Şimdi Ara

Ugoos UT3 test sonuçları (video eklenmiştir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ender

quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

24.9.2014 ile 10.10.2014 arası bayagı uzun sürmiş..

21 gün sürmüş öyle yazıyor :))

evet toplamda 21 gün.. ama sizin aldıgınız gün olan 24.09 ile adamların hareketlenmesi olan 10.10 arası bayagı uzun bir süre olmuş...

hahaaaaaaaaaa tabi sen bilmiyorsun, ben bu cihazı 5 ay önce almıştım hahaaaaaaaaaaaa
  • anlamadım ?
  • quote:

anlamadım ?

ben çok uzun zamandır araştırıyordum, 2 yıl içindede biçok cihaz alıp iade ettim, en sonunda , tabiki 5 ay önce bu cihazın haberine rastladım, o zamanlar devre kartı tasarımı tamamlanmıştı, en azından ben öyle sanıyordum, çünkü etrafta ve forumlarda devrekartı resimleri dolaşıyordu, ve rk3288 başka cihaza rastlamadım nereye baktıysam bu vardı, bende olsun 2 ayda gelsin dedim sipariş verdim, devrekartı tasarımıydı, yazılımdı 5 ayı buldu, ama pişman değilim, 4k performansı gerçekten iyi....
  • Cihazı aldın ama elinde 4K monitör ya da panel var mı? 4K yı bizim gibi 2k olarak mı izliyorsun?
  • nodar kullanıcısına yanıt
    aslına bakacak olursan 4k (h265) kodlanmış film de yok piyasada,

evet fhd tv izliyorum,
  • son fırsat, cihaz normalde 149.99 dolar, geçen hafta 125 dolar indirimli satılıyordu, indirim yavaş yavaş kalkıyor, alacaklar için son bilgilendirme, gerisi size kalmış, şu an 134.39....

http://dealsprime.com/ugoos-ut3-android-4-4-mini-pc-quad-core-rk3288-1-8ghz-bt-tv-box.html
  • bende sipariş geçtim... bakalım...

kac gunde gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender -- 28 Ekim 2014; 16:53:22 >
  • quote:

bende sipariş geçtim... bakalım...

kac gunde gelecek...

hayırlı olsun.... yazılım konusunda merakın olmasın, ürün yeni, ve nihai full sürüm çıkacaktır, gerçi ben stock launcheri beğenmedim, android l kurdum, sistem dosyasını değiştim, cihazı 2 kere çöktü bir şekilde kurtardım, cihazda değişşiklik yapmadan önce cihazı pc'ye tanıt, driverler yüklensin, kurtarman kolay olur....
  • Şirket hızlı yolluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şirket hızlı yolluyor mu?

benim aldığım yerden mi aldın?

Ugoos UT3 test sonuçları (video eklenmiştir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 28 Ekim 2014; 21:52:40 >
  • Evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ender E kullanıcısına yanıt
    ön sipariş dönemini hesaba katmazsak, ürün piyasaya çıkar çıkmaz elime geçme süresi 21 gün olmuş, hızlı sayılır....
  • Video incelemen yok senin dimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Video incelemen yok senin dimi?

yok be hoca, video kamera bulamadım, arkadaş işleri dolayısıyla veremiyor, ama alternatif launcher videolarını düşük kalite isterseniz, screen recorder programıyla 2 dk alabilirim....
  • Merhabalar dostum hdmi in out özelliğinden bahsedermisin biraz, nasıl kullanılıyor, hdmi in'den kayıt yapabiliyormu, yoksa sadece inden alıp outtan çıkışmı veriyor, bunu menüdenmi yapıyor?
  • evet bunu bende merak edıyorum... amac sadece tv dekı hdmı portlarını mesgul etmemek adına bu cıhaz konmus bır gırıs cıkıs durumu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neo59

Merhabalar dostum hdmi in out özelliğinden bahsedermisin biraz, nasıl kullanılıyor, hdmi in'den kayıt yapabiliyormu, yoksa sadece inden alıp outtan çıkışmı veriyor, bunu menüdenmi yapıyor?

test edecek cihazım yok, ama video ekliyorum, enazından bir fikir oluşur....

• quote:

evet bunu bende merak edıyorum... amac sadece tv dekı hdmı portlarını mesgul etmemek adına bu cıhaz konmus bır gırıs cıkıs durumu mu ?

tecrübeyle sabit konuşuyorum, netteki tonlarca teknik bilgiyi burda vermenin anlamı yok, bunun için google amcayıda rahatsız etmemiş oluruz....

üst mesajda da belirttiğim gibi özel cihazlarım yok,

ama uydu cihazının hdmi çıkışını ugoosut3 taktım, ugoos çıkışındanda tvye,

uydu cihazı çok güzel çalışıyordu, yani hdmi in espiri yok, normal görevini görüyor,

eğer tvde sabit disk varsa yayınlar kaydedilebilir, ugoos kaydetmez tv kendi hafızasına kaydeder,

amaç biryerlerden birşeyler kayıt ise 3,5 cihazı seri bağlamanız gerekebilir ki bu çok saçma olur,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 30 Ekim 2014; 11:38:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NONAM2

quote:

evet bunu bende merak edıyorum... amac sadece tv dekı hdmı portlarını mesgul etmemek adına bu cıhaz konmus bır gırıs cıkıs durumu mu ?

üst mesajda da belirttiğim gibi özel cihazlarım yok,

ama uydu cihazının hdmi çıkışını ugoosut3 taktım, ugoos çıkışındanda tvye,

uydu cihazı çok güzel çalışıyordu, yani hdmi in espiri yok, normal görevini görüyor,

eğer tvde sabit disk varsa yayınlar kaydedilebilir, ugoos kaydetmez tv kendi hafızasına kaydeder,

amaç biryerlerden birşeyler kayıt ise 3,5 cihazı seri bağlamanız gerekebilir ki bu çok saçma olur,

anladıgım kadarıyla tv de ekstra bir hdmı daha mesgul etmemek adına konmus.. cihaz kapalıyken bile hdmı ın gırısıne baglı olan bağlantı tv ekranında oynatıyor mu ? illa cihaz acıkmı olmalı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.