Şimdi Ara

Ufo Isıtıcı Kullananlara Bi Sorum Varda Yardım Edin Arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
26.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bilinçsiz tgüketici olmayın. 3000 watt lık ısıtıcı saatte 3 kW elektrik yakar bugunku fiyatlarla saatte 51 YkRş demektir. 8 saat sürekli yanan bu ısıtıcı günde 4 YTL yakar. ayda ise 120 YTL. diğer ısıtıma sistemleriyle karşılaştırman için diğer ısıtıcının özellikleri lazım. mesela kombi ile karşılaştıramazsın. kombi çok daha ekonomiktir. elma ile armutu karşılaştırırsan o olur tabi.
    quote:

Orjinalden alıntı: liberti

Ufoyu tavsiye ederim. Şuanda 3000 watt en yüksek olan tipini kullanıyorum. Günde yaklaşık 8 saat aralıksız çalışıyor. 55-60 ytl arası bir ücret ödedim son iki aydır. bu ay ne olur bilemiyorum ama diğer ısıtma sistemlerine göre az yakıyor.
  • bu tür cihazlar ışımayla (radyosyon da denir) ısıtır.yani kalorifer gibi konveksiyonla ısıtmaz..yani odadaki havayı ısıtamazsınız.bu cihaz nereye dönükse ordaki cisimleri ısıtır doğrudan.yani sıfatınız dönükse alete sıfatınız ekvator ,p.ponuz kuzey kutbu gibi olur.arada bir döner,veya piliç çevirme gibi kendi ekseniniz etrafında dönmeniz gerekir homojen ısınmak için...bu tür cihazlar az çalışanı olan çok büyük ofis ortamlarında tercih edilir.ofis çalışanı tepesine asar bi tane masabaşında oturduğu sürede ısınır.masasından 3 adım atarsa donar..
  • çok haklısınız
  • haklısın bence de..

ama yine de bu cihazlar süper abi. tavsiye ederim. çünkü hızlı ısıtıyor. zaman kaybı yok.

zaman kaybı = para kaybı :-)

bi bak modellere istersen

http://www.biralisveris.com/index.php?p=list_marka&mn=Ufo&msel=1&k_id=0&marid=115

Ufo Isıtıcı Kullananlara Bi Sorum Varda Yardım Edin Arkadaşlar

• Kalın giyin .

Ben Ufo'yu sevmiyorum.
    Bir tarafımı yakıyor. Diğer tarafımda buz kesiyor. Çok dengesiz alet.
    Hem kanser yapıyormuş diye duydum...
  • Bir kışı UFO nun önünde kafam yanarak bi tarafım donarak geçirdim sadece kafamı ısıtacaksa aylık 5lira gibi bir elektrik gideri olması lazım.. Yoksa zarar ederiz. En iyisi alacaksın 3 rezistanslı quartz sobayı ayağının dibinde yakacaksın. Tepende de bu aletten olacak.
  • kalın giyinin...

süpersin...

ufosever...
  • Dün 17 tl küçük, ısıtıcı fanla gördüm migrosta.

2 tane alıcan. Bir öne diğeri arkaya tamam.
  • ufo klimadan cok yakar.
  • klima varken ufoya hiç bulaşma bence
    saatte 2 kuruş değil 20 kuruş tur o,
    1000 wattlık felan olsa oda 20 kuruş yakar
    3000 liği düşünemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuci -- 11 Kasım 2009; 10:55:08 >
  • Geçen kış Erzurumda 3000 watlık ufo ile ısındım arkadaşlar, 16 m2 lik bir odada oturuyordum. evin ısı yalıtımı falan yoktu. Ufonun ısıtmasını istiyorsanız sürekli yakmanız gerekiyor ki bende öyle yaptım hatta havanın çok soğuk olduğu günler sabaha kadar açık bırakıyordum. Ocak ayında 300 TL elektrik faturası ödedim. Şubatta 200 falan o zaman daha az yakmıştım. Ufo bekar adamın işi, odun sobasıyla falan uğraşmak istemeyen için ideal, yine öyle bir durumda olsam yine ufoyla ısınırım. Sürekli yaktığınız zaman odanın içi hamam gibi oluyor, ısıtmıyor diyenler neye dayanarak bunu söylüyor anlam veremiyorum. Ben Erzurumda ısındıysam heryerde ısınırsınız merak etmeyin. Tabi elektrik faturalarına katlanacaksınız.

