Bildirim
Uğur Meleke VS Geri kalanı....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
-
yeminle helal olsun diyorum bir adam bu kadar mı objektif olur doğru konuşur.quote:
Orijinalden alıntı: avianca -
Alın burdan yakın... -
adam resmen şov yapmış ... yani şu programı izleyipte nerdeyim lan ben demeyecek futbol sever varsa bırakalım herşeyi....quote:
Orijinalden alıntı: vandosa
Alın burdan yakın... -
puan konusunu ben de bahsettim forumda. 5 sene öyle gidiyor direk sonuncu oluyorsunuz eski seviyeye gelmek en az 10 sene sürer ki bu da en iyi ihtimal.quote:
Orijinalden alıntı: senfield25
adam resmen şov yapmış ... yani şu programı izleyipte nerdeyim lan ben demeyecek futbol sever varsa bırakalım herşeyi....
Alıntıları Göster
buradan bakabilirisniz 1985 yılında ingiltere 1 sırada tekrar aynı seviyeye gelmesi aradan koskoca 23 sene geçiyor tekrar 1. sıraya çıkıyorlar. ki bunlar ingiltere futbolun beşiği.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method3/crank2008.html
-
adamın dibisin Uğur Melekequote:
Orijinalden alıntı: senfield25
adam resmen şov yapmış ... yani şu programı izleyipte nerdeyim lan ben demeyecek futbol sever varsa bırakalım herşeyi....
Alıntıları Göster -
Çok güzel konuşmuş. Helal olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Darth Mentor
adamın dibisin Uğur Meleke
Alıntıları Göster -
Helal olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Nuntius
Çok güzel konuşmuş. Helal olsun.
Alıntıları Göster -
Bilen adamın hali başka..Gerçekten bilerek ve doğru konuşan birisi.quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
Helal olsun.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
puan konusunu ben de bahsettim forumda. 5 sene öyle gidiyor direk sonuncu oluyorsunuz eski seviyeye gelmek en az 10 sene sürer ki bu da en iyi ihtimal.
buradan bakabilirisniz 1985 yılında ingiltere 1 sırada tekrar aynı seviyeye gelmesi aradan koskoca 23 sene geçiyor tekrar 1. sıraya çıkıyorlar. ki bunlar ingiltere futbolun beşiği.
iyide sıralama yüzünden futbolu bitirecekler. eğer gereken cezalar verilmezse ne avrupa şampiyonası ne dünya kupası nede olimpiyatlara ev sahipliği yapabiliriz.. Üç beş kişinin yaptığı hatalar ülkeye mal edilmemeli.
-
Adam her soruya şak diye cevap vermiş, cidden bilen adamın hali başka.quote:
Orijinalden alıntı: aviancaquote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
puan konusunu ben de bahsettim forumda. 5 sene öyle gidiyor direk sonuncu oluyorsunuz eski seviyeye gelmek en az 10 sene sürer ki bu da en iyi ihtimal.
iyide sıralama yüzünden futbolu bitirecekler. eğer gereken cezalar verilmezse ne avrupa şampiyonası ne dünya kupası nede olimpiyatlara ev sahipliği yapabiliriz.. Üç beş kişinin yaptığı hatalar ülkeye mal edilmemeli.
Alıntıları Göster
-
Helal olsun diyorum, takipteyim bundan sonra.quote:
Orijinalden alıntı: Juvixted
Adam her soruya şak diye cevap vermiş, cidden bilen adamın hali başka.
Alıntıları Göster -
delirmemek elde değil. çakal gibi bekliyorlar şikeye ceza gelmesin diye.quote:
Orijinalden alıntı: F355 Challenge
Helal olsun diyorum, takipteyim bundan sonra.
Alıntıları Göster -
Döktürmüş adam resmen. Helal olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem
delirmemek elde değil. çakal gibi bekliyorlar şikeye ceza gelmesin diye.
Alıntıları Göster -
Kilit niteliğinde bir cevap gelmiş adaşımdan;quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1ABE892
Döktürmüş adam resmen. Helal olsun.
Alıntıları Göster
Madem kulüplerle, şahıslar bir tutulmamalı, o halde neden kulüpleri avrupa kupalarından men ediyoruz?
Buna kayırıcı kesimden mantıklı cevap verebilecek kimse yok... -
Haklı.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1E1ABE892
Döktürmüş adam resmen. Helal olsun.
Alıntıları Göster -
hayret goygoycular damlamamiş bu konuyaquote:
Orijinalden alıntı: Yûnus
Haklı.
Alıntıları Göster -
:D sallayacak bişey bulamamışlardır abisi düşünüyorlar ne yazsak acaba diye ne sallasak diye :Dquote:
Orijinalden alıntı: BOFD
hayret goygoycular damlamamiş bu konuya
Alıntıları Göster -
başbakan gündemi farklı konulara çekmeye çalışıyor..4+4+4 çok gündemde kaldı çünkü uyumaya devamquote:
Orijinalden alıntı: avianca
:D sallayacak bişey bulamamışlardır abisi düşünüyorlar ne yazsak acaba diye ne sallasak diye :D
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- forma orjinallik sorgulama
- barış manço hangi takımlı
- maç başladıktan sonra stada girilir mi
- florya metin oktay tesisleri antrenman izlemek
- cimbom ne demek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X