Şimdi Ara

İsmail Kartal'ın taknik anlayışı ve oyun okuma yetenekleri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam hiçbir başarı tesadüf değil. Bu adamı 15 yıldır başkanlık yapan adam takımın başına koyduysa demek ki bizim şimdiye kadar görmediğimiz özellikleri var. Ismail kartalı dez avantajı futbolculu gunda çok popüler olmaması bence. Ben şans verilmesinden yanayım. Siz haklı çıkabilirsiniz. Ama bunu zaman gosterecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradoks01

Hocam hiçbir başarı tesadüf değil. Bu adamı 15 yıldır başkanlık yapan adam takımın başına koyduysa demek ki bizim şimdiye kadar görmediğimiz özellikleri var. Ismail kartalı dez avantajı futbolculu gunda çok popüler olmaması bence. Ben şans verilmesinden yanayım. Siz haklı çıkabilirsiniz. Ama bunu zaman gosterecek

Tabi ki zaman gösterecek ama Aziz Yıldırım kalkıp İsmail Kartal'ın payı yoktur derse yine başa döneceğiz ve son olan olaylardan sonra (Ersun Yanal'ın payı yok ben ve oyuncular kazandı şampiyonluğu) bu ihtimal artık hep kafalarda soru işareti olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Millet laf ediyor ama Aykut Kocaman zamanında avrupa maçlarını çok rahat izliyordum. FB topü kontrol eder, fazla pozisyon vermezdi..Ersun Yanal da bu değişti, dan dun uzun toplar, Sow, Emenike alıp gidecekte gol atacak kafası...

İsmail Kartal dediği gibi iki sistemi birleştirebilirse iyi şeyler olur..Önce savunma ve topu tutmak önemli..Adam gibi top çevirip, seri oynayabilmek önemli...Göreceğiz

Ersun Yanal ile Avrupa'da maç yapamadık ki, Aykut Kocaman'ın ilk senesini de biliyoruz, hem ŞL'den hem UEFA'dan elenmişti ön elemede. Ersun Yanal ilk ön elemeyi geçti hiç değilse.

Hazırlık maçlarında gördün takım savunmasını..Fenaydı
    Derbilerdede kontrollü oyun oynayamadı hiç...Hele GS maçında bile bile Emre yi oynatması fiyaskoydu..Kırmızı göreceği belliydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Mayer

quote:

Millet laf ediyor ama Aykut Kocaman zamanında avrupa maçlarını çok rahat izliyordum. FB topü kontrol eder, fazla pozisyon vermezdi..Ersun Yanal da bu değişti, dan dun uzun toplar, Sow, Emenike alıp gidecekte gol atacak kafası...

İsmail Kartal dediği gibi iki sistemi birleştirebilirse iyi şeyler olur..Önce savunma ve topu tutmak önemli..Adam gibi top çevirip, seri oynayabilmek önemli...Göreceğiz

Ersun Yanal ile Avrupa'da maç yapamadık ki, Aykut Kocaman'ın ilk senesini de biliyoruz, hem ŞL'den hem UEFA'dan elenmişti ön elemede. Ersun Yanal ilk ön elemeyi geçti hiç değilse.

Hazırlık maçlarında gördün takım savunmasını..Fenaydı
    Derbilerdede kontrollü oyun oynayamadı hiç...Hele GS maçında bile bile Emre yi oynatması fiyaskoydu..Kırmızı göreceği belliydi

Emre'yi oynatması gerçekten faciaydı, dediğin gibi belliydi kırmızı göreceği. Ama iç sahadaki maçta oldukça kontrollü oynadık, pozisyon vermedik GS'ye. İlk yarıdaki BJK maçı zaten çok ekstrem maçtı, on kişiyle mahvettik ikinci yarı adamları. Dışarıdaki de formalite maçıydı. Dışarıdaki TS maçında öndeydik sonra ne olduğunu biliyorsun, içerideki maçı izlememiştim yorum yapmayayım ama 0-0 bitti. Yani bence kötü bir derbi karnesi yoktu Ersun Yanal'ın.

• İşi çok zor. Normalde zaten çok büyük baskı vardır üç büyüklerin t. direktörlerinin üstünde. Bir de 4. yıldız yarışına girecek. Çok tecrübesiz bir adam. Elindeki kadronun yaş ortalaması yüksek. Takımın önemli oyuncularında ciddi istikrar sorunu var. Tüm bunlara rağmen başarılı olursa adam Mourinho'dur ötesi yok.

• Ben Türk liginin en iyi kadrosunun fenerbahce de olduğunu düşünüyorum. Bu kadro şampiyon kadro üstüne Diego eklenmiş. Ve alper den bu yıl patlama bekliyorum ben.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.