Şimdi Ara

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
40
Favori
34.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunda orjinal takımlar yok mu bana mı öyle geldi. Pesde fifada lisanssiz diye takilanlar.böyle ise nasıl katlanacak bu durumaUFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evs4evs kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba
    Yön tuşlarıyla oynanabiliyor oyun betasında oynanmıyordu tam sürümde durum nedir acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beşiktaş dışında Türk takımı yok. Avrupa takımlarından da üç beş takım var. Barcelona, Real Madrid vs büyük takımların hiçbiri yok. Rekabet modunda da oyuncuların çoğu yok. Galatasaraylı oyuncular yok mesela. El Nesyri var Fenerbahçe takım olarak yok. Ben mantığı çözemedim. Real Madrid takım olarak yok ama Arda Güler rekabetçi modda alınabiliyor.

• firmaların yeni taktiği ücretli erken erişim aslında bizden aldıkları para ile bizi tester yapıyorlar :D şu an oynadığınız oyun bence bir nevi demo artıları eksileri ona göre değerlendirin.

• Bana kalırsa bu haliyle oynanmaz. Fifa'dan daha yüksek ping değerleri alıyorum. Ücretsiz erken erişim kodu veiyorlar x hesabında para vermeye gerek yok.

• İnanılmaz yüksek bir Ping var oyunda. Bu haliyle maalesef ülkemizde oynanamayacak gibi duruyor.
    Aslında F2P oyunlar bizde çok tutar, belki bu beta sürüm diyebileceğim haline ilgi olursa EA’in aksine TR’de bir server kurabilirler MENA region için.

Onun haricinde dengesizler çok, ara pas ve şutlar her seferinde farklı tepki veriyor gibi. Oyuncu seçenekleri de kısıtlı, sıkıntılı bir ilk sene geçirecekler gibi ama core gameplay’i beğendim diyebilirim.

• TR sunucusu yok sanırım henüz.
    Avrupa olsa bile max 50 ping civarı olması gerek.

• yok mu indirip deneyen akşam olsada denesek.

• Oyun açılmıyor.ps5 de oyunu acâbilen varmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 6 Aralık 2024; 15:9:55 >
  • Spiker Melih Gümüşbıçak

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024)
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt

Lisans hakkını alamadılar galiba. Maç girişinde "Melih Acar" olarak tanıtıyor kendini....

• Oynanış videolarını izledim kötü durmuyordu.. pese benziyor topun fiziği falan güzeldi fifa dan iyi.. Ama oynamak lazım tabi de

Playstation 4e çıktı mı ya da çıkacak mı oyun? Türkçe spiker varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 6 Aralık 2024; 21:2:51 >
  • Türkçe spiker var..Oyun hoşuma gitti pes den daha akıcı daha zevkli geldi bana.spiker biraz zayıf kalmış pese göre ama oynanış daha hoşuma gitti.pes de x e basılı tutunca adama yapışıyordu bunda yapışma yok sanırım varsa hangi tuş bilen varsa yazsın lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indiana79 -- 7 Aralık 2024; 20:14:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun zaten leş birde oyuncu fiyatları uçuk alsınlar kendileri oynasınlar oyunlarını

• Oyunda Neymar yok mu, ben mi bulamıyorum?

• Başlangıçtaki seviyeyi ben çok beğendim. Daha da güncellemeler, düzeltmeler olacaktır. FUT saçmalığının kadın - erkek oyuncuların birarada oynama rezaletine, her hafta çıkan kart saçmalıklarına karşı, harika bir alternatif oldu. UFL önemli bir krediyi hakediyor. 👏👏👏

• Bu fifanın neyine özendinizde bir kopyasını daha yaptıniz.pastel boya saha,havada yüruyor gibi gözüken futbolcular,top fizigi falan.bari pese benzeyen bir oyun yapsaydınız bundan iyi olurdu.2k oyun yapana kadar futbol oyunu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koç_hisarlı -- 8 Aralık 2024; 17:12:49 >
  • gözümde tam bir dolandırıcılık bu oyun şuan. Fifayı alıp servis oyunu haline getirip ücretsiz diye kakaladılar bize. Tamamen servis ve para üzerine kurulmul efootball ın açtığı rezil yoldan ilerliyor. Normalde fifa sevenlen oynayabilir ama bu mantıkla oynucak olsam pes oynarım zaten. Zamanla bunada parayı veren düdüğü çalar mottosu gelip internet olayı moka sarar. Offline vs olsa şans veririm dicemde defans fifa kadar bile yok yada ben beceremedim. Olum parası neyse verelim adam gibi ofline bi maç oyunu yapın la ben her golde sevinen dingillerle çocul çocuk ile muhattap olmak istemiyorum arkadaş.

• Yıl olmuş 2025 hala insanlar bunun gibi oyunlara para mı veriyor?

• Pesde x e basılı tutunca adama koşuyordu .bunda o olay yokmu benmi yapamadım.bu şekilde defans çok Zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.