Şimdi Ara

üfürüm ne yaaaa :S:S:S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün kalp rahatsızlığım yüzünden doktora gittim..Doktor kalbinde üfürüm başlangıcı var dedi..Ama yaşın daha 16 ilerleyen senelerde atlatırsın bunu dedi eko çekilcek buna göre bir teşhis koycam dedi..eko gittiğim hastanede yoktu o yüzden bugün olmadı.Kötü bişey mi dedim hayır dedi ama bunu söylerken duraksadı düşünerek söyledi korkuyorum kötü bişey çıkmasından siz daha önce duydunuz mu bu üfürüm ne yaaa

• kelimeden anladığım kadarıyla kulakçık ve karıncıklar arasında tek yönlü akışı sağlayan kapakçıklarla ilgili bir sorun sanırım.

"benim düşüncem bu aman ha inanmayın"
  • Şincik senin kalbinin üst kısmında bir açıklık var buradan da efil efil hava yiyor.. Yapılacakh olan ilk şeyh kulakçıa pvc kaplamakh sonrasında da bi güzel macunlamakh.. Haydin geçmiş ossun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Şincik senin kalbinin üst kısmında bir açıklık var buradan da efil efil hava yiyor.. Yapılacakh olan ilk şeyh kulakçıa pvc kaplamakh sonrasında da bi güzel macunlamakh.. Haydin geçmiş ossun..

• quote:

Orjinalden alıntı: ccaparli

quote:

Şincik senin kalbinin üst kısmında bir açıklık var buradan da efil efil hava yiyor.. Yapılacakh olan ilk şeyh kulakçıa pvc kaplamakh sonrasında da bi güzel macunlamakh.. Haydin geçmiş ossun..

iyi geyik oluyor ama geçmiş olsun arkadaşım bi bilgim

yok bu konuda Allah acil şifalar versin

• quote:

la dur 2 dk dalga geçme önemli bi konu üzerinde duruoruz snn topicine ben ciddi bi cwp attım ama
  • 5-6 yaşlarındayken banada söylenmişti, kalbimin üflediğini söyledi doktor film çektirdik fln sonra filmde öyle bişey çıkmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    H.K ne demek ?
    11 yıl önce açıldı
    S.T.A.L.K.E.R Serisi Hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: CepDoktor

quote:

la dur 2 dk dalga geçme önemli bi konu üzerinde duruoruz snn topicine ben ciddi bi cwp attım ama

Yok be kardeşim kuruntuların yumuşasın diye.. Ama cidden geçmiş olsun..

2. msjı gördük konuşma..

• inş bişey çıkmaz bendede ameliyat falan gerekmez
  • Kalbin muayenesi sırasında, dinleme aleti ile kalp dinlenirken normal kalp sesleri dışında, akan kanın çıkardığı uğultuya üfürüm denir. Üfürümlerin bir çok çeşidi vardır. Tamamen zararsızları olduğu gibi, hafif veya ağır kalp hastalığı bulgusu da olabilir.
    Masum üfürüm tedavi ve izlem gerektirir mi ?

Hiçbir tedavi gerektirmez. Birçok çocuk kardiyoloji merkezi, ekokardiyografi dahil tam bir kalp muayenesi yapıldıktan sonra, eğer hiçbir problem bulunmaz ise izlemeyi gereksiz görmektedir.

Masum üfürüm olan çocuklarda nelere dikkat edilmeli ?

Her sağlıklı çocukta dikkat edilecek noktalar dışında hiçbir şeye dikkat etmek gerekli değildir. Her çocuğun yaptığı gibi beden eğitimi veya sportif aktiviteleri kısıtlamasız yapmalıdır.
  • @sisy
    bendeki hafif üfürüm bu durumda tehlike yok değil mi ?
  • quote:

@sisy

sen öldün bittin sen

öbür taraftan gir foruma da sıkılmazsın
  • quote:

@sisy

tehlike yok canım,rahatça hoplayıp zıplayabilirsin
  • çatLayın Lan öLmüyorum

İlgin için teşekkürler sisy
  • quote:

çatLayın Lan öLmüyorum

İlgin için teşekkürler sisy

kına yak
  • Abi sen hava kacırıyon benden demesi üfürük fln sana bi üflesin hocalar belki deligi tıkar hocanın üfürük
  • tıpa kullan diyen çıkarsa yakarım lan bu forumu
  • Tıpa.. Aaa olur mu öle şey.. Tampon kullan tampon.. Meme yaparsa zımparalamayı unutma..
  • geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.