Şimdi Ara

İsmail Kartal'ın taknik anlayışı ve oyun okuma yetenekleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aslında başlıkta da belirttim. bu adam şuan için tam bir bomba. yani kafamızda benim gibi bir çok fenerbahçeye gönül vermiş renktaşlarımın kafasında soru işareti

iyi bir teknik direktörde olması gerekenler nelerdir? bunları paylaşıp İsmail Kartalda bu özellikler varmı tartışalım. birde diğer Anadolu kulublerindeki öğrencileri İsmail Kartal hakkında ne düşünüyor.. özellikle taktik anlayışını ve oyun okuma yeteneğini merak ediyorum

• aşortman giymesi
  • İsmail Kartal rezalet bir hoca bence
  • Bunu Sivassporlulara sormak lazım. Bizde zamanla öğreneceğiz. Taktik, antrenman vb. olarak bilemem ama oyuncu kadromuzun hala yetersiz olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de yazı yazma yetenekleri var orası ayrı mevzu.

• Beyler burası Türkiye ligi ve bahsettiğimiz takımda Fenerbahçe yani teknik direktörsüz çıksa zaten ilk 3'te yer alır.İsmail Kartal'da 90'lardan beri işin teknik içerisinde bulunuyo.Ersun Yanal'ı Arsenal nasıl patates etmişti hatırlayın.CL'de maça çıkmamış adamla Arsenal'i elemeye kalkarsanız adamlar sizi patates eder ama Türkiye'de şampiyon yapar adam.Aynısı İsmail Kartal içinde geçerli CL'de gruplarda filan olsaydık 0 çekerdik bu hocayla ama ligde çok korkulacak bi durum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jesus Christ!

İsmail Kartal rezalet bir hoca bence

neye göre böyle bir yorum yaptın kardeşim..bildiğin veriler varsa paylaşırmısın. yoksa sadece hissiyat mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH'NİN YILDIZ TEKNİK TAKINTISI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: camur_abi

Bunu Sivassporlulara sormak lazım. Bizde zamanla öğreneceğiz. Taktik, antrenman vb. olarak bilemem ama oyuncu kadromuzun hala yetersiz olduğunu düşünüyorum.

daha önce öğrencisi olan futbolcularla röportaj yapan gazeteci yok sanırım. yani böyle bir röportajın bence iyi bir haber değeri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark_23

Beyler burası Türkiye ligi ve bahsettiğimiz takımda Fenerbahçe yani teknik direktörsüz çıksa zaten ilk 3'te yer alır.İsmail Kartal'da 90'lardan beri işin teknik içerisinde bulunuyo.Ersun Yanal'ı Arsenal nasıl patates etmişti hatırlayın.CL'de maça çıkmamış adamla Arsenal'i elemeye kalkarsanız adamlar sizi patates eder ama Türkiye'de şampiyon yapar adam.Aynısı İsmail Kartal içinde geçerli CL'de gruplarda filan olsaydık 0 çekerdik bu hocayla ama ligde çok korkulacak bi durum yok.

Mesajı espri olsun diyeni attın yoksa ciddi mi tam anlayamadım.

şampiyonlar liginde maça çıkmamış adam falan demişsin de Lazoroni Fener den önce Avrupa da takımmı çalıştırdı veya daha yakın geçmişte zico nün ne şampiyonlar ligi tecrübesi vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

aslında başlıkta da belirttim. bu adam şuan için tam bir bomba. yani kafamızda benim gibi bir çok fenerbahçeye gönül vermiş renktaşlarımın kafasında soru işareti

iyi bir teknik direktörde olması gerekenler nelerdir? bunları paylaşıp İsmail Kartalda bu özellikler varmı tartışalım. birde diğer Anadolu kulublerindeki öğrencileri İsmail Kartal hakkında ne düşünüyor.. özellikle taktik anlayışını ve oyun okuma yeteneğini merak ediyorum

inşallah başarılı olur, taktik anlayış olarak nasıldır kimse bilmiyo rezalet diyen neye göre diyo o da belli değil.

