Şimdi Ara

Uğursuz koruluğu özledim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok rahat mapti. 3v3 tü sihirdar vadisindeki gibi çok kalabalık değildi.

Hata yapma stresi daha azdı. Gerginlik azdı. Laf yemiyordun.

Aurelion sol ile haritayı baştan aşağı gezerdim o karakteri de çöp ettiler ama neyse.

Bu mapte ekko oynamak zevkliydi.

Sihirdar vadisinden daha çok girerdim çünkü rahattı. Oyun akıyordu yani. Saydamdı.

Kapatanlara hakkımı helal etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 21 Ağustos 2020; 14:46:47 >

• Aynen hele 6 vs 6 modu iyiydi ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya git allah aşkına 3v3 modunu özlemiş Hata yapma stresi daha azdı. Gerginlik azdı. Laf yemiyordun. yazmış utanmadan zuhahahha 3V3 Haritasında oyun kat be kat daha gergindi, earlyde 2 TF kaybetsen çevirme ihtimalin sıfıra yakındı, eğer vadide yaptığın bir hata seni 1 cezalandırıyorsa 3v3de 10 cezalandırıyordu, şu modları adam gibi oynamadan nostalji kasmaya çalışan tipler kadar antipatik insanlar yok, Dominion kalktığında da aynısını yapmışlardı zuhahhaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jungian_Shadow

Ya git allah aşkına 3v3 modunu özlemiş Hata yapma stresi daha azdı. Gerginlik azdı. Laf yemiyordun. yazmış utanmadan zuhahahha 3V3 Haritasında oyun kat be kat daha gergindi, earlyde 2 TF kaybetsen çevirme ihtimalin sıfıra yakındı, eğer vadide yaptığın bir hata seni 1 cezalandırıyorsa 3v3de 10 cezalandırıyordu, şu modları adam gibi oynamadan nostalji kasmaya çalışan tipler kadar antipatik insanlar yok, Dominion kalktığında da aynısını yapmışlardı zuhahhaa
    Hocam bu senin düşüncen. Ben her gün oynardım ve sihirdar vadisinden daha rahattı zevk alıyordum ormancılık daha az gergindi.
    Koridorda da bir kaç aksilik dışında bir mevzu yaşamadım. Senin takdirindir ama senden fazla oynamışımdır uğursuz koruluğu sihirdar vadisi yerine her maç uğursuz atıyordum. Kaldırılmasaydı da oynamaya devam edecektim. Ceza meselesinde haklı olabilirsin belki o iş biraz karışık. Ben şahsen daha rahattım az kişi olduğu için ve harita küçük olduğu için işler daha basitti daha açıktı. Herkesin görüşü farklıdır saygı duyuyorum.
    Belki senin gözünde adam gibi oynamamışımdır ama nostalji kasmaya hakkım var bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bisikletçi76 -- 25 Ağustos 2020; 17:43:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bisikletçi76

Hocam bu senin düşüncen. Ben her gün oynardım ve sihirdar vadisinden daha rahattı zevk alıyordum ormancılık daha az gergindi.
    Koridorda da bir kaç aksilik dışında bir mevzu yaşamadım. Senin takdirindir ama senden fazla oynamışımdır uğursuz koruluğu sihirdar vadisi yerine her maç uğursuz atıyordum. Kaldırılmasaydı da oynamaya devam edecektim. Ceza meselesinde haklı olabilirsin belki o iş biraz karışık. Ben şahsen daha rahattım az kişi olduğu için ve harita küçük olduğu için işler daha basitti daha açıktı. Herkesin görüşü farklıdır saygı duyuyorum.
    Belki senin gözünde adam gibi oynamamışımdır ama nostalji kasmaya hakkım var bence

Alıntıları Göster
    okey

• oynanis acisindan cok guzel bir haritaydi ancak oyuncusu yoktu.

tr serverinde 20 dakika bekledikten sonra buldugu oyunda gercek oyuncu olmuyordu. hatta ticket gondermistim riota nasil yapay zeka olabiliyor diye. resmen tek basinaydim oyunda, adamlar nasil yazmissa programi 9 tane bot karsi karsiya random hareketler ediyor ve spell atiyordu (heal + kalkan)
  • quote:

Ya git allah aşkına 3v3 modunu özlemiş Hata yapma stresi daha azdı. Gerginlik azdı. Laf yemiyordun. yazmış utanmadan zuhahahha 3V3 Haritasında oyun kat be kat daha gergindi, earlyde 2 TF kaybetsen çevirme ihtimalin sıfıra yakındı, eğer vadide yaptığın bir hata seni 1 cezalandırıyorsa 3v3de 10 cezalandırıyordu, şu modları adam gibi oynamadan nostalji kasmaya çalışan tipler kadar antipatik insanlar yok, Dominion kalktığında da aynısını yapmışlardı zuhahhaa

kardeş sanki adam bi aile büyüğüne küfür etmiş gibi ısıra ısıra bi şeyler yazmışsın adama, ben cevap veriyim bi akrabana küfür edilmedi adam sadece koruluğu özledim demiş yani sakin ol kudurmuşsun hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer07 -- 7 Aralık 2020; 21:17:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GÖKTE UÇAN BİŞE PERİ GİBİ
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drummer07

kardeş sanki adam bi aile büyüğüne küfür etmiş gibi ısıra ısıra bi şeyler yazmışsın adama, ben cevap veriyim bi akrabana küfür edilmedi adam sadece koruluğu özledim demiş yani sakin ol kudurmuşsun hemen

Alıntıları Göster

Hocam o adamın olayı böyle milletle bu üslupta konuşur durur boşver   Takıntılı bir kardeşimiz.

• quote:

3v3 de garanti botlara karşı oynuyordun.

ben bizzat şahit oldum, 3v3 dereceli de benim takım dahil ben hariç herkes bot idi. desteğe ticket attım, araştırmaya almışlardı hesapları. ertesi ay kapanacak bildirisi yayınlandı 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.