< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) (27. sayfa)

-
-
Valla hocam öncelikle ben pes ciyim. fifa beni sarmıyor. pesle kıyaslarsam oynanış daha öncede dediğim gibi defans baya zor, topu almak için bin takla atıyorum. yani karşıdaki bileği biraz sağlamsa kendi defansından benim kaleme kadar çalımla gelebilir. yani öyle zor topu çalmak. onun dışında elbetteki oyun henüz beta üstelik daha yepyeni bir oyun. üstelik ücretsiz çıkacak. bence kesinlikle şans tanınmalı. umarım 2k de çıkarır bir futbol oyunuda ortalık şenlenir.
-
Bi maç yapayım dedim ne kontrol var ne atak yapabildim. Oyun dediğin biraz kendini oynatmalı kendine çekmeli. Şimdi ne yaptığımı bilmediğim bir oyunu nasıl oynarım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariturka -- 5 Ağustos 2024; 10:36:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu oyun için konsol alınır mı
Bu oyun için konsol satılır 🤣
Troll veya bot hesap falansınız sanırım herkese aynı soruyu sorup duruyorsunuz. Zaten bu oyun için konsol almayı düşünen insanın gerçek olabileceğini düşünmüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oynaması ücretsiz olan futbol oyunu UFL'in 12 Eylül'de tam sürüm olarak çıkması bekleniyor ⚽️ (Insider Gaming) PC’ye çıkacak mı dostlar
Oyunun 12 Eylül de çıkış yapacağı açıklandı.
Ölü doğacak yazık olacak
Oyun şuan ne efootballa nede fc ye rakip olamaz ronaldo hatrına deniycem
FC'den neredeyse 1 hafta önce geliyor çok yazık şuan full release yayınlaman lazım en azından insanlar FC 25'e kadar deneyimler belki biraz oyun içi satın alımlarla birşeyler kazanabilirdin tarihi isteseniz bu kadar kötü ayarlayamazdınız ya kendi ayağınıza sıktınız resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 27 Ağustos 2024; 11:9:28 > -
Oyun hâlâ olmamış, nasıl çıkaracaklar bu kadar erken. Oynarken ben beta oğlu beta sürümüm diye bağırıyor oyun.
Yahu kardeşim şu oyunları bedava yapmayın. Yapın adamakıllı bir oyun 40-50 dolar neyse satın biz de alalım. Pes i de böyle p.ç ettiler. Oyun dandik olduktan sonra ücretsiz olsa ne yazar
-
UFL - Launch Date Reveal Trailer | PS5 Games
PlayStationyoutube
UFL, the pioneering premium football simulation video game designed for PlayStation 5, is available from September 12, 2024. Pre-order special pack for exclusive benefits and Early Access. #ps5 #ps5games #uflhttps://www.youtube.com/watch?v=sajOs3YIWBo -
Actua Soccer mı?
-
Aynen bir çöpte o işte🤣
@cemo62
Adamlar mobil oyun çıkarttılar,konsollar da deli gibi coins alıyorlar.oyunu bedava çıkartıp,coins den fazlası ile çıkartıyorlar artık.grafikmiş,fizikmiş hiç uğraşmıyorlar artık.bu kitle olduğu sürece,biz adam akıllı oyun görmeyecez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ortak Test, 26 Ağustos
Sevgili oyuncular!
UFL Açık Beta 2'nin ardından geri bildirimlerinizi aldık ve endişelerinizi dinledik. Son iki hafta boyunca toplanan verilere dayanarak, geliştirici ekibinin ve topluluğun aynı fikirde olduğundan ve oyunun tüm yönlerinin yayın kalitesine göre iyileştirildiğinden emin olmak için son bir test yapmaya karar verdik.
Oyunun çıkış adayı sürümünü deneme ve geri bildirimlerinizi bırakma fırsatına sahip olacaksınız. Oyunda yayın mekaniği ve test içeriği bulunacak. UFL Ortak Testi, oyunun bu versiyonunu test etmek ve karar vermek amacıyla 26 Ağustos 14.01'den itibaren birkaç gün sürecek. Bu testin sonuçları, mevcut sürüm planımızı onaylayıp onaylamadığımızı veya size mümkün olan en iyi UFL deneyimini sunmak için planımızda ayarlamalar yapıp yapmadığımızı belirleyecektir.
Geliştirme döngüsüne sağlam bir topluluk katkısı sağlamak için, oyunun yapısını yayınlamadan önce size gösterme yaklaşımına devam etmeyi planlıyoruz. Herkesi UFL'nin son cilasına katılmaya, oynamaya ve katkıda bulunmaya ve yayına karar vermemize yardımcı olmaya davet ediyoruz. Fikriniz belirleyici olabilir!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu her betada oynamaya çalışıyorum. lakin defans olayı gerçekten çok zor. yada bana öyle geliyor. efootball oynayan biri olarak topu almakta ciddi manada zorlanıyorum. rakip orta sahadan topu bir alıyor bir sağ bir sol ta kalecinin dibine kadar geliyor golünü atıyor. oyunu gerçekten oynamak istiyorum lakin bu olay çok canımı sıkıyor.
-
Rezalet bir oyun.. 5 dakika oynayıp sildim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X