Şimdi Ara

Uğur Dündar ARENA programını yeniden başlatıyor. Gelen tepkilerden bazıları ibretlik !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uğur Dündar, ARENA'yı yeniden başlatacağını dün açıklamıştı.

Bugün ise, yaptığı duyuruya tepki olarak gelen yorumları köşesine taşıdı.

Ulaştığımız "ileri demokrasi" seviyesi bakımından ibretlik olduğunu düşündüğüm bazı yorumları seçip buraya alıyorum:

* Eskisi gibi tarafsız, cesur gazeteciler bulma konusunda zorlanacağınızı düşünüyorum. Sabırsızlıkla bekliyoruz...

* Çok iyi programdı. Bugünkü ortamda bu tür program yapmak cesaret ister!.. Tebrik ederim...

* Bu ortamda işiniz çok zor üstat. Özgürlükler gitmiş, yargı gitmiş, medyanın yüzde 95'i gitmiş!..

* Devir, o eski devir değil. Uğur Bey umarım sürdürebilirsiniz! Biz isteriz. Kolay gelsin...

* Çok memnun oldum. Bir sürü çirkin olayı ortaya çıkarmıştınız. Ama o zaman az da olsa güvenebileceğimiz bir adalet sistemi vardı, şimdi yok! Başarılar...

* İşiniz çok zor!..

* İkinci programda stüdyo komple gözaltına alınır!..

* Uğur Abi, sana da Fetö’cü, dış güçlerin adamı, bizi karalamak için program yapıyor vs, vs. derler. Bunlardan her şey beklenir. Başarılar diliyorum, bekliyoruz Abi...

* Uğur Abi, devir değişti, şimdi hırsızları, yolsuzluk yapanları ödüllendirip onları yakalayanları cezalandırıyorlar. Dikkatli ol!..

* Bu sefer işiniz kolay değil. Layıkıyla yaparsanız, önce RTÜK müdahale eder, yetmezse tutuklanırsınız. Kolay mı bu devirde hırsıza, arsıza, zübüğe, sahtekara dil uzatmak!..

* Silivri soğuktur!..

Yorumlar çok şey anlatıyor.

Benim yorumum ise: Neredeeen nereye ?!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.