Şimdi Ara

UFO gördüm veya bir su kütlesi (16 yaşından küçükler girmesin lütfen!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Atıyon ha onlar kalkarken inerken vuuv vuuv eder..
  • Benim de uzaylılarla sevişen arkadaşım var
  • bu topic e yazı yazdıgımdan beri tüm mesajlarım ben yazdıktan sonra siliniyo.. sanırım onlarda takip ediyo burayı ve bana fena halde taktılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Freeman

Arkadaşlar baştan belirteyim beni forumda tanıyanlar vardır gırgır geçmek için birsürü saçma sapan mesaj yazarım ama bu mesajımı bütün ciddiyetimle yazıyorum saçma demeyin sakın çünkü gerçekten yaşadım.

Sabah uyandım saati tam bilmiyorum hava karanlıktı yattım uyuyamadım (her zaman yaşadığım bir şey) yine her zamanki gibi dışarı yürüyüşe çıktım evin önünde 5-6 tur attıktan sonra canım sıkıldı sonra evden 1-2 km uzaktaki okuluma doğru yürüdüm yolda çok büyük bir kristal gördüm sandım şeffaftı ama orda olduğunu biliyrdum sanki su kütlesi havada kalmıştı ürktüm yaklaştım ama dokunamadım içerde kaynak makinasına benzer çok parlak bir ışık belirdi başım ağrımaya başladı sonra bağırdım ama sesi nerdeyse çıkmıyordu ve kesik kesikti düzenli bir şekilde kesilip geliyordu saniyede 3-4 kez gibi sanki suyun altında aaaa diyerek bağırıyordum başım çok fena ağrımaya başladı ellerimi birbirine vurduğumda ses çıkmıyordu sonra birden yukarı doğru hareket etti önce saatin biplemesi gibi bir ses duydum sonra ses kesildi hala üstümde duruyordu tekrar bağırdım sesim kesik kesik değil ama çok az çıkıyordu sonra hızla kayboldu ve sanki çok yüksek sesle müzik dinlemişimde (diskodan dışarı çıkmışım gibi) hafif bir çınlama oldu rüya veya hayal olmadığına eminim nedir bu hastamıyım ben sizede böyle birşey oldumu kendimi çok garip hissediyorum birazda korkuyorum yokmu bunun bir açıklaması yardım edin lütfen

Edit: harf hatası oladığına >> olmadığına

merhaba gecmiş olsunda tam anlamadım ama söyle olabilir

söyle sey var adam uyurken ruh bendenden cıkıp dolasırlar bazıları ama farkında olmazlar hıh iste o ruh bedenden cıkınca diyer varlıkları göre bilirler sen gördügün uazay degildir hatta uzay diye bisey yok uydurmuslar ama gercekten ruh bedenden cıkdıysa diyer varlıklarla karsılasmısın..

• gözleri kapalı bilgisayar kullanıyor ha .....
    ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: simple

sana çip takmışlar.

ensesinemi
  • Ulan bebeler...HER KONUYA GİRİP SAÇMA SAPAN YORUM YAZIP KONUYU BERBAT ETMEK ZORUNDAMISINIZGİDİN TELEVİZYONDA ÇİZİFİLM İZLEYİN İNTERNET İÇİN DAHA KÜÇÜKSÜNÜZ
  • fiziksel bir iz varmı sende...önemli olan bu.eğer fiziksel bir iz yoksa ve hatırladıkların net olarak gözünün önüne gelmiyorsa halisülasyon olabilir...Bu tür halisülasyonlar uyku düzeni bozuk kişilerde ortaya çıkar...Bu tür rahatsızlıkların sonu genellikle şizofreniye çıkar.

ama eğer gördüğün şeyin gerçekliğinden eminsen başvuracağın yerler güvenlik birimleridir...

Üçüncü bir ihtimal yorganı yatağa sabitle (buda latife olsun )
  • quote:

Orjinalden alıntı: laciwert

Bence daha büyük bir yorganla yat :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

doktora gitmeni tavsiye ederim.
    uyku bozukluğundan kaynaklanan bir problemde olabilir (hallüsünasyon görmeye neden olur genellikle),şizofreni başlangıcı da.
    Bu arada kullandığın herhangi bir ilaç var mı? (bazı ilaçların yan etkileri arasında hallüsünasyon görmek vardır).

doktora gitmeyi sakın ihmal etme.

