Uğur Dündar, ARENA'yı yeniden başlatacağını dün açıklamıştı. Bugün ise, yaptığı duyuruya tepki olarak gelen yorumları köşesine taşıdı. Ulaştığımız "ileri demokrasi" seviyesi bakımından ibretlik olduğunu düşündüğüm bazı yorumları seçip buraya alıyorum: * Eskisi gibi tarafsız, cesur gazeteciler bulma konusunda zorlanacağınızı düşünüyorum. Sabırsızlıkla bekliyoruz... * Çok iyi programdı. Bugünkü ortamda bu tür program yapmak cesaret ister!.. Tebrik ederim... * Bu ortamda işiniz çok zor üstat. Özgürlükler gitmiş, yargı gitmiş, medyanın yüzde 95'i gitmiş!.. * Devir, o eski devir değil. Uğur Bey umarım sürdürebilirsiniz! Biz isteriz. Kolay gelsin... * Çok memnun oldum. Bir sürü çirkin olayı ortaya çıkarmıştınız. Ama o zaman az da olsa güvenebileceğimiz bir adalet sistemi vardı, şimdi yok! Başarılar... * İşiniz çok zor!.. * İkinci programda stüdyo komple gözaltına alınır!.. * Uğur Abi, sana da Fetö’cü, dış güçlerin adamı, bizi karalamak için program yapıyor vs, vs. derler. Bunlardan her şey beklenir. Başarılar diliyorum, bekliyoruz Abi... * Uğur Abi, devir değişti, şimdi hırsızları, yolsuzluk yapanları ödüllendirip onları yakalayanları cezalandırıyorlar. Dikkatli ol!.. * Bu sefer işiniz kolay değil. Layıkıyla yaparsanız, önce RTÜK müdahale eder, yetmezse tutuklanırsınız. Kolay mı bu devirde hırsıza, arsıza, zübüğe, sahtekara dil uzatmak!.. * Silivri soğuktur!.. Yorumlar çok şey anlatıyor. Benim yorumum ise: Neredeeen nereye ?! |
Bildirim