  

• Metal Head kullanıcısına yanıt

fc nin herşeyine ok yimde fizikleri bence hiç iyi değil pes i sevenlerin çoğu fiziği seviyor bu oyununda "fizik" fc gibi o yüzden bana hitap etmedi. Fc grafikleri pes fizik motoru ile bir oyun olmalı ki mükemmel olsun. Efootball demiyorum bak telefon oyunu o bu oyunda para koparmaya yönelik 3 yıldır futbol zevkimin içine edildi bu yıl hiç oynamadım diyebilirim.

• Oyundan çıktım geçende tekrar maç yapmak için girdim bugün oyun oynama hatası diyor oyuncu kırmızı kart almış falan diyor nasıl düzelteceğim bunu oynayamıyorum şu anda oyuncuyu değiştiriyorum olmuyor nasıl olacak bilen var mı.

• Dün başladım. Daha önce demo oynamıştım. Henüz kadro çok kötü tabi. Bazı rakipler 1 ya da 2 hızlı kanat almış onlarla ceza sahasına rahatça girip plase atıyorlar engel olmak çok zor. Defans yapmak ciddi zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyahla -- 31 Aralık 2024; 13:14:13 >
  • fifa ya alışmışız oyun aşırı derece zor geldi bana. belki çok oynarsak buna da alışırız ama daha baya bir yolu var oyunun. bir iki seneye düzeltirler umarım.

• PC versiyonundan haber yok sanırım.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.