Yazılan mesajlar arasında en mantıklısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ata -- 19 Kasım 2007; 7:14:29 >
  • psikoloğa görün gerçekten. fiğerleri gibi şaka falan da yapmıyorum. sonucu kötüye çıkabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Freeman

Arkadaşlar baştan belirteyim beni forumda tanıyanlar vardır gırgır geçmek için birsürü saçma sapan mesaj yazarım ama bu mesajımı bütün ciddiyetimle yazıyorum saçma demeyin sakın çünkü gerçekten yaşadım.

Sabah uyandım saati tam bilmiyorum hava karanlıktı yattım uyuyamadım (her zaman yaşadığım bir şey) yine her zamanki gibi dışarı yürüyüşe çıktım evin önünde 5-6 tur attıktan sonra canım sıkıldı sonra evden 1-2 km uzaktaki okuluma doğru yürüdüm yolda çok büyük bir kristal gördüm sandım şeffaftı ama orda olduğunu biliyrdum sanki su kütlesi havada kalmıştı ürktüm yaklaştım ama dokunamadım içerde kaynak makinasına benzer çok parlak bir ışık belirdi başım ağrımaya başladı sonra bağırdım ama sesi nerdeyse çıkmıyordu ve kesik kesikti düzenli bir şekilde kesilip geliyordu saniyede 3-4 kez gibi sanki suyun altında aaaa diyerek bağırıyordum başım çok fena ağrımaya başladı ellerimi birbirine vurduğumda ses çıkmıyordu sonra birden yukarı doğru hareket etti önce saatin biplemesi gibi bir ses duydum sonra ses kesildi hala üstümde duruyordu tekrar bağırdım sesim kesik kesik değil ama çok az çıkıyordu sonra hızla kayboldu ve sanki çok yüksek sesle müzik dinlemişimde (diskodan dışarı çıkmışım gibi) hafif bir çınlama oldu rüya veya hayal olmadığına eminim nedir bu hastamıyım ben sizede böyle birşey oldumu kendimi çok garip hissediyorum birazda korkuyorum yokmu bunun bir açıklaması yardım edin lütfen

Edit: harf hatası oladığına >> olmadığına

böyle birşey gören biri niye elini birbirine vurur ki
    alkışlayarak yalakalık yapıp beni bırakın mı demeye çalışıyordun yoksa onlara..

• Çok garip ya kimin başına gelir ki böle bişi?

biraz saçma aslında fazla inanmadım....

psikoloğa mı doktora mı bilmem baktır bi kendine....ilaç ya da başka bişi kullanıyomusun ?

yada...

komedive saçmalık

bilmem.
  • insanın inanası gelmiyor
  • kedidir kedi..
  • Yarın Geliyorsun bizim eve.Sana Söylemem gereken şeyler var.
  • bi bismillah çekseydin.
    korktuğum zaman ilk işim bismillahirahmanirahim demek oluyor.
    korkum azalıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamamurat20

geçen günde pil yutmum basur oldum diye konu açtın

senin konulularına inanmıyorum ben

O PiLi Almaya GelmişLerdir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Extrem

freeman ben sana inandım..

çünkü uzaylılara inanıyorum.. çokta ciddi yazmışsın ..

herkezin başına gelebilecek bişey.. Rahatla biraz..

Ben de inanıyorum valla koca evrende sadece bizim yaşamamız mantıksız geliyo bide uzaylılar ile ilgili yüzlerce videolar görüntüler var yani montaj falan da değildir onlar yüzlerce montaj video ? tırstım
  • quote:

Orjinalden alıntı: tàlhà

Daydreaming...

Böyle uyku düzeni berbat olanlarda sık görülebilebilir.

evet yada en kötüsü şizofreni bunu sana söyledeiğime üzgünüm ama bi doktor kesin psikiyatır
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.