Şimdi Ara

Uğraşlarımızın Sonucu :) KASA SIKINTIDA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende vatandan 240 lık çektim bir tane hocam ama pek yaygın değil.Bakalım nasıl çıkacak.
  • Seni üzmek istemem ama o kasayı iade et moruk o şekilde kullanmak sağlıklı değil hele birde o kadar masraf yaptıgını ve emeğini düşünürsek. Soğutucuyu bilmiyorum ama 2x12 lik fanı olan radyatörlü sogutucu 150 liralık fandan iyi performans verir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donda -- 15 Ocak 2017; 15:53:40 >
  • kasa yı değiştirebiliyorsanız değiştirin derim. olmamış o soğutucu oraya. bir de fanları kablo bağcığı ile mi tutturmuşsunuz sağlıklı hiç bir tarafı yok.

ya da şöyle bir şey de yapabilirsiniz eğer değiştirme gibi bir imkanınız yoksa o fanları kablo bağcıkları ile değil de normal vida deliklerine takmanın bir yolunu bulun, ona uygun vida delikleri açın mesela.
  • Kasayı bir iade etmeye çalışacağım bakalım
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    Kasayı değiştiremezsem hoca ilk iş yeni bir kasa almak olucak.Fanları powerın içinden çıkan clips lerle sabitlendim baya sıkı oldu hocam kırpraşmıyo hiç.

Perfomansı beni çok düşündürüyor testini yapabileceğim bir şey varmıdır?
  • twonumber kullanıcısına yanıt
    sıcaklığı kontrol edebilirsiniz en fazla. yapabileceğiniz en iyi test o. keşke 240 lık yerine 120 lk alsaymışsınız soğutucuyu. neyse sağlık olsun. şimdiliak bu şekilde kullanın, ama bir şekilde çare üretin derim. madem yeni topladınız içinize sindirin.
  • saintroyo kullanıcısına yanıt
    120 almak için gittim hocam vatana 60tl farkla 240 lık vardı.O an almak mantıklı geldi hesapladık sığması lazımdı da ama işte montaja gelince işler değişiyor :( işlemci ısısı 40 görmedi daha fakat sağlam bir ağır yükün altına sokmadım ilk iş ona bakıp zamanlada kasaya çözüm bulacağım inşallah.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.