Şimdi Ara

UFO=HABERTÜRK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan habertürk te ufo lar tartışılıyor.
    http://tv.haberturk.com/Canli.aspx

• Kuran-ı kerim’de insanın dışında başka varlıklar geçiyor mu? Kutsal kitaplar uzaylıların varlığından bahsediyor mu? Uzaylıların dünyayı istilası Kuran-ı Kerim’de yazıyor mu? Ufoların varlığı neye işaret ediyor? Bilinmeyene dair her şey Saba Tümer İle Bu Gece’de açıklanıyor. Alanlarının tartışmasız iki uzman ismi bir araya geliyor.

Ufolar hakkında bilinmeyenler ve uzaylıların varlığına dair açıklamalarıyla Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan,

Kur’an-ı Kerim üzerine matematiksel çalışmaları ve Kuran’daki matemetiksel sistemin açığa çıkartılması Ömer çelakıl .
  • quote:

Orijinalden alıntı: püskürüt

Kuran-ı kerim’de insanın dışında başka varlıklar geçiyor mu? Kutsal kitaplar uzaylıların varlığından bahsediyor mu? Uzaylıların dünyayı istilası Kuran-ı Kerim’de yazıyor mu? Ufoların varlığı neye işaret ediyor? Bilinmeyene dair her şey Saba Tümer İle Bu Gece’de açıklanıyor. Alanlarının tartışmasız iki uzman ismi bir araya geliyor.

Ufolar hakkında bilinmeyenler ve uzaylıların varlığına dair açıklamalarıyla Sirius Uzay Bilimleri Araştırma Merkezi Başkanı Haktan Akdoğan,

Kur’an-ı Kerim üzerine matematiksel çalışmaları ve Kuran’daki matemetiksel sistemin açığa çıkartılması Ömer çelakıl .
    Aklıma Direk bu geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonArtikBuİsim -- 23 Ocak 2009; 23:23:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim

Aklıma Direk bu geldi

Alıntıları Göster
    yazık la harbi yazık. içimden buraya sayfalar dolusu küfür yazasım gelio ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Alıntıları Göster
    tcddmusa çıkcakmış birazdan haberturk'e ufolar hakkındaki görüşlerini kamuoyuyla paylaşacakmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: HoLY.oNE

Neden ?

bu arada bi soru sordum maille büyük ihtimal cevaplarlar çok önemli bi soruydu çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 23 Ocak 2009; 23:27:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: utkuakın

tcddmusa çıkcakmış birazdan haberturk'e ufolar hakkındaki görüşlerini kamuoyuyla paylaşacakmış

Alıntıları Göster
    ben izledim daha önce ilgilenmezdim bu ufo olaylarını geçiştirirdim ama programı izledikten sonra gerçekten fikirlerim değişti. 4-5 gün önce gece 4 gibi izlemiştim arkadaşlar izlemenizi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

ben izledim daha önce ilgilenmezdim bu ufo olaylarını geçiştirirdim ama programı izledikten sonra gerçekten fikirlerim değişti. 4-5 gün önce gece 4 gibi izlemiştim arkadaşlar izlemenizi tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Evren cok büyük bir sonsuzluktur bizlerin sadece bu evrende biz yaşıyoruz dememiz saçmadır.Bunu demek için bütün evreni gezmemiz ve hiçbir bulguyla karşılaşmamamız gerekir....

• quote:

Evren cok büyük bir sonsuzluktur bizlerin sadece bu evrende biz yaşıyoruz dememiz saçmadır.Bunu demek için bütün evreni gezmemiz ve hiçbir bulguyla karşılaşmamamız gerekir....

Alıntıları Göster
    Geçen haftada vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Geçen haftada vardı.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Geçen haftada vardı.

bu başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: kliwaj

quote:

Orjinalden alıntı: Alp

Geçen haftada vardı.

bu başka

Alıntıları Göster
    biz önce kendi paçamızı kurtaralım sonra UFO Mufo düşünürüz bu tip şeyleri düşünen insanlar hayattan bezmiş kendilerine yeni bir uğraş arayan kişilerdir
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanbb

biz önce kendi paçamızı kurtaralım sonra UFO Mufo düşünürüz bu tip şeyleri düşünen insanlar hayattan bezmiş kendilerine yeni bir uğraş arayan kişilerdir

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

senin düşüncen saygı duyarız.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: batuhanbb

senin düşüncen saygı duyarız.

Alıntıları Göster
    bu yayının kaydı var mıdır, podcasti
    tekrar izlemek isteyen için misala
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

Alıntıları Göster
    izliom emre

bu obamada amma meşur oldu ha adamın törenine bile gelmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: owin

benim bir bilgim yok ama ilgilenen arkadaşlar olursa ve paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K-orn

izliom emre

Alıntıları Göster
    Bu adam Haktan Akdoğan gerçekten hayran kaldım bu adama geçen haftada izlemiştim Kısa Devre prog. da

Beni kendisine inandırttı valla.

--

• quote:

izliom emre

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: K-orn

izliom emre

hoş geldin hacı takip et programı istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Tepkisiz_

Bu adam Haktan Akdoğan gerçekten hayran kaldım bu adama geçen haftada izlemiştim Kısa Devre prog. da

--

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _Tepkisiz_

--

Aynen bende geçen hafta izlemiştim şimdide izliyorum anlattıkları bilimsel kanıtları ve araştırması çok inandırıcı.

• quote:

quote:

izliom emre

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: püskürüt

quote:

izliom emre

ediom hacı ediom yalnız o hane 7-8 kere böle enerji yükler - boşaltır gibi bi görüntü verdi. dehşet bişeymiş tırsıtım valla

• quote:

quote:

quote:

izliom emre

ediom hacı ediom yalnız o hane 7-8 kere böle enerji yükler - boşaltır gibi bi görüntü verdi. dehşet bişeymiş tırsıtım valla

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

izliom emre

bir de aniden kaybolma görüntüsü var maddeden ışığa geçiş ve kayboluş ışık hızı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.