Bildirim
Uğur Meleke VS Geri kalanı....
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
yeminle helal olsun diyorum bir adam bu kadar mı objektif olur doğru konuşur. -
Alın burdan yakın... -
adam resmen şov yapmış ... yani şu programı izleyipte nerdeyim lan ben demeyecek futbol sever varsa bırakalım herşeyi.... -
puan konusunu ben de bahsettim forumda. 5 sene öyle gidiyor direk sonuncu oluyorsunuz eski seviyeye gelmek en az 10 sene sürer ki bu da en iyi ihtimal.
buradan bakabilirisniz 1985 yılında ingiltere 1 sırada tekrar aynı seviyeye gelmesi aradan koskoca 23 sene geçiyor tekrar 1. sıraya çıkıyorlar. ki bunlar ingiltere futbolun beşiği.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method3/crank2008.html -
adamın dibisin Uğur Meleke -
Çok güzel konuşmuş. Helal olsun. -
Helal olsun. -
Bilen adamın hali başka..Gerçekten bilerek ve doğru konuşan birisi. -
quote:
Orijinalden alıntı: ertanunver
puan konusunu ben de bahsettim forumda. 5 sene öyle gidiyor direk sonuncu oluyorsunuz eski seviyeye gelmek en az 10 sene sürer ki bu da en iyi ihtimal.
buradan bakabilirisniz 1985 yılında ingiltere 1 sırada tekrar aynı seviyeye gelmesi aradan koskoca 23 sene geçiyor tekrar 1. sıraya çıkıyorlar. ki bunlar ingiltere futbolun beşiği.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uefa/data/method3/crank2008.html
iyide sıralama yüzünden futbolu bitirecekler. eğer gereken cezalar verilmezse ne avrupa şampiyonası ne dünya kupası nede olimpiyatlara ev sahipliği yapabiliriz.. Üç beş kişinin yaptığı hatalar ülkeye mal edilmemeli.
-
Adam her soruya şak diye cevap vermiş, cidden bilen adamın hali başka. -
Helal olsun diyorum, takipteyim bundan sonra. -
delirmemek elde değil. çakal gibi bekliyorlar şikeye ceza gelmesin diye. -
Döktürmüş adam resmen. Helal olsun. -
Kilit niteliğinde bir cevap gelmiş adaşımdan;
Madem kulüplerle, şahıslar bir tutulmamalı, o halde neden kulüpleri avrupa kupalarından men ediyoruz?
Buna kayırıcı kesimden mantıklı cevap verebilecek kimse yok... -
Haklı. -
hayret goygoycular damlamamiş bu konuya -
:D sallayacak bişey bulamamışlardır abisi düşünüyorlar ne yazsak acaba diye ne sallasak diye :D -
başbakan gündemi farklı konulara çekmeye çalışıyor..4+4+4 çok gündemde kaldı çünkü uyumaya devam
Benzer içerikler
- en iyi altyapı takımları türkiye
- ultraslan hangi tribünde
- passolig debit plus nedir
- forma nasıl yıkanır
- promo forma ne demek
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X