Şimdi Ara

Uğur Dershanelerine Gidenler Yorumlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uğur dershanelerine giden arkadaşlar memnun musunuz ? Ben yeni mezun sınıfına yazıldım ama çevremde giden arkadaşım olmadığı için çok bilgili değilim.Yorumlarınızı bekliyorum :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenalkorteks -- 29 Eylül 2012; 16:35:59 >

• ben dersaneyi genel anlamda beğeniyorum

tek beğenmediğim nokta eski sevgilimle aynı sınıftayım
  • yayınları iyi diye biliyorum
  • Konu anlatımlı kitapları kötü. Onun dışında öğretmen kadrosu iyi sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni başlayacağım da nasıl olucak hiç bilmiyorum
  • Bir de derece sınıfına düşmeye bak. İlk 5 sınıfa daha iyi hocalar giriyor. Mesela ben 4. derece sınıfındayım ve şehrin en iyi fizikçilerinden biri giriyor dersimize.

• bende mezunum uğura gidiyorum valla stajyerleri bile çok iyi derslerde baslamadı henuz 2 ekımde baslıyo hocalarıda çok ıyı dıye duydum ama ılceden ılceyede değişiyo tabi
  • soru bankaları piyasadaki en sağlam soru bankalarıdır. kurumsaldır. dersane tercihleri arasında ön sıralarda yer alabilir.
  • derece sınıfi hangi şube oluyor ben a sınıfndaymisim ama kaçınci olduğunu bilmiyorum dersaneden dersaneye değişirmi

• quote:

Orijinalden alıntı: adrenalkorteks

Uğur dershanelerine giden arkadaşlar memnun musunuz ? Ben yeni mezun sınıfına yazıldım ama çevremde giden arkadaşım olmadığı için çok bilgili değilim.Yorumlarınızı bekliyorum :)))

hangi il? hangi şube?
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilce

quote:

Uğur dershanelerine giden arkadaşlar memnun musunuz ? Ben yeni mezun sınıfına yazıldım ama çevremde giden arkadaşım olmadığı için çok bilgili değilim.Yorumlarınızı bekliyorum :)))

hangi il? hangi şube?

Denizli Çınar Şubesi :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: secilce

quote:

hangi il? hangi şube?

Denizli Çınar Şubesi :D

denizli hakkında bilgim yok ama merkezi biryerdeyse iyidir. ben de uğur'a gidiyorum. çok memnunum. yayınlarından ziyade hocaları çok iyidir. ya zaten önemli olan rehberlik sisteminin nasıl işlediği ve öğretmenleri. yayınları olmadı sen kendin de alıp halledersin ki. soruları gayet kalitelidir. ösym tarzında sorar. Dersle ilgili olduğunu belli et ve hocalarla aranı iyi tut. Başarılar.

• ben istanbul/çekmeköy şubesine gittim berbattı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.