Tff başkanı olabilecek bir adam fakat spor medyasında hep arka planda kalıyor.
Bizim yönetim şu adamı kulüp bünyesine katsa çok iyi olur. Muhteşem analizleri olan birisi. Kulüpte olaylara farklı bakan birisinin olması iyi olurdu.
Bu adamın söyledikleri hep mantıklıydı bu konuşmasına bayıldım. Diğer spor yazarlarından böyle kişileri ayırmak lazım. Adam duygularıyla değil mantıkla konuşuyor.
Valla başbakan olsam bu adamı spor danışmanım yapardım yada Federasyon başkanı.
quote:
Orijinalden alıntı: recaist
böyleleri işine gelmez yapmaz
quote:
Yahu bu adamın bıldıklerını oralarda oturan herkes ama herkes biliyor sen ınanıyor musun kı y.d veya maa nın bunları bılmedıklerını her şey işlerine geldiği için yapıyorlar bunları buradakı fark beyın falan degıl sadece ahlak
Uğur Meleke adam gibi adamdır, adam olduğu için de arka plandadır. İşin doğrusu, arka plana atılmıştır. Ha kaos ortamından beslenen, senaryolar yazan, doğrular yerine yanlışları konuşan, taraf olan, mantığı 2. plana atan bir kişi olsa birçok programın demirbaşı olurdu. Çünkü medyada işler böyle yürür. Sen ' kaos ' yaratmaz isen ses getiremez, reyting çekemezsin. Bu da para kaybı demektir. Bugün Uğur Meleke dışında Ali Ece , Metin Tekin , Mert Aydın , Kanat Atkaya ve ismini şu dakika hatırlamadığım birkaç kişi daha vardır. Bir şey okuyacak, dinleyeceksen bu adamları takip edeceksin. Toplasan 10 kişi, o kadar. Al sana medyanın içinde bulunduğu durum, özeti.
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
Uğur Meleke adam gibi adamdır, adam olduğu için de arka plandadır. İşin doğrusu, arka plana atılmıştır. Ha kaos ortamından beslenen, senaryolar yazan, doğrular yerine yanlışları konuşan, taraf olan, mantığı 2. plana atan bir kişi olsa birçok programın demirbaşı olurdu. Çünkü medyada işler böyle yürür. Sen ' kaos ' yaratmaz isen ses getiremez, reyting çekemezsin. Bu da para kaybı demektir. Bugün Uğur Meleke dışında Ali Ece , Metin Tekin , Mert Aydın , Kanat Atkaya ve ismini şu dakika hatırlamadığım birkaç kişi daha vardır. Bir şey okuyacak, dinleyeceksen bu adamları takip edeceksin. Toplasan 10 kişi, o kadar. Al sana medyanın içinde bulunduğu durum, özeti.
Ali Ece yi dinlemeyin arkadaşlar acaip baş ağrıtıyor adamın bilmediği görmediği olay yok, bi konuşmaya başladımı susturamıyorsun. En iyisi bu adamın yazdılarını okumak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
Ali Ece yi dinlemeyin arkadaşlar acaip baş ağrıtıyor adamın bilmediği görmediği olay yok, bi konuşmaya başladımı susturamıyorsun. En iyisi bu adamın yazdılarını okumak
Ali Ece 'nin tarzı farklıdır. Ufaktan futbol romantiğidir, kavga gürültüden uzaktır. Saf futbol konuşmaz, diğer konulara da girmeyi sever. Böyle adamlar olsun, iyidir. Bunlar olmazsa medya dediğin Telegol , Bizim Stadyum , Mehmet Demirkol , Tayfun Bayındır , Hıncal Uluç gibi yüzlercesiyle sınırlı kalır. Ha zaten öyle, ama kıyıda köşede bizim de takip edeceğimiz adamlar olsun.
Ayrıca yukarıda saydığım isimlere Okay Karacan ' ı da dahil edelim, şimdi aklıma geldi.
Konuda tek bir Fenerbahçeli bile yorum yapmamış. Buraya "En çok taraftar bizde" "bizim uefa kupamız var" diye konu açsam Galatasaraylıdan çok Fenerbahçeli yorum atardı...
Harika konuşmuş.
fenerlilerin işine gelmemiş bu konusma
quote:
Orijinalden alıntı: uk.bjk
bu adamın devamlı katıldığı bir tv programı var mı?
ismini bilmiyorum ama skyturkde cıkıyor genelde.levent tüzemen falan da var hatta. ben milliyetten takip ediyorum köşe yazarı orada.
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
fenerlilerin işine gelmemiş bu konusma
hocam neden işimiz gelmiyomuş?
Burdan soruyorum hangi Fenerbahçe taraftarı 5 yıl Avrupa'ya gitmemeyi kabul eder? böyle saçmalık mı olur. Biz düşersek en fazla 2 sene Avrupa'ya gidemeyiz. kaldı ki düşürülsek bile Avrupa kupası cezamızı bu sene çektiğimiz için Bank Asya da bile olsak Avrupa' ya gidecez gibi görünüyor.
şimdi bu durumda kim 5 sene ihracı ister?
Uğur Meleke gayet düzgün bir adam zaten, dediklerine aynen katılıyorum.