Şimdi Ara

UFO gördüm! [CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malumunuz, geçirdiğimiz gece hava yağmurlu ve şiddetli gök gürültülüydü. Ben de böyle havaları sevdiğimden terasa çıktım, gökyüzünü seyrediyordum.
    Öncelikle terastan bahsedeyim; L şeklinde bir teras ve L şeklinin kısa olan kısmı giriş, üzeri de kapalı. Bu kapalı kısıma çektim bir sandalye ve yağmurun, gök gürültüsünün sesiyle gökyüzünü seyredaldım... Uzaklardan parlayan bir ışık gördüm, uçak sandım ilkin ama yaklaştıkça gördüm ki şekil olarak bir uçağa pek te benzemiyordu. Işığın parıltısından, çok ta net göremiyordum. Hızla bana doğru geliyordu, gözlerim kamaşıyordu. O kadar yüksek hızına rağmen sesi hızlı bir rüzgarın sesini andırıyordu. Yanımdaki mandal kutusunu fırlattım o anki telaşla. Yaklaştıkça ışık yayıldığından eskisi kadar gözümü almıyordu. 3gen şeklindeydi az da olsa uçağa benzettim. Uzaktan göründüğü kadar da büyük değilmiş. Terasın öbür tarafına gemisini indirdi. İnip yanıma geldi. 1.90 boyunda, gayet fit, sarışın mavi gözlü bi bayandı. Hemen yanına atıldım. Sonra bu sarıldı falan derken babamın sesini duydum. Bayan beni hemen yatağıma ışınladı. Gözümü açtığımda sabah olmuştu. Teras açık kaldığından o fırtınayla içeri su girmiş, parkeler ıslanmış. Babam da ıslak yerleri söylenerek siliyordu. Bir umutla balkona çıktım. Mandal kutusundan eser yoktu, ıslanmıştım da. Hemen banyoya girdim. Neler oluyor arkadaşlar allah yardımcımız olsun ülkece çok zor durumlardan geçiyoruz. 22 Ağustosta da herkes kabus görmüş. Uykusuzluk yaşamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanısanSendeSeversin -- 7 Kasım 2019; 22:29:59 >

• Okumadım
  • Deleted_User-04 D kullanıcısına yanıt
    Olanların farkında değil misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TanısanSendeSeversin -- 7 Kasım 2019; 22:30:28 >
  • UFO degildir ufo olsa duramazdin
  • UFO'ydu arkadaşlar. Ülkemizi kıskanıyorlar haarp silahı ile önümüze geçmeye çalışıyorlar.
  • ben ufolu bi kiza teklif etmistim,delik yokmus onlar da meeeeer ugrasmadim sonra
  • Tmm cnm.
  • Deleriz hocam.
  • TanısanSendeSeversin T kullanıcısına yanıt
    Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morty Smith

Tamam
    csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulgülü

csb

Alıntıları Göster
    Ufo gören masum DH lı koçum benim
  • Zebani hani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcTheScientist

Ufo gören masum DH lı koçum benim

Alıntıları Göster
    Konu sahibi ateist. Ya içtiği laik içecekler onu bu hale getiriyor ya da böyle ateist hikayelerle genç beyinleri zehirlemeye çalışıyor. Konu kilit arkadaşı uzaya yollayalım görsün.
  • Isıtıcı olan UFO dur o.
  • Okumayin H@arp
  • TanısanSendeSeversin T kullanıcısına yanıt
    kanka ülkenin neyini kıskanıyorlar onu anlamadım
    kıskanılacak birşey var da biz mi göremiyoruz
  • scandaL. kullanıcısına yanıt
    3. Kopru, saray, yollar falan 2023 geldiginde amerika bitecek hocam o zaman gor
    Bakma simdi lozan var da yeralti kaynaklarimizi cikartamiyoruz yoksa boru bir cikarttikmi varya osmanlıyı yeniden kurarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falcon-61

Okumadım

neyi okuyorsun ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj dikkat -- 16 Eylül 2016; 0:08:33 >
  • Okudum pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shanki

Okudum pişmanım
    Okumayın 1.90 sarışın zebani bayan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.