Şimdi Ara

UFO gördüm veya bir su kütlesi (16 yaşından küçükler girmesin lütfen!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: laciwert

Bence daha büyük bir yorganla yat :)

süper bir yorum.
  • bence camı açık unutmuş yatarken

quote:

Orjinalden alıntı: the_virtue

quote:

Orjinalden alıntı: laciwert

Bence daha büyük bir yorganla yat :)

süper bir yorum.
  • She_is_off_ran

edith: ran ne demek bilmiyorum salladım yanlış anlamlar içeriyorsa sorumlu değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unique_Turk -- 4 Kasım 2007; 20:51:01 >
  • ilginç
  • Uyurgezer olabilirsin.
  • rüyadasın sen
  • Gerçekse korkutmuşlar seni, gerçek değilse korkutmamışlar. Şakaysa komik değil, ciddiyse çok komik..Komikse güldüm değilse gülmedim
  • Ben sana inanıyorum uzaylılar hep böyle tan yeli ağarmadan kimsenin ortalıklarda olmadığı zamanlar dünyayı ziyaret ederler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Freeman

Arkadaşlar baştan belirteyim beni forumda tanıyanlar vardır gırgır geçmek için birsürü saçma sapan mesaj yazarım ama bu mesajımı bütün ciddiyetimle yazıyorum saçma demeyin sakın çünkü gerçekten yaşadım.

Sabah uyandım saati tam bilmiyorum hava karanlıktı yattım uyuyamadım (her zaman yaşadığım bir şey) yine her zamanki gibi dışarı yürüyüşe çıktım evin önünde 5-6 tur attıktan sonra canım sıkıldı sonra evden 1-2 km uzaktaki okuluma doğru yürüdüm yolda çok büyük bir kristal gördüm sandım şeffaftı ama orda olduğunu biliyrdum sanki su kütlesi havada kalmıştı ürktüm yaklaştım ama dokunamadım içerde kaynak makinasına benzer çok parlak bir ışık belirdi başım ağrımaya başladı sonra bağırdım ama sesi nerdeyse çıkmıyordu ve kesik kesikti düzenli bir şekilde kesilip geliyordu saniyede 3-4 kez gibi sanki suyun altında aaaa diyerek bağırıyordum başım çok fena ağrımaya başladı ellerimi birbirine vurduğumda ses çıkmıyordu sonra birden yukarı doğru hareket etti önce saatin biplemesi gibi bir ses duydum sonra ses kesildi hala üstümde duruyordu tekrar bağırdım sesim kesik kesik değil ama çok az çıkıyordu sonra hızla kayboldu ve sanki çok yüksek sesle müzik dinlemişimde (diskodan dışarı çıkmışım gibi) hafif bir çınlama oldu rüya veya hayal oladığına eminim nedir bu hastamıyım ben sizede böyle birşey oldumu kendimi çok garip hissediyorum birazda korkuyorum yokmu bunun bir açıklaması yardım edin lütfen

bak yazmışsın olasılıkları..
    Doktor nickli öğretmen arkadaşım..

• Teorik fizikçiyim tıptan anlamamki
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orjinalden alıntı: yemen

Bu O,

Seçilmiş olan!

• ben sizi bloklamaktan sıkıldım siz hala saçmalamaya gırgır geçmeye alay etmeye devam ediyorsunuz kaç yaşındasınız siz? 16+ da koyuyorum başlığa girmeyin artık şuraya saçma sapan şeyler yazmayın kirletmeyin başlığımı cıvık herifler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dr.Freeman

ben sizi bloklamaktan sıkıldım siz hala saçmalamaya gırgır geçmeye alay etmeye devam ediyorsunuz kaç yaşındasınız siz? 16+ da koyuyorum başlığa girmeyin artık şuraya saçma sapan şeyler yazmayın kirletmeyin başlığımı cıvık herifler

anlamsızca yorum yazmak daha kolaydır herzaman
    Ne yaşadığını bi türlü anlayamıyorum nasıl birşey belki sanal gerçeklik yaşadın yada buna benzer şeyler bilmiyorum
  • bu forumun üye yapısını biliyorsun arkadaşım niye sinirlendin ki burada gayet ciddi konular bile sulandırıldıktan sonra senin başına gelen olay baştan gırgır geçilmeye müsait bir konu sanırım anlatabildim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yemen

Bu O,

Seçilmiş olan!

quote:

Orjinalden alıntı: Keşiş

Gerçekse korkutmuşlar seni, gerçek değilse korkutmamışlar. Şakaysa komik değil, ciddiyse çok komik..Komikse güldüm değilse gülmedim

• geçen günde pil yutmum basur oldum diye konu açtın

senin konulularına inanmıyorum ben
  • konunun başına yazsamda anlamıyosun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Keşiş

Gerçekse korkutmuşlar seni, gerçek değilse korkutmamışlar. Şakaysa komik değil, ciddiyse çok komik..Komikse güldüm değilse gülmedim

işte yorum budur yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamamurat20

geçen günde pil yutmum basur oldum diye konu açtın

senin konulularına inanmıyorum ben

• Hayal görmüşte olabilirsin. Bence bi doktora görün
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.