Şimdi Ara

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
596
Cevap
39
Favori
34.640
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen öyle defans olayını halletseler arada girip kafa dağıtmak için 2 maç atarım ama yok bu haliyle oynanmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • supressor kullanıcısına yanıt

anket açmışlar. bizim gibi defans konusunda sıkıntısı olanlar doldursunlar anketi belki bir el atarlar. ben doldurdum tabiki.

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024)
    UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024)x (formerly twitter)
    UFL (@UFLgame) on X
    https://x.com/UFLgame/status/1828341684813602824
  • Çok dümdüz oyun olmuş

• GhostofTsushima kullanıcısına yanıt

Dün oynadım en azından biraz oynanır olmuş defans filan düzelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun 5 Aralık’a ertelenmiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fifanın yan çarı gibi, oyun motoru fifaya çok benziyor

• hala gelmiyor mu şu lanet oyun. Umudum yokta bari bi hafta falan oyalar yav.

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Hocam geç olsun ama güzel olsun. Her sene Fifa'nın ambargo koymasından bıktım. Her sene 2bin 3 bine fifa mı alacağız

• Momentum olacak mı bu oyunda? Momentum olmasın da atari oyunu bile zevkli gelir. Fifa beni bu hale getirdi artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moral Veren Adam kullanıcısına yanıt

ücretsizden umudum sıfır pes in hali ortada gram zevk kalmadı online oynamak istemiyorum arkadaşım size ne iki maç yapıp stres atalım diyoruz daha çok stres olup çıkıyoruz.

• jagatai J kullanıcısına yanıt
    Rocket league gibi bir futbol oyunu gelmeli. Basit mekanikler ile momentum olmayan ve haksızlık duygusu oluşturmayan bir oyun olmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bakalım bekliyoruz sabırsızlıkla 5 aralık'ı. nasıl bir oyun olcak acaba pc'de?

• PC'den bahseden yok.

UFL - Yeni Ucretsiz Futbol Oyunu (5 ARALIK 2024)

• Çıkış tarihi bugün indirme yerinde beta var sadece. Beta üzerinden mi oynqnıyor oyun?

• SpecialForcesTR_ kullanıcısına yanıt

5 Aralıkta çıkacak. 500tl verenlere erken erişime açtılar gece. Ben biraz oynadım betaya göre biraz daha toparlamış. Efootball'dan daha iyi bir oynanışı var ama bir fc değil maalesef.

• Evet erken erişim bugünmüş. Bana göre fcde yaramaz hala top fiziği animasyonlar güdük. Tackling bile gerçek dışı. 2k oyun yapana dek malzeme bu.

• valla bende aldim.

oyle fifaya benzesin gibi bir beklentim yok, hatta hic beklentim yok ama iste bir farklilik adina sans vermek istiyorum.

daha cok yolu var ama yinede fena degil.

en azindan lag, momentum, script yok, oyna gec tarzi.

• Yayını takip eden var mı drop varmış anlayan var mı

• Oyun "gameplay" olarak FCnin gerisinde olsa bile ben bu yıl UFL oynayacagim. Kaldi ki kotu mu degil mi onu da bilmiyoruz 5 kasim gelince ucretsiz sekilde indirip bakacagim.

FIFA serisini 4 yıl once script , momentum , "DDA" denen sacma salak seyler yüzüne bıraktım. Bu olaylar basiniza geldigi zaman güzel gameplay, güzel gol animasyonlari, kullanilan teknolojiler falan hepsi anlamsiz geliyor.

PES'i zaten saymiyorum maalesef devrini kapatali cok oldu.

O yuzden yil boyunca bu oyuna sans verip elimden geldigince destekleyecegim. O kadar sacmaliga ragmen hala FC oynamaya devam edip "ama UFL gameplay cok kotu yaa" diyenler var. Cok sasiyorum. Su FC denen salak oyunu oynayip sinir krizi gecirmeyen tek insan gormedim. Kesinlikle normal bir oyun degil. Kalanlar da bagimliliktan oynuyor sadece. Insallah UFL kat be kat onune gecer ilerde bu serinin.

• Zurnalog kullanıcısına yanıt

bende aynen bu mantikla aldim

oyunun cok eksigi var ama kesinlikle oynanmiycak durumda degil

kaldiki kesinlikle momentum, lag falan yok..bu bile yeterli su anda oynamak icin.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.