Şimdi Ara

üfürüm ne yaaaa :S:S:S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam Ciddi Bişi Soruyo Cevaba Bak Resmide Koymuş... Çok Da Yakışıklısın...
    quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Şincik senin kalbinin üst kısmında bir açıklık var buradan da efil efil hava yiyor.. Yapılacakh olan ilk şeyh kulakçıa pvc kaplamakh sonrasında da bi güzel macunlamakh.. Haydin geçmiş ossun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackCross

Adam Ciddi Bişi Soruyo Cevaba Bak Resmide Koymuş... Çok Da Yakışıklısın...
    quote:

Şincik senin kalbinin üst kısmında bir açıklık var buradan da efil efil hava yiyor.. Yapılacakh olan ilk şeyh kulakçıa pvc kaplamakh sonrasında da bi güzel macunlamakh.. Haydin geçmiş ossun..

Problemin nedir?? Fazla azot mu yakıyorsun??

• Bekle Birazdan Bir 2 Kız Gelir Topic e Bekle Bekle ^^....
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BlackCross

Adam Ciddi Bişi Soruyo Cevaba Bak Resmide Koymuş... Çok Da Yakışıklısın...
    quote:

Problemin nedir?? Fazla azot mu yakıyorsun??

• kardeşim seninle aynı kaderi bende paylaşıyordum bir gün koşarken eskisinden çabuk yorulduğumu farkettim neyse dedim milli takımdan lisans için muayneye gittim sağlık raporu için adam dinledi sende üfürüm var dedi bende alla ala dedim ne iş felan önemsemedim sonra bir profa gittim doğuştan aort (kalbin ana şah damarı) tıkalıymış bu yüzden doğduğumdan beri böbreklerim zor çalışıyor ve belden aşşama kan gitmiyomuş dedi direk ameliyat olcan 11 saat süren bir ameliyat oldum 1 sene efor yasaklandı doğal olarak spor hayatım hamlaşmam nedeniyle bitti şimdi 17 yaşındayım 3 kaburgam kırık onlar klipslerde duruyor sadece eskisinden daha çabuk yoruluyorum
  • Arkadaşım Sende Soylencek Sey Var Soylenmiycek Sey Var Ya Neyse Moral Bozmaya Gerek Yok Bence
    quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

kardeşim seninle aynı kaderi bende paylaşıyordum bir gün koşarken eskisinden çabuk yorulduğumu farkettim neyse dedim milli takımdan lisans için muayneye gittim sağlık raporu için adam dinledi sende üfürüm var dedi bende alla ala dedim ne iş felan önemsemedim sonra bir profa gittim doğuştan aort (kalbin ana şah damarı) tıkalıymış bu yüzden doğduğumdan beri böbreklerim zor çalışıyor ve belden aşşama kan gitmiyomuş dedi direk ameliyat olcan 11 saat süren bir ameliyat oldum 1 sene efor yasaklandı doğal olarak spor hayatım hamlaşmam nedeniyle bitti şimdi 17 yaşındayım 3 kaburgam kırık onlar klipslerde duruyor sadece eskisinden daha çabuk yoruluyorum
  • @Black muayyen gününde falan mısın?? Öyleyse çok geçmiş olsun..
  • Şunuda belirtiyim her üfürümlü olan ameliyat olmuyor kimi ilaçla kapanır kimine 10 dakikada anjiyo yapılır kimine müdahale yapılmaz kendinden kapanır
  • sıkma canını dost...
  • NasıL yani ya ne ameliyatı benim doktor senin yaşın ilerledikçe o kapanır dedi ama kötü bişey çıkmasın..

Saviar çekiL kapatma dükkanın önünü müşterilerimi kaçırıyosun
  • kapanırsa no problem ozmaan kardeşim sorun yok çok yorma kendini bi dönem
  • eyw kardeşim ilgin için tşk
  • korkulacak bi şey değil, kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama ergenlikte insanların % 80 inde çıkan bi şey üfürüm, bana da olmuştu, doktor aynen böyle dedi, bikaç yıl içinde geçer, endişelenme...Benimki çoktan geçti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

NasıL yani ya ne ameliyatı benim doktor senin yaşın ilerledikçe o kapanır dedi ama kötü bişey çıkmasın..

Saviar çekiL kapatma dükkanın önünü müşterilerimi kaçırıyosun

.. Eyw yazdım bi kenara..

• benim bildigim kadarıyla üfürüm kalpte delik anlamına geliyor ama yanlıs bilgi vermeyim arkadasım,emin degilim.
  • evet ufak çapta bi delik demek ama kendi kendine kapanan bi şey olduğu için önemsiz. O bildiğimiz kalbi delik olayı değil yani.
  • Maç yaparken biraz kasınca hemen ağrıyo ve zar zor koşuyorum alp katışım en azından %100 artıyo sadece bende böyle oluyor diğer arkadaşlarımda bu kadar sorun yok onlarda ergenlik döneminde ama ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

Maç yaparken biraz kasınca hemen ağrıyo ve zar zor koşuyorum alp katışım en azından %100 artıyo sadece bende böyle oluyor diğer arkadaşlarımda bu kadar sorun yok onlarda ergenlik döneminde ama ?

bendede öleydi ama işte bence düzelene kadar çok spor yapma kasmaya gerek yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.