Şimdi Ara

UFUK YADA YÜKSEK İHTİSAS TIP YAZACAK VAR MI???? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kötü düşünmeyin kendinize güvenin bu sıralamayı yapan ilk yılı da geçer inşallah :) Hakkınızda hayırlısı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kucukkurba K kullanıcısına yanıt
    Hocam çalışmayı sevmiyorum ki inan mezundum max 4 saat sonra gezmelwrde beni biliyorlar ama iste

• izmirtıp İ kullanıcısına yanıt
    Ben de mezunum hocam, bence diretin çünkü istemiyor gibi duruyorsunuz bu şekilde başarılı olmak zor olur, diretmek işe yarayabilir. Hocam bu arada sıralamam 18.880 Kırıkkale diş istiyorum ben de ama geçen yıl 18.500 ile aldı çok mu zor sizce girmem?

Hocam zor değil bence ha tabi girmeme ihtimaliniz de var ama girersiniz arada bişey yok tıp istiyorum özel istemiyorum çünkü kendimi tanıyorum ve sizde kasmayın gelir bence

İnşallah hocam sağ olun, bence bir kez daha konuşun olmazsa tercih yapın yaptım diyin çok sorun çıkar mı?

Hocam çıkmaz mi valla keserler beni onlarda bi yurtdışı fantezi si var cozemedim

Yurt dışı zor iş niye taktılar ki acaba

Bilmiyorum şu erasmus şeysi onun içinde yüksek ortalama lazım yani hayaller diyelim Hayır yapılır ama özel okul zor be hocam uyum sağlamak falan

Yok hocam oyle demeyin, burslu giren bir sürü kişi var, inşallah çabucak alışırsınız :))

Lisede 1 yıl özelde okudum vukuatli kişiliğim sayesinde devlet okuluna geçtim gerçi lisedeki gibi olmaz ya özellikle de kızlar hocam valla

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geçyatanpeople -- 15 Temmuz 2017; 15:28:1 >
  • Yarın konuşalım ben size özelden mesaj aticam

Siralaman kac k geldi..sirf ankarada diye( gelme ihtimali olan tek yerdi siralamam da 5.5 k) bende düşünüyordum.. Sonra oraya giden 2 kisiyle konustum 2side ayni seyleri söyledi ve yukarlardaki arkadasin da dedigi gibi sinifin yarisi bute bute kalanlarin yarısıda sinifta kalmis gecenler de sinirdan gecmis.. Daha 1. Sinifta böyleyse diğer yillari dusumemiyoruz acikcasi pismaniz demislerdi bosuna siralamana yazik etme dediler.. Bence cok cok iyi dusun..öyle karar ver

• Yanlis kisiyi alintilamisim konu sahibine yazmistim mesaji

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.