Şimdi Ara

Uğurlu Glass otocamları nasıldır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
23.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enis89

Merhaba arkadaslar,

Benim merak ettigim birsey var camlarin ustunde firmanin adi mi yaziyor yoksa atiyorum eski cam renault marka otomobilin yenisini ureten yine ugurlu fakat Renault yazacak?? Hangi otomobil ureticilerine cam tedariki sagliyorlar birde?

Camların üzerinde firmanın adı yazıyor. Renault veya başka bir araba markası yazmıyor. Renault başta olmak üzere bir çok araba firmasına cam veriyorlar. Yurt dışı dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Merhaba arkadaslar,

Benim merak ettigim birsey var camlarin ustunde firmanin adi mi yaziyor yoksa atiyorum eski cam renault marka otomobilin yenisini ureten yine ugurlu fakat Renault yazacak?? Hangi otomobil ureticilerine cam tedariki sagliyorlar birde?

Camların üzerinde firmanın adı yazıyor. Renault veya başka bir araba markası yazmıyor. Renault başta olmak üzere bir çok araba firmasına cam veriyorlar. Yurt dışı dahil.

Peki Renault logolu cam alma sansimiz yok mu? Renault'a cam verdiklerine gore ustunde ugurlu yazmiyordur sanirim?
  • quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar,

Peki Renault logolu cam alma sansimiz yok mu? Renault'a cam verdiklerine gore ustunde ugurlu yazmiyordur sanirim?

Arkadaşım arabasının camını kaskodan Renault Bağdatlılar yetkili servisine değiştirtti. Yarın gündüz camın üzerinde yazan yazıya bakarım. Size söylerim. Uygun mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaslar,

Arkadaşım arabasının camını kaskodan Renault Bağdatlılar yetkili servisine değiştirtti. Yarın gündüz camın üzerinde yazan yazıya bakarım. Size söylerim. Uygun mu?

Tabiki Kafama takildi cunku kusura bakmayin

• Hocam arabanız nedir? Fiyat uygun geldi. Benim de R21 Manager'in ön camı %80 çatlak. Orjinal camı. Yeşil yeşil:) Yan camlarım da yeşil. güneşte yakmıyor kolunuzu, yüzünüzü.
  • quote:

Baktım. DACIA-RENAULT yazıyor. Hemen altında da LAMEKS yazıyor.
  • benim 1.16i'nin ön camı da şişecam..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Baktım. DACIA-RENAULT yazıyor. Hemen altında da LAMEKS yazıyor.

Tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin. Lameks yani Lamine cam dedikleri kirilinca parcalanmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis89 -- 18 Mart 2013; 22:59:39 >

• 91 Kartal'a ne isterler acaba ?
  • valla onu bunu bilmem de, en iyi otocamı bu adamlar yapıyor, buyrun ;

• quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

valla onu bunu bilmem de, en iyi otocamı bu adamlar yapıyor, buyrun ;

E tabi biyere kadar
  • "abartın abartın abartın" : )))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

valla onu bunu bilmem de, en iyi otocamı bu adamlar yapıyor, buyrun ;

Bu camdan ziyade seffaf bir plastige benziyor sanki Okadar esneyen cam gordunuz mu bilmem..

• geçenlerdefiat fiorinomarkalı aracımızın arka ufak camı patladı servise gittik yaptırmamız gerekti hemen servis elinde olmadığını 2 gün sonra yaparız dedi üstüne 210 tl fiyat çekince çıktım uğurlu glass a gittim 70 tl ye hemen taktı verdi ilk başta tedirgindim ama ne hava alıyor nede bişey on numara oldu bencehttps://store.donanimhaber.com/20/bd/4a/20bd4a274eab9ffd2baf62e8aabdaf81.jpg Uğurlu Glass otocamları nasıldır.
     Uğurlu Glass otocamları nasıldır.

• Türkiye de yerli cam üreticileri arasında en büyük ve en teknolojik üretim bandına sahip firmadır. Hummer a kurşun geçirmez cam ihrac ederken ABD ordusuna cam ihraç ettiği gibi, Türkiye de güvenlik birimlerinin kullandığı araçların kurşun geçirmez camları Uğurlu oto cam tarafından yapılmaktadır. Anladığım kadarıyla 2015 de bir mali kriz atlatmış olan firma yerli parekende çeşit cam için üretimini azaltarak uzun süre ihracat yapmış ama şimdi bütün araçların camları bulunuyor ellerinde. Ben focus um da Uğurlunun sanırım ihracat için ürettiği marka olan lucky glass cam kullanıyorum. Hiç bir problem yaşamadım. Orjinali ile arasında hiç bir fark yok. Yaklasık 3 yıldır kullanıyorum. Cam da ne bir dalgalanma,renk atması nede optiklenme söz konusu değil. Tavsiye ederim gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Bizim becerikli milli üreticilerimizden olduğu gibi son derece kurumsal bir firma.

• Merhabalar focus 3 camı kırıldı . Kaskodan benı buraya yonlendırdıler . Orjınalını 3 gun beklerız dedıler bende tatıle cıkacagımı soyledim . Oda yerlı camı ovdu ve boyle bır cam taktılar markası modelı nedır bılen vqrmıdır bana 2 sirketle calıstıklarını ugurlu ve olımpıa dedı hatta arabayı bırakmaya gıttıgımde ıkı cam fırmasının naklıye arqbaları cam ındıryordu ama ben lamısafe cam modelı gormedım ınternettede yok yardımcı olurmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solakoglu -- 16 Temmuz 2018; 9:28:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba

Lamisafe cam hakkında şöyle bir bilgi buldum. Sanırım Çin'de üretiliyor.

https://turkish.alibaba.com/product-detail/security-glass-price-lamisafe-glass-25mm-thick-glass-1705266768.html
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.