Şimdi Ara

Uğur dershanesi incirli şubesi hakkında!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
7.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan 11. sınıftayım 12. sınıf ygs lys hazırlanmak için uğur dershanesi incirli şubesinine gitmeyi düşünüyorum şuan erken kayıt şansı var sizce burası nasıldır hedefi yüksek olan biri için ortamı öğretmenleri öğrenci rekabeti falan diğer dershanelerle karşılaştırıldığınıda ne durumdadır gidenler varsa özellikle onlardan yorum istiyorum

• yokmu bilgisi olan ?
  • Ugur dershanesi önermem soruları cok basit oluyor 380 lerde dolanırsın sınavda 320 alırsın morelin bozulur
  • Eğitim yönünden Türkiye'de sadece Final ve Fem'e güveneceksin
  • Arkadaş soruları çok basit oluyor demiş, bence tam tersi.Bu sene son sınıfım Uğur'a gidiyorum yalnız İstanbul'da değilim.Başka dershanelerin denemelerini yaptığımda Uğur denemelerinden çok daha yüksek yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Ugur dershanesi önermem soruları cok basit oluyor 380 lerde dolanırsın sınavda 320 alırsın morelin bozulur

tam tersi uğurun denemeleri zordur sınavda yükselirsin
    dershane pek önemli değildir iş öğrencide biter ama kaliteli hocaları vardır gidebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix999

quote:

Ugur dershanesi önermem soruları cok basit oluyor 380 lerde dolanırsın sınavda 320 alırsın morelin bozulur

tam tersi uğurun denemeleri zordur sınavda yükselirsin
    dershane pek önemli değildir iş öğrencide biter ama kaliteli hocaları vardır gidebilirsin

zormu ? :D sözel halimde 394 almıstım bu zorsa tamam ösym vız gelir tırıs gider

• arkadaşlar hiç bilmiyorum ya bakırköy fen bilimleri veya final nasıldır ?
  • quote:

kolay mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uçarakayakafaatanadam

quote:

kolay mı ?

bana göre sosyal misal tak cevap beni işaretle diye bağırıyor
  • uğur kolay bence de ben 460 yapıyordum arkadaşım 470 ama özdebirde baya fark attım ona. ve konuyu açan arkadaş sayısal mı sözel mi fem yurtlarına gidebilir mi bilgi verirse daha iyi olur bence
  • valla ben uğurdayım fem fdd kültür yayınlarının denemelerinden nerdeyse full çekiyorum ama bizim dershanede 350 yi geçemiyorum sözelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDettx -- 18 Şubat 2012; 23:31:15 >
  • dediğim gibi arkadaşımın puanlarına göre yorum yapıyorum belki uğurun sayısalı kolay diğer dersanelerin daha zor olduğu için de puanları yüksek olabilir
  • kusura bakmayın yazmayı unutmuşum sayısalım fem e falan gittim gitmicem seneye ege eczacılık istiyorum zeka sorunu anlama sorunu yok seneye kadar eksiklerimi kapatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: _headache

kusura bakmayın yazmayı unutmuşum sayısalım fem e falan gittim gitmicem seneye ege eczacılık istiyorum zeka sorunu anlama sorunu yok seneye kadar eksiklerimi kapatıyorum

fen bilimleri sayısal için süperdir ygs için az çalışma yapıyorlar ama lys'ye çok iyi çalıştırıyorlar uğur daha çok sözelciler için iyidir.
  • sagol arkadaşım peki fiyat konusunda bi bilgi varmı fen bilimlerini duyuyorum bende hep ona gidicem sanırım
  • fiyat konusu sorun olabilir çünkü en pahalı dersane fen bilimleri yani ama sen bilirsin tabi final de iyidir para sorun olacaksa
  • benim üst limit 3500?
  • ya gidip konuşman lazım tabi onlarla fen bilimleri 7,5 final 5 ten açıyor diye biliyorum ama iyi öğrencii olduğun için indirim uygularlar yani gidip bir konuş
  • biraz önce uğur denemesi yaptım,

türkçesi zor, sosyali normal, matı kolay, feni ise bilgi ağırlıklı

ama sağlam sınav zekası olan insan ezer geçer .

o yüzden bol bol deneme çözüyoruz,

bilgiden taş çatlasa 10 soru kaçar.

gerisi okuma ve işlem hatası...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.