İsmail Kartalla ilgili bi yazı vardı TD örnek aldığı sorusuna Löw yada bi başkasını söylemedi.
    Guus Hiddinkten ve onun çalışmalarından çok etkilendiğini söylüyodu,
    bana ilginç gelmişti, sanırım o yüzden hollandadan yardımcı hoca istiyo

• he_man kullanıcısına yanıt
    sivassporlu taraftarların sitesinde her maça 3 puan için çıkan teknik direktör olarak bahsetmiş..acaba hücum futbolu mu oynatacak.. yoksa geride hafif hilal pozisyonu ile topu koşturup kontrollü futbolu mu tercih edecek. benim tercihim Alper gibi topçularla dikine futboldan yana.
  • Dur daha bir maça çıkmadan adamı asıp kesmeye başlamışsınız

• paradoks01 kullanıcısına yanıt
    Kalsaydı Ersun Yanalın en büyük sıkıntısı Diego olacaktı.
    Geçen yılki gibi 4-3-3 oynayıp Diegoyu orta saha da oynatırsan rakip ortasahayı parseller 1 tane top kapamazsın
    kuyt kesip çift forvetin arkasında oynatırsan, geçen yıl ki taktikten vaz geçmiş olacaksın
    Ersun Yanal o yüzden istemiyodu

Ersun Yanal gibi İsmail Kartal da başkanın aldığı adamı kesemeyeceğine göre, iş gerçekten zor
    sistem değişikliği şart galiba diegoyla 4-3-3 denenecektir ama bence tutmaz
    sistem 4-3-1-2 olacak galiba
  • he_man kullanıcısına yanıt
    Zico dönemindeki sahaya dizilişimiz nasıldı?

• Her teknik adam bir bombadır? Ersun Yanal gelmeden önce oyun stilini biliyor muydun? Dakika 79'larda Webo'yu oyuna alacağını biliyor muydun?
    Mancini,Prandelli vs herkes bir bombadır.İhtiyaç:zaman.
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Deivid- Semih arkalarında Alex

ama Deivid orta saha oyuncusu kadar kaliteli top kullanıyodu ve çok yaratıcı oynuyodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Rodriguez

Her teknik adam bir bombadır? Ersun Yanal gelmeden önce oyun stilini biliyor muydun? Dakika 79'larda Webo'yu oyuna alacağını biliyor muydun?
    Mancini,Prandelli vs herkes bir bombadır.İhtiyaç:zaman.

hocam katılmıyorum bu yoruma dediğin adamların futbol anlayışı az çok biliniyor..ama şuan için İsmail kartal bizler için kapalı kutu.
  • "İsmail Kartal'ın oyun felsefesi şu olacak;
    Aykut Kocaman gibi oyunun kontrolünü elinde tutan ve Ersun Yanal gibi iyi hücum eden bir Fenerbahçe..."

"Size bombam su olsun. İsmail Kartal takıma hücum oynatacak...
    Ersun Yanal sistemi ile devam...
    Yönetime boyle söz verdi."
    F.O.MEDYA

işe yarar umarım.Aykut hoca ve ersun hocanın taktik birleşiminden sonra yepyeni bir Ay-sun taktiği geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

aslında başlıkta da belirttim. bu adam şuan için tam bir bomba. yani kafamızda benim gibi bir çok fenerbahçeye gönül vermiş renktaşlarımın kafasında soru işareti

sivası 1.lige çıkarması çok büyük bir meziyet değil.

bu adam aykut hocanın yanındaykende rakip analizi yapıyordu. aykut hoca zamanındaki oynanan futbola bakabilirsiniz. rakip takımları takip edip daha sonra basına anlattıklarını biraz araştırın. adam resmen yanlış analiz ettik dediği maçlar var.

20 küsür milyon taraftarı olan bir takım böyle hocalarla sezona başlamamalı. bu hocanın dalga geçilen yılmaz vuraldan ne farkı var. bir kaç kamil şimdi yorumuma cevap verir. profilimden önceki sezonlarda bu adamla ilgili neler yazdığımı bulabilirler. 4 senedir ne düşünüyorsam şu andada aynı. bu adam bize başarı getirmez.aziz yıldırımın kuklası olmayı kabul etti ve başkan oldu. hayırlısı olur inş.

• paradoks01 kullanıcısına yanıt
    Mancini'nin diğer takımlarında her maç farklı 11 oynadığını gördün mü veya Zabaleta'yı sol beke döndürdüğünü falan?

Çoğu oyuncudan farklı pozisyonlar denedi tabi bu oyuncu değeriyle de alakalı City'de hepsinin yedeği mevcuttu.Ama Mancini'den bu kadar kararsızlık kimse beklemiyordu örneğin.Her hoca kapalı kutudur bence.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.