Ancak ufo hakkında yanlış bilinen bişey var, havayı kurutmaz diyorlar ya hani, bal gibi de kurutuyor arkadaşlar inanmayın sakın. Ben dediğim gibi çoğu zaman sabaha kadar açık bırakıyordum ve sabah kalktıığımda ağzım burnum kurumuş nefes alamayacak bir halde oluyordum. O yüzden gittim bir de soğuk buhar makinası aldım yanıni, ki eğer evinizde sürekli ufo kullanacaksanız mutlaka soğuk buhar makinası alın derim. Sinbonun var 40-TL civarında fiyatı, sağlık açısından da çok faydalı bir cihaz.

• klima az yakar ancak iliman bolgede isitabilir(akdeniz). japon klimalar biraz daha toleranslidir. istanbul gibi bolgelerde de yeterli olur. ufo en soguk bolgelerde de (arkadasin dedigi erzurum dahil) isitabilir ama cok tuketir, fatura kallavi gelir.
  • kesinlikle katılıyorum..geçen kış hava sıcaklığı "0" ın altına indiğinde klima s.o.s verdi.bizde 2300 watt ufo ile yaklaşık 2 hafta ısınmaya çalıştık ve elektrik parası 2 ye katladı:)
  • infaret ısıtıcılarda en süper cihaz Airfel infaret...
  • http://www.patiosolar.com/isitici_semsiye_bilgileri Bir ısıtıcı ithalatçısının bilgi bankası faydalı olabileceğini düşündüm
  • Arkadaşlar belirtmeden duramadım;

Başlığı açan arkadaş Ocak 2008 de açmış, başlık Şubat 2008 da sizlere ömür...

Ama bir arkadaş 6-7 gün önce hortlattı bunu sizde değerli yorumlarınızı esirgemiyorsunuz saolun, fakat çözüm arayan kimse yok şuan... O yüzden bu başlığı devam ettirmek yerine detaylı başlıklarda fikirlerinizi paylaşmanız daha iyi olur diye düşünüyorum...

İnanıyorum ki geçen bu 1.5 yıllık dönemde Türk Halkı Infrared Teknolojisi ile Isınma imkanlarını anlamıştır. Umuyorum ki tüketiciler artık daha bilinçliler ve kendileri açısından daha verimli olacak ürünleri seçebilmektedirler...
  • tam hesaplama burada var bütün bilgileri buradan ala bilirsınızwww.isiticisatis.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merol77 -- 27 Aralık 2011; 22:01:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

Geçen kış Erzurumda 3000 watlık ufo ile ısındım arkadaşlar, 16 m2 lik bir odada oturuyordum. evin ısı yalıtımı falan yoktu. Ufonun ısıtmasını istiyorsanız sürekli yakmanız gerekiyor ki bende öyle yaptım hatta havanın çok soğuk olduğu günler sabaha kadar açık bırakıyordum. Ocak ayında 300 TL elektrik faturası ödedim. Şubatta 200 falan o zaman daha az yakmıştım. Ufo bekar adamın işi, odun sobasıyla falan uğraşmak istemeyen için ideal, yine öyle bir durumda olsam yine ufoyla ısınırım. Sürekli yaktığınız zaman odanın içi hamam gibi oluyor, ısıtmıyor diyenler neye dayanarak bunu söylüyor anlam veremiyorum. Ben Erzurumda ısındıysam heryerde ısınırsınız merak etmeyin. Tabi elektrik faturalarına katlanacaksınız.

Ancak ufo hakkında yanlış bilinen bişey var, havayı kurutmaz diyorlar ya hani, bal gibi de kurutuyor arkadaşlar inanmayın sakın. Ben dediğim gibi çoğu zaman sabaha kadar açık bırakıyordum ve sabah kalktıığımda ağzım burnum kurumuş nefes alamayacak bir halde oluyordum. O yüzden gittim bir de soğuk buhar makinası aldım yanıni, ki eğer evinizde sürekli ufo kullanacaksanız mutlaka soğuk buhar makinası alın derim. Sinbonun var 40-TL civarında fiyatı, sağlık açısından da çok faydalı bir cihaz.

Yani iyi yakıyor...

• arkadaşlar yeni bir ufo ısıtıcı aldım yalnız ısıtıcının teleskopik ayağını tam kuramadım sanırım, gövdenin altındaki silindir çıkıntılı olduğundan ayakları yüzeye tam basmıyor bu yüzden sürekli sallanmakta yardım ederseniz sevinirim...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.