Şimdi Ara

UFUK YADA YÜKSEK İHTİSAS TIP YAZACAK VAR MI????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• hocam hiç mi yok
  • Arkadaşım geçen yıl ufuk tipi kazandı bu yil hazırlık okudu sorun varsa yardımcı olmaya çalışabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucukkurba

Arkadaşım geçen yıl ufuk tipi kazandı bu yil hazırlık okudu sorun varsa yardımcı olmaya çalışabilirim

hocam herşeyi öğrenciye kitliyorlarmış diyorlar doğru mu acaba bi duyum aldınız mı arkadaşınızdan maddi durumum çöktü tarzı
  • icarefulhowi İ kullanıcısına yanıt
    Hocam hazirlikta kitap aldırdılar almak zorunluydu baya pahalıydı, yanlış bir şey demek istemem 200-250 civarı bir fiyatti sanırım. İkinci dönem de yardımcı kitaplar aldirilacak oldu okul, onu orijinal almadı kizilayda kitapçılar var kitapların aynısı ama orijinal değil o şekilde halletti 20-30 liraya, başka bir şey olmadı hazirlikta. Okul yemekleri çok kötü ve pahalı diye biliyorum (yemekhanede çıkan), okulun hemen yanındaki kafelerde yiyordu her gün

• quote:

Orijinalden alıntı: kucukkurba

Hocam hazirlikta kitap aldırdılar almak zorunluydu baya pahalıydı, yanlış bir şey demek istemem 200-250 civarı bir fiyatti sanırım. İkinci dönem de yardımcı kitaplar aldirilacak oldu okul, onu orijinal almadı kizilayda kitapçılar var kitapların aynısı ama orijinal değil o şekilde halletti 20-30 liraya, başka bir şey olmadı hazirlikta. Okul yemekleri çok kötü ve pahalı diye biliyorum (yemekhanede çıkan), okulun hemen yanındaki kafelerde yiyordu her gün

oo hocam ticarethane dedikleri doğruymuş o zaman
    Olabilir hocam geleceğinizi etkilemeyeyim ama özellerin çoğu öyle, tıp eğitimi baya sıkı ve iyiymiş diye biliyorum %90 devam zorunluluğu var tıpta :D hazirlikta bir dönem için 72 saat hakkınız var mesela

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Saniyorum ben yüksek ihtisas yazacagim bilgisi olan varmi

• izmirtıp İ kullanıcısına yanıt
    Çok zorluyorlarmış diye biliyorum yüksek ihtisas icin, 1. sınıf sonunda kalan sayısı baya vardı

• kucukkurba K kullanıcısına yanıt
    Bwnim ailem orayı istiyo ben bunu dedim ama dilemiyolar herhalse kim vurduya gidecegiz

• Hocam tıp zaten zor bi de yüksek ihtisas olunca

Hocam o ücrete başka üniversiteler de var aslında, ufuk önceden açılmış daha köklü bi üniversite, ufuk da zormuş komite sistemi yok devam zorunluluğu var, hazırlık vs de var ama tus başarısı da yüksekti, başkent gelmiyor mu hocam

Yok zaten burslu birde neymiş ankara universitesiyle isbirliği varmış çok iyi olurmuş yurt dışına gidermisim

Birde aradaki hocalardan bazıları tanıdık onlarla konustular

Hocam tebrikler bursluysaniz bence devlete gidin bir sene kalırsanız bursunuz da yanar boşverin ikna etmeye bakın hayırlısı olur iinşallah

Zaten kalırım bzimkiler anlamiyo iste onu ve biz öyle zenginde değiliz ısrar kıyamet valla

Hocam çok soru sordum ama kusura bakmayın, okulu gezdiniz mi aileniz gördü mü? Ben geçen yıl açıldığında çok küçük lise bozması bir yer diye okumuştum, 2-3 odayı sınıf yapmışlar diyen vardı (doğruluğundan emin degilim) eğer görmediyseniz araştırıp bu şekilde ikna edebilirsiniz belki

Önemli değil alışveriş yapıyoruz hem iyi de geliyo onlar gezdi gördü ben değil dediğim gibi hocalar tanıdık gözlerini boyamislar

Hocam kötü olmuş, umarım aileniz ikna olur, olmazlarsa da kötü düşünmeyin kalacak falan olursanız merkezi yerleştirme puanı ile yeten yerlere geçiş yaparsınız, Ankara güzel şehir şanslısınız :) keske ben de kazanabilseydim Ankara'yı

Istemiyorum ki zaten ilk sene kalacağım benimkilerde saçma bi güven var neye güveniyolarsa hayırlısı ne diyeyim ya beni iyice soguttular

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.