başka birisi olsa tecavüz bile ederdi bizim ülkede o ufo dedin şeye
bi gece gene git eline sopa al sonra vur anam vur canlı kalırsa göster bize SS
su kütlesi ise şişeye sok
olay sabaha karşı oldu diyorsun.peki gece yatmadan önce uzaylı filmi falan izlemiş miydin?ya da bununla ilgili şeyler düşünmüş müydün?bazen bana da oluyor da.bir de uykusuz kalınca çok oluyor.bence de bir doktora görün.ve uykunu düzene sokmaya çalış.bana da olmuştu buna benzer bir olay.yaz aylarında birgün uyku tutmamıştı beni.genelde yazın geceleri uyumayıp,arkadaşlarla multiplayer dan formula1 falan oynarız.yine öyle bir gündü.oynadık,herkes çıktı oyundan uykum geldi diye.sonra baktım kimse yok,ben de çıktım oyundan.sonra bi sigara içeyim dedim balkona çıktım.yazın hemen hemen hergün yaptığım şeyler bunlar.her zamanki gibi sandalyeme oturdum,sigaramı yaktım ve bir ses duydum.ama çok garip bir sesti.o sesi benzetebileceğim bir ses yok dünyada.bi an tırstım tabi.hava yeni aydınlanıyo falan.kimse de yok.neyse,bütün gece kulaklıkla formula1 oynadım son ses.ondandır dedim ve sigara içmeye devam ettim.sonra bişeyin geçtiğini gördüm ama o kadar hızlıydı ki ne olduğunu anlayamadım.uçak desem,o kadar alçaktan geçemez.kuş desem, o kadar hızlı gidemez.bişeye benzetemedim ve artık korkmaya başlamıştım.tam içeri girecektim ki yan tarafımda birşey durdu.o anki refleksle dönüp baktım ama o kadar hızlı hareket ediyordu ki göremedim.sonra doktora gittim,uyku ilaçları falan verdi.tedavi sürecinden sonra uykum düzene girdi ve artık böyle şeyler olmuyor.çok nadir olsa da gerçekte değil,rüyada oluyor.
ben demiştim forumu deliler bastı diye
Merhaba dünyalı.
Ben karadelik galaksisinden mr. ışınkılıcıoğlu...
Öncelikle olay kesinlikle sizin tarif ettiğiniz şekilde olmamıştır.Evvela bu konuyu bir açıklığa kavuşturalım.Yahu senin o kristal dediğin şey benim teyzeoğlu! Ama oğlan falan dinlememişsin. Çocuk şimdi girdi galaksiden içeri tanınmaz halde. "Aman tanrım, ne oldu sana uranüsyus "dedim. "Sorma ışınkılıcıoğlu, koordinat sistemimiz bozuldu ve Las Vegas yerine İstanbul'a iniş yapmışız.Olayı anlamaya çalışırken gözleri yarı kapalı bir insanoğlu yaklaştı.Sonra aklıma senin acil durum planlarından biri geldi ve kendimi bir insan formuna bürüdüm hemen.Malum ben Las Vegas'tayız sanıyorum.Sabah sabah kumarhaneden yeni çıkmış fazla dikkat çekmeyecek kibar bir bayan formunu aldım hemen.Almaz olaydım Beni görünce uykunun etkisiyle yarı kapalı olan gözleri mars çiçeği gibi açıldı.Üzerime koşmaya başladı ve arkadan bana yapıştı.Dur dünyalı dedim dostum dedim.Hala anlayamamıştım niyetini Evim hemen şurada 5dk diyince resmen taciz edildiğimi anladım.Tekrar kristal formuna bürüdüm kendimi ama işe yaramadı.Hala sıkı sıkı sarılıyodu bana O sarılmanın etkisiyle benim tüm ışınlanma ve genetik formasyon devrelerim hasar görmüş.Ben bir erkeğe dönüşmek isterken yanan devrelerin etkisiyle daha da güzel bir kıza dönüştüm.Çok kötü şeyler yaşadım ışınkılıcıoğlu abi.."
İşte benim teyze oğlunun anlattıkları bunlar.Acitasyon çekmeyi bırak, yaptıığın kötülükleri birbir anlat.Biz insanoğlunu böyle tanımamıştık...Gezegenimizde hzuur kalmadı bu olay yüzünden
quote:
Orjinalden alıntı: yaramazprens
quote:
Orjinalden alıntı: yemen
Bu O,
Seçilmiş olan!
quote:
Orjinalden alıntı: Keşiş
Gerçekse korkutmuşlar seni, gerçek değilse korkutmamışlar. Şakaysa komik değil, ciddiyse çok komik..Komikse güldüm değilse gülmedim
İlginç bir durum.
Ufo gören masum köylü koçum benim
quote:
Orjinalden alıntı: laciwert
Bence daha büyük bir yorganla yat :)
muahah sğper espri açıkta kalmıs
Ufolarla dalga geçmeyin sonra sizi kaçırır filan
quote:
Orjinalden alıntı: kralkobra_kralkobra
dünyayı kurtaran adamın oğlu bu
Arkadaşlar, konuya bazı arkadaşlar yorum yazmış.Ben ufoların varlığına inanıyorum gibi.
Size bir sorum olacak;Biz dünyaya neden geldik biliyor musunuz?
Cevap;Cennette varlıkların yemek yemeye ihtiyacı yoktu, Adem ve Havva elma yedikleri ve dışkılarını saklayamadıkları için Allah'a yakalandı ve cezalandırılmak için Dünyaya gönderildi.Daha sonra bu ceza bir sınav haline dönüştürülerek bu sınava sırası gelen varlık tabi tutuldu.Yani dünya cennetteki varlıkları sınamak için geçici olarak insanlara yaşama konuşulu sağlayan bir gezegendir.Yani yaşama gönderilme sebebimiz bu.Tüm varlıklar öbür tarafta yaşıyodu,sınanmak için dünyaya gönderildi.Allah ufoları sınıyo olsaydı onlarıda bizim gibi Dünyaya gönderirdi.Öyle değil mi?Ayrıca bir din kitabını eline aldığında varlıklar aleminin insanlar hayvanlar bitkiler objeler melekler şeytanlar ve cinlerden oluştuğunu görebilirsin.Kan'an-ı kerimde bu doğrulanmış ve bunlardan başka varlıkların olmadığı belirtirmiştir.
Öğretmen olduğunu söylediğinden sana abicim demek istiyorum.Senin sorununa gelince; Kesinlikle bir hallisünasyon görmüşsün.Uyku düzeninin olmadığını da belirtmişsin.Bence bir piskiyatra görün, doktorun tavsiyesi üstüne gerekli ilaçları al.
quote:
Orjinalden alıntı: Keşiş
Gerçekse korkutmuşlar seni, gerçek değilse korkutmamışlar. Şakaysa komik değil, ciddiyse çok komik..Komikse güldüm değilse gülmedim
nasi bi adamsin sen ya
yan yatsaydın
Arkadaşın ne gördüğünden çok konuya cevap yazan arkadaşların seviyesizliği düşündürücü.
Adam gerçekten uzaylı görmüş, uykusuzluk problemiyle halü görmüş, cin görmüş, hede görmüş olabilir... Sonuçta korkmuş, bişeyler söyleyebilecek, belki başından benzer bir olay geçmiş birinden bişeyler duymak istemiş.
Bunda bu kadar abartacak, kişiyi rencide edecek bir durum göremiyorum. Saygısızlığın yeri yok
quote:
Orjinalden alıntı: simple
sana çip takmışlar.
yazık olmus sana abi sen gel bizim abaza fun club a katıl hamile kalabilirsin uzaylı gördüğüne göre
quote:
Orjinalden alıntı: MISTERENKO
yan yatsaydın
cirkin50 Tarih 7 Aralık 2007; 21:49:58 yazık olmus sana abi sen gel bizim abaza fun club a katıl hamile kalabilirsin uzaylı gördüğüne göre