Şimdi Ara

Uğur Işılak Sevenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ugur Işılakı çok seviyorum. benim gibi düşünenler vardır elbette değilmi?

• evet..sağlam adamdır....Yaşam tarzı felan...ses tonu da çok etkileyici...
  • Adam gibi adam...Harbi müzik yapıyor...Sözleri harika...Son albümü de çok güzel...Maşallah
  • Ağladı İstanbul
    İlk albümden beri severek dinlerim bana kalırsa cagımızın ozanı...
  • babam çok sewer
  • Son albümü benim fazla hoşuma gitmedi ama önceki albümleri çok güzel. Canın olayım ve Dilini kana bulama çok süper.
  • UGUR IŞILAK ın albümünü nereden bulabilirm bilen var mı? kendisini severek dinlerim....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Haydi Anadolu şarkısı bile onu anlatmaya yetiyor bence
  • Ukalalık yapmak istemem ama birşey sorayım:Uğur Işılak 3 sene evvel filan yeni kasetinin promosyonunda BU ÜLKEDE HİÇ BİR ALBÜM 3,5 MİLYON SATMADI emişti galiba...Ne oldu sattı mı o kadar?
  • Evet bende hayranıyım ve öyle bir deyimi olmuştu. Ancak sayısı 1 milyon diye biliyorum. O kadar sattığına inanmıyorum. Ancak az olsun öz olsun sevenleri. Uğur Işılakı seviyorum
  • Her yerde bulabilirsin. Ama mp3 indireyim dersen malesef çok az. Maltepede Mp3ü vardır. Korsanını sakıncası yok diyorsan al dinle.
  • Arkadaşlar UGUR IŞILAK yaşam şekli olarak tarzı olarak ve gerekse parçaları çok hoşuma gidiyor severek dinliyorum.Paparazi Programlarında diğer sanatcı (güya sanatcı) gördükce UGUR IŞILAK gibi olanların değerini daha iyi anlıyorum